Şimdi Ara

Samsung'un 5.8 inçlik medya oynatıcısı ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isyankar_emre

    Bir medya oynatıcı için yüksek donanım bileşenleri ve hızlar.. Açıkcası kusursuz hizmet sunmak amaç boyutdanda cihazdan alıcağımız zevkin hatsafhada olması isteniyor galiba.. Ancak bir HDMI çıkışı bana göre büyük bir eksik..
    Samsung direk HDMI portu sunmuyor. Tek çıkış ile herşeyi hallediyor.MHL:)

    Kablosuz olarak ''Allshare cast '' özelliği ile de yapabilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 19 Ağustos 2012; 2:09:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepNote

    Anlayamadığım bir olay var bu medya oynatıcılarında. Yahu zaten standart akıllı telefonlar bunun yaptığı tüm işlemleri yapabiliyorken hatta ekstra olarak telefon işlevi de görüyorken bunu hangi amaçla alıyor insanlar. Hayır vardır bir püf noktası ama ben çözemedim


    Medya oynatıcılara kıyasla telefonlar genellikle ses çıkış gücü ve kalitesi yönünden yetersiz kalıyorlar. Örnek vermek gerekirse Samsung Galaxy S2 sahibiyim, ama müzik dinlemek için Cowon S9 kullanıyorum. İki cihaz taşımayı sevdiğimden değil S2'nin ses kalitesini ve şiddetini yetersiz bulduğumdan medya oynatıcı kullanıyorum. Ses açısından aralarında dağlar kadar fark var. Diyeceksiniz ki wolfson çipli telefonlar da var. Gerçek şu ki telefonlar için hedeflenen ses kalitesi -en azından şu ana kadar karşılaştıklarım- ortalamadan ileri gidememiştir. Dolayısıyla kaliteli ve doyurucu ses arayan bir kullanıcı mp3 çalar ya da amacına göre medya oynatıcılara yönelmelidir. Ayrıca telefon görüşme, mesajlaşma vb. diğer alanlarda kullanılıyor bir de medya oynatmak için kullanıldığında, özellikle akıllı telefonlar için batarya bir hayli sıkıntı yaratabiliyor. Medya oynatıcıların bir diğer avantajı da büyük bataryaları ya da az enerji tüketimleri oluyor (bazen her ikisi de). Bazı özelliklerin kırpılmış olması maliyeti düşürmek kadar enerji tüketimini iyileştirmek için de yapılabiliyor. Bir tarafta 30-40 saat çalma süresinden bahsedilirken telefonlarda standart kullanımda 1 günü çıkarmak bile bazen hayal olabiliyor.

    Bu kıyaslamadan yola çıkarak telefonu da medya oynatıcı olarak kullanabilirsiniz. Tabii bahsettiğim dezavantajları sizi rahatsız etmediği sürece.

    Dipnot: Özellikle bu oynatıcı için değil, genel bir karşılaştırma yaptım. Ürün çıkmadan ne derece alınabilir olduğunu bilemeyiz sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 19 Ağustos 2012; 3:21:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CWaRRioR

    quote:

    Orijinalden alıntı: blizzard3 5 para etmez s3 deki özellikler olsaydı belki alırdım
    Medya oynatıcı diyor. Maliyeti düşürmek için donanımdan kırpılması gereklidir. Ayrıca S3 özelliklerini bekliyorsan S3 al o zaman. Neden başka bir cihazdan S3 özellikleri bekliyorsun anlayamadım. Bence medya oynatıcı mantığını anlayamamışsın. Ürüne gelince, bence güzel bir oynatıcı olabilir. Belirtilen donanım gayet yeterli görünüyor. Ekranı biraz daha yüksek çözünürlüklü olabilirmiş, en çok göze batan kısmı burası. Bunun dışında ses çipi, ses çıkış gücü, enerji tüketimi ve fiyat/performans oranı iyi olduğu sürece ekran çözünürlüğü gözardı edilebilir.


    Cunku cebimde s2 gibi bir cihaz varken ve 1.2 ghz islemcisi varken daha dusuk perfomansli
    bir video playere niye aliyim hemde telefon ozelligi yok mantiksiz benim icin s3 ozellikleri olsa dusunurdun





  • çakma ipod touch bir fark yok yani

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozqur333

    çakma ipod touch bir fark yok yani


    Evet tıpatıp benziyor zaten...

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.