Şimdi Ara

Samsung Veya Apple

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar bu cuma yeni telefon alicam.Samsung galaxy note 3 ve Iphone 5S arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim oneri veya tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 5s oneririm. Daha uzun sure stabil kalacaktir . Bekleme sansiniz varsa iphone 6 gelicek. Ama cantanizda sarj aletiyle gezmek zorunda kalabilirsiniz. Note 3 de guzeldir ama malum samsung touch wiz. Sikinti yaratabilir. Ama daha buyuk ekrani ve daha uzun kullanim suresi verir. . Yinede gidip telefonlari bi yerde incelemenizi hosunuza gideni almaniz daha onemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam acikcasi goruntu olarak note 3 cok istiyorum.Iphone daha karizmatik duruyor ancak 5S gercekten 4S e gore daha kotu gorundu gozume.Yinede kararsiz kaldim burdaki yorumlara bakip oyle alicam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 tavsiye ederim hocam bu ikisi arasında. Eğer biraz daha artırabilirseniz Z2 alabilirsiniz. Ama bu ikisi arasında tercih yapmak gerekirse ben sırf stabilite ve güncelleme desteğinden dolayı bile iPhone 5S tavsiye ederim
  • Uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız(3-4) sene ip 5s pahalı gelmeyecektir. Ancak yilda veya 2 yilda bir telefon değiştirecekseniz ip 5s almayın pahaliya gelir. Gerçi o 4 yılda bir iphone parasından daha fazla paralara 2-3 telefon almış olacaksınız hesabını siz yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 10 Haziran 2014; 20:57:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 guzeldir. Ama o kadar veriyosaniz arkadasin dedigi gibi z2 ye bi bakin derim. Daha stabil daha donanimli bir telefon. Androidin suan icin en iyisi diyebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Şu an için en iyi cihazı" sôzü yıllardır hangi telefonlara söylendi arkadaşlar. 2012 yazı sonu S3 sony Z lg optimus 4x hd, 2013 başları s4 sony z1 2013 nusan nayısı lg g2 daha 1-2 sene dolmamış. Yarın veya seneye en iyisi hangisi sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 10 Haziran 2014; 21:06:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ikisi arasında kalmanız tuhaf doğrusu çünkü ikiside birbirine zıt telefonlar öncelikle ihtiyacınızı ve bir telefondan beklentilerinizi belirleyin eğer stabilite çok önemli ve büyük ekran olmasada olur şarj süreside sorun değil derseniz ios ama yok bol kişiselleştirme olsun ekran büyük olsun derseniz android stabilitede önemliyse samsung arayüzünde sakının derim o bütçeyle z2 daha iyi bir tercih olur veya g3 bekleyebilirsiniz. Öncelikle ios mu android mi buna karar verin beklentileriniz belirleyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gubo

    Note 3 guzeldir. Ama o kadar veriyosaniz arkadasin dedigi gibi z2 ye bi bakin derim. Daha stabil daha donanimli bir telefon. Androidin suan icin en iyisi diyebiliriz

    +1
  • Yukarıda arkadaşlar gereken yorumu yapmış.Ben ikisi arasında kalsaydım Note 3 alırdım.Fiyatı 1500-1600 seviyelerine inse G2'den fazla satardı.Şu haliyle bile epey satmıştır ülkemizde.Telefonun hiçbir eksiği yok bence Z1'den ve G2'den daha üstün.Z1'in ekranı kötü , G2'de hafıza kartı girişi yok ve kamerası kötü.
  • Note 3 almaya karar verdim neden bilmiyorum ama gorunumu daha guzel geliyor icimdende o geciyordu acikcasi allahin izniyle temmuzun 10 unda alicam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmediğimden soruyorum . nedir bu stabil olayı. note 2 kullanıyorum. çıkalı 2 sene mi oldu telefon? 1 sene önce aldım. touch wiz vs her ne haltsa . abi telefonda 3d max kullanmıyorum. Facebook, twitter, whatsapp üçlüsünden başka bişe yok. he tabi benim açımdan. arada bir güncelleme geliyor telefona. gelmese ne olur. hiçbişe. ben note 2 den sikayet etmiyorum. siz adam note 3 cok gitmez diyorsunuz. anlayamıyorum



    Ekleme : sürekli güncel olanı alacaksan 'Ayfon' 6 yıda beklersin o gelince 7 yide.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverPower -- 12 Haziran 2014; 0:20:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0z0z

    "Şu an için en iyi cihazı" sôzü yıllardır hangi telefonlara söylendi arkadaşlar. 2012 yazı sonu S3 sony Z lg optimus 4x hd, 2013 başları s4 sony z1 2013 nusan nayısı lg g2 daha 1-2 sene dolmamış. Yarın veya seneye en iyisi hangisi sizce?

    z 2013 te,s4 2013 ün ortasında z1ise sonlarında,g2 de z1 işe yakın tarihte piyasaya çıktı
    edit; konuyu hortlatmışlar yeni farkettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkhanBalta -- 12 Haziran 2014; 0:54:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.