Şimdi Ara

Samsung'un gelecek yol haritası sızdı: Fold Lite ve daha fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung'un gelecek yol haritası sızdı: Fold Lite ve daha fazlası
    Bildiğiniz gibi Samsung, akıllı telefonlar söz konusu olduğunda ürün yelpazesini hızla genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde ise Koreli haber kaynağı Naver, şirketin geleceğe yönelik iddialı planlarına açıklık getirdi. Gelecekte bütçe odaklı Fold Lite, yepyeni bir FE modeli ve tasarımsal yenilikler ile karşılaşabiliriz. Gelin detaylara hep birlikte göz atalım.



    Amiral gemisi Galaxy FE ve Fold Lite



    FE serisinden başlayacak olursak, performanstan ödün vermeyen yeni bir model planlanıyor. Bunu iPhone Pro serisi veya Ultra amiral gemisinin daha küçük bir versiyonu olarak düşünebiliriz. Ancak bu cihazın çıkış tarihi veya ayrıntıları henüz paylaşılmadı. 



    Kaçıranlar için Samsung, bir süredir bütçe odaklı katlanabilir telefonlar ile gündemde. Raporda ise Galaxy Z Fold Lite modelinden bahsediliyor ancak nihai karar henüz alınmadı. Bu noktada Samsung'un harici ekranı bulunmayan ve daha küçük harici ekrana sahip iki prototip hazırlandığı belirtiliyor. Ayrıca çıkış tarihi olarak Galaxy Fold 6 ve sonrasına işaret edildi.



    Sonuncu ama en önemli bilgi, Galaxy S25 ve sonrasında yeni bir tasarım hedefleniyor. Ayrıca hem Galaxy A hem de katlanabilir segmente şirketin konsolidasyona yöneldiğini görebiliriz. Kısaca ana akım modeller ağırlık kazanabilir.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A25 ve A15 tanıtıldı: Giriş seviyesinde OLED ekran!



    Bu bilgiler her ne kadar heyecan verici olsa da, geleceğin neler getireceğini bilmiyoruz. Niketim Samsung'un planları da önümüzdeki süreçte değişebilir. Ancak Koreli devin önemli yeniliklere hazırlandığı açık.




    Kaynak:https://wccftech.com/samsungs-future-roadmap-shows-how-the-company-is-really-ambitious-with-all-of-its-lineups/







  • Ne

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tlf artık telefon olmaktan cıktı tasarım ne kadar değişir ki heyecan kalmadı ki s24 60 bin bandında olur peh

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici ekran bulunmayan fold ne demek ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt
    Direk tablet olurki o

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fold Z 3 ümün ekranı katlama yerinde hava boşlukları oldu içi toz doldu ,garanti süresi dolduktan 15 gün sonra ekran karardı ve bozuldu..sonra Samsung servisinde 8800 TL ye ekran yenilendi..iki senesi yeni dolmuş bir telefonda böyle birşey olması ..ürün tasarımının hatalı olduğunu gösteriyor bence..çünki mühendis olduğumdan telefonu hep kapalı tutmama ve ekranın hassaslıgını bildiğimden her an korudum buna rağmen bu olayı yaşamam çok ağırıma gitti..Samsung fold ürünlerini hiç kimseye tavsiye etmiyorum..Bu katlanır ürünler daha oturmamıs maalesef madur oldum..sizler de mağdur olmayın ..Samsung servisinde bulunurken iki kişinin daha fold ürünlerinden muzdarip olduğuna şahit oldum , Artık Samsung A güvenim kalmadı maalesef..Kendimi kötü hissediyorum bu telefon ekranı nezaman bozulur diye endişe duyuyorum..Telefonu çok severek aldım ama artık korkarak kullanıyorum paramla rezil oldum...





  • Ural60 U kullanıcısına yanıt

    Katlanan cihazlarla ilgili sıkıntı, tamam katlanıyorlar ama maddenin doğası gereği telefonun açık olması ekran ve üstündeki UTG ömrü için daha iyi. Yani mümkün olduğunca açık tutmak gerek ekranı. Hani bu da farklı dış tehditlere karşı ekranı maruz bırakabiliyor. Ancak etrafta gezip etmezken, evde cihazı sabit bir yere bıraktığımızda ya da uyurken vs. ekranı açık tutarak biraz korumak mümkün. Ayrıca ortadaki katlama boşluğu da cihaz açıldığında daha belirsiz olsa, o taraftaki UTG üstündeki stresi ekran açıkken çok daha azaltacaktır sanırım.

    İlk alındığında da cihazlar kutudan ekranı açık şekilde geliyor ve uzun süre ekran katlı şekilde telefonu kullanmayıp açtıktan sonra iç ekranda sorun yaşadığını belirtenlerin şikayetleri mevcut.

    Katlanır telefonlar hâlâ bir emekleme aşamasında doğrusu. Daha geliştirilecek çok şey var. E tabi kullanıcılarda ve üreticilerde ciddi bir talep de yok açıkçası fiyatlardan ve teknolojinin yeniliğinden dolayı. Böyle olunca gelişim de ksııtlı oluyor.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.