Şimdi Ara

Samsung'un ayıbı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hepinizden özür dileyerek mesajıma başlıyorum çünkü izlenimlerimi yazacaktım fakat iki hafta önce forumdada yazdığım gibi lcd televizyonumun siparişini verdim fakat inanır mısınız daha televizyon elime gelmedi bu forumda bunu paylaşmak istiyorum ilk olarak aldığım bayiime suç buldum çok telefon konuşmaları yaşadık zaten bayilerin olaylardan haberi yok bunu anladım tecrübelerimden sonra artık dayanamayıp anadolu elektronik firmasını aradım ve bana her aradığımda yarın gelecek dediler ve ben hergün aradım ve bana aradığım günlerin hepsinde yarın geliyor beyefendi yarın geliyor beyefendi dediler geçen cuma aradığımda televizyonumun kargoda hasar gördüğünü bu yüzden cuma günü tekrar yollanacağını söylediler cuma günü tekrar aradım yolladınız mı dedim televizyonu bana ellerinde olmadığını yurtdışından pazartesi geleceğini ve pazartesi yollanacağını söylediler yine yutkundum pazartesiyi sabırsızlıkla bekledişm tekrar telefon ettim bana bugun yola çıkıyor dediler pazartesi akşamı tektrar aradım bugun çıkaramadık yarın çıkaracağız dediler salı günü yine aradım bıkmadan usanmadan salı günü faturanın kesildiğini ve gönderdiklerini söylediler bugun aradım kargoya verildiğini ve akşam 16-17 arası elimde olacağını söylediler ve az önce aradım kargonun dağıtım merkezinde televizyonumun olduğunu ve bugun dağıtım yapılamadığını söylediler yarın ilgileneceklerini söylediler anadolu elektronik :ya arkadaşlar sorarım size bir heves bu kadar mı kursakta bırakılır şimdi diceksiniz ki hangi şehirdesin balıkesirdeyim ve bu olaylar resmen daha kullanamadığım televizyonunma karşı beni soğuttu allah göstermesin arızalanırsa falan ne yaparız bilmiyorum herkesle bu durumu paylaşmak istedim televizyon alacaklara referans olsun diye tekrar kusura bakmayın televizyonum çıkmaz ayın çarşambası geldiğinde sizinle deneyimlerimi paylaşacağım...
    Saygılar







  • Okurken yoruldum. Allah sabır versin . Eğer siz bu ürünün parasını karttan çekseydiniz ve parayı ödemeseydiniz günlük faiz olarak kaç lira verirdiniz onun hesabını yapın o kadar iskonto isteyin. Tabiiki siz bununla uğraşmazsınız ama yapılan vurdumduymazlığın sizin açınızdan sinir harbinden başka maddi karşılığı bu olurdu diye düşünüyorum. Umarım tv niz den memnun kalırsınız.
  • gecmiş olsun inşalllah kazasız belasız biran once elinde olur tv gercekten baya ugraşmışsın
  • ya saolun gerçekten çok uğraştım ama hala geleceğinden emin değilim öyle bekliyorum bakalım çok yaşa anadolu elektronik
  • Pardon bu anadolu elektrik nerede? hangi şehirdesiniz..bilelim de uzak duralım o açıdan..
  • ALLAH sabır versin

    aç ağzını yum gözünü bunlar ancak ondan anlar diyeceğim ama

    tövbe tövbe adamı günaha sokuyorlar
  • ya harbi en prestij diye baktığımız markalar ,distribütörler bile bunu yapıyor.türkiyede bişey satın almak ticaret yapmak iyice çirkefleşmiş boyutta.kanunlardaki açıklar nedeniyle her tür açığı bilip kendi lehlerine çeviriyorlar.
    daha önce de bilgitv de bir kaç kişinin panasonic lcdleri katalogda bilmem ne modeli fullhd yazıyormuş buna inanarak alan ve sonra teslim aldılarında ise full hd olmadıklarını öğrenen mağdur insanların durumlarını söylemişti.bayi demiş bize katalog böle geliyor distribütörde basım yanlışı olmuş falan en sonunda panasonic türkiye ne yaptı tahmin edin.paralarını mı verdi müşterilerine hayır! fullhd olanını değiştirdi mi ? hayır .peki naptı aradaki farkı ödeyin o ürünü alın dedi.paranla rezillik böle bişey.
    umarım bir pürüz çıkmaz.güle güle kullanırsın işallah.balıkesire selamlar bu arada.iki üç kez gelmiştim trenle




  • sabrediyorum arkadaşlar sabırrrr ama taş çatladı hatta çok bile oldu taş çatlayalı
  • hakmel anadolu elektronik yani samsung türkiye distribitörü istesen de kaçamazsın
  • Benzer bir olayı da Mart sonunda ben yaşadım.

    82 ekran S71B şiparişi verdim ve kredi kartından ödedim.
    Bayi benim yanımda toptancısını aradı ve olumlu cevap alması üzerine, iki gün sonra eve teslim edeceklerini söyledi.
    Beklediğim gün öğlen, teyit amaçlı telefon ettim ve "bu akşam mutlaka getiriyoruz" cevabını aldım ama kimse gelmedi.

    Sabah bayiye gittiğimde benden özür dileyip, kargoda bir sorun olduğunu ama mutlaka iki gün sonra teslim edeceklerini söylediler...

    Üç gün sonra gittiğimde ise "mallar hâlâ gümrükteymiş, bandrol konusunda bir sorun çıkmış ama yarın halledilecek; iki gün daha beklerseniz evinize getireceğiz" dediler...

    İki gün sonra da ses çıkmayınca, siparişi iptal etmek için gittiğimde gene birşeyler söylemeye başlamışlardı ki, ben "kesinlikle siparişimi iptal ediyorum" dediğimde, aslında S71B'nin ben sipariş verdiğimde bile toptancıda olmadığını, bir daha da Türkiye'ye gelmeyeceğini, olmayan bir malı bana sattıklarını hayretle öğrendim.

    Burada biter diye düşünüyorsunuz değil mi? Hayır.

    "S71B yerine aynı fiyata yeni bir model (S81B) geldi. İki gün beklerseniz onu size teslim edelim" dediler. Ben kabul etmedim ama İstanbul Bilişim'i arayarak, S81B'yi ne zaman alabileceğimi sorduğumda, "muhtemelen bir ay sonra Türkiye'de parakende satışı başlar" cevabını aldım. Nitekim, bir ay kadar sonra mağazalarda yerini aldı.

    Yani, "iki gün sonra teslim edeceğiz" nakaratıyla beni bir ay oyalamayı planlıyorlardı.

    Şimdi soruyorum size, Samsung'u görmeden alır mısınız? Bundan sonra hiçbir Samsung'u ödemeyi yaptığım anda bana vermezlerse sipariş etmem. Üstelik, Samsung'u beğeniyorm. Müzik setim, mp3 player'ım, masaüstü hard diskim, monitörüm vs. Samsung ve şimdiye kadar her Samsung'dan memnun kaldım.

    Ama Samsung satıcılarından hiç memnun değilim.




  • Allah sabır versin valla ne diyeyim adam deli olur bunlar yüzünden Mahkemeye vermek lazım böylelerini. Özellikle panasonic'in anlatılan olayında mahkeme iyi bir çözüm olurdu.
  • walla sırf böyle birşey yaşamamak için gittim parayı elden verdim,cihazı elden teslim aldım. Malı direk teslim etmeyi bir ön şart olarak koştum satıcıya,böylece yok kargosuydu yok servisiydi diye kafayı yemedim.
    Türkiyede malesef tüketicinin değeri bu kadar işte.
  • mantıklısıda bu zaten hem zarar gelmesi en aza indirilir kargo vs... vs.. gibi veya kargodan başka şansın yoksa siğortalı kargo ile gönderilmesini istemek lazım ama yinede geçmiş olsun arkadaşlar bu yapılan esnaflığa da insanlığada sığmaz :(
  • İnsan bir şeyi çok istiyorsa hemen olsun ister,sende biraz şansızlık var
    Bende 1 hafta evvel samsuns Q91 aldım,sirkecide KARTEL MAĞAZACILIK'tan,bu firma ANADOLU ELEKTRONİK bayii.Saat 13.00 da gidip ödememi yaptım saat 16.30 evden aradılar şu anda yeni TV'yi seyrediyoruz diye.

    Firmaları hemen kötülemeyelim,belki bir elemanın hatası yüzünden tüm firmayı yerin dibine sokmayalım,hata insanlar içindir.Saygılar.
  • en sağlamı ürünü görerek almak. tabi her zaman mümkün olmuyor bu durum.
    sadece samsungla ilgili değil bu durum. iş yerinden bi arkadaşım hepsiburada'dan f. makinası siparişi verdi. stoklarda ve iki günde teslim gözüküyordu, 15 gündür bekliyo
    maalesef biçok firma stoğunda olmadan ürün varmış gibi satış yapıp snra ürünü temin yoluna gidiyor.
    bu arada söyle bu kadar bekletmenin karşılığında askı aparatı, altın uçlu scart gibi bişey versinler...
  • hala gelmedimi cevo. bak bizi de heyecanlandırdın. umarım beklediğine değer. gelince bize de bir haber verip izlenimlerini yazarsan seviniriz. digiturk, kablolu vs. performansı. pc baglantı kalitesi.
  • Valla arkadaşım başına gelen büyük talihsizlik.Yine çok sabırlıymışsın.Aslında böyle bayileri mahkemeye vermek lazım.Bugün yarın diye diye 15 gündür oyalıyorlar.Bu olmaz.
  • arkadaşlar tahmin edin bugun ne oldu televizyonum gene gelmedi ve işin ilginci bugün anadolu elektroniği aradım fakat kimse açmadı dayanamadım ve müşteri hizmetlerini aradım bir bayan çıktı ve bana şu anda stoklarda mevcut bugun sipariş verseniz yarın elinizde olur bayinizin suçu dedi bayanı 20 dakika boyunca ikna etmeye çalıştım mağdur olduğuma ama sonra anladım ki müşteri temsilcisi diye koydukları insanlar sinirli müşterinin gazıı almak için çalışanlar hiç tatmin edici cevaplar almadım ve artık son bir hışımla bayimi aradım ve lütfen allah rızası için şunu bir araştırın yoksa yarın gelip iptal ediyorum siparişimi dedim 15 dakika sonra bayim aradı ve bana abi söz aldım aras kargodan(bu arada samsungun dağıtıcısı aras kargo galiba) yarın özel olarak bana getireceklerini söz aldığını söylediler ama takdir edersiniz ki hiç inanasım yok hala ben kafayı dağlara taşlara vurmayayım da napayım artık iş arkadaşlarımın dalga konusu oldum Bu arada arkadaş yazmış stok olayı falan stoklarında mevcut çünkü anadolu elektronikin departmanını aradım zaten yarın 12 de gelmezse ben siparişi iptal edip teknosadan alacağım en azından adamlar 3 gün sonra diyince 3 gün sonra getiriyor televizyonu çok pişmanım çok bu konuda heves meves kalmadı sabır ya sabr yarını bekliyorum gene 2 haftadır olduğu gibi hep yarını bekleye bekleye yeni model çıkana kadar gelmicek galiba televizyon




  • özür dileyerek başlıyorum ve hırsını anlıyorum senin yerinde olsam yarın televizyonun gelsede delmesede git bayii ye ve paranı geri al okadar stres yaşadığın ürünen sana hayır gelmez. bu benim fikrim seni yanlış yönlendirmek istemem ama buna benzer bi şey benimde başıma gelmişti anlıyorum seni. imkanın varken git iptal et elindekalsın tvleri ders olsun onlara.
  • bu samsungun değil bayinin hatası, bence başlık biraz hatalı olmuş. düzeltilmesi yerinde olacaktır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.