Şimdi Ara

Samsung UE40D5800 Led TV Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bir sorum olucaktı. Samsung UE40D5800 Led Televiyonumu technics marka müzik sistemime bağlamak istiyorum. Pc'min arkasındaki aux girişinden sarı-kırmızı kabloyla çıkış alıp - aynı şekilde bu çıkış kablosunu müzik setimin aux in girişine bağlıyorum. Tv ayarlarından - ses ayar menüsünden hoperlör ayarını harici seçiyorum ancak buna rağmen ses alamıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?

    Samsungu aradım - ilk görüştüğünm teknik servis elemanı sadece optik ses çıkışından ses alabileceğimi söyledi. Daha sonra daha uzaman olduğunu düşündüğüm eser bey ile görüştüm.(Kendiside samsung ekibinden) Bana component ses çıkışından ses alıyo olabileceğimi iletti ancak başarılı olamadık.

    Bunun üzerine dartyden bir ucu jack bir ucuda kırmızı-beyaz olan bağğlantı tipi kablosu aldım. Televizyonun kulaklık çıkışından bağlantı denedim - acaba müzik setimde mi sorun var diye ancak bu sefer sorunsuz bir şekilde ses alabildim.

    Yalnız ben her defasında televizyonun arkasından kulaklık girişine taktığım jack kablosunu takıp çıkartmak istemiyorum.

    Bu konu'da bilgiye sahip bir arkadaş varsa çok memnun olurum.

    Teşekkürler
    Erdem KOCAOĞLU







  • Dostum bende de aynı tvden var subatta aldım.Bugun nintendo wii denetim ama bizim bu tvde component girişi yok biliyosun.Arkada sadece jack girişi gibi giriş var bizim component harici olarak oraya takılıyor.Neyse yani taktım sarı kırmızı beyaz vs.Nintendo wii goruntu acayıp bozuk geldı ses de aynı sekılde...
    Heralde bızde harıcı olarak bulunan compenent kablosu arızalı yarın Tv yı aldıgım yere soracam.Sonra cevaplıcam..
  • dostum ben compenentin girişini tam oturtmamışım tv nin arkasına sabah tekrar deneyeyim dedim abooo bi baktım nintendo acıldı...yani şükür sıkıntı yok ve memnunum.buyuk ihtimalle senın sıkıntıda tv den kaynaklanmıyor..umarım halledersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.