Şimdi Ara

Samsung U600 oyun-program arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar.birçok sitede aramama rağmen samsung U600 oyunu bulamadım.bulduğum birkaç oyun da virüslü falan çıktı,telefona hiç atmadım.elinde oyun bulunanlar,ya da hangi siteden yüklendiğini bilenler lütfen buraya yazsınlar.ayrıca u600 için program-tema vb. şeyleri de koyabilirsiniz.forumu araştırdım ama forumda da oyun bulamadım.adam u600 diye başlık açmış,sonra birisi 'bu oyunlar sonyericsson için' yazmış.lütfen sadece U600 için olan oyun-program-tema koyalım.yardım edecek herkese şimdiden çok teşekkürler...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: oguz_ank

    slm arkadaşlar.birçok sitede aramama rağmen samsung U600 oyunu bulamadım.bulduğum birkaç oyun da virüslü falan çıktı,telefona hiç atmadım.elinde oyun bulunanlar,ya da hangi siteden yüklendiğini bilenler lütfen buraya yazsınlar.ayrıca u600 için program-tema vb. şeyleri de koyabilirsiniz.forumu araştırdım ama forumda da oyun bulamadım.adam u600 diye başlık açmış,sonra birisi 'bu oyunlar sonyericsson için' yazmış.lütfen sadece U600 için olan oyun-program-tema koyalım.yardım edecek herkese şimdiden çok teşekkürler...

    imzamdaki d 600 e 900 oyunları u 6000 e olur
  • dediğiniz oyunları yükledim,anlattığınız gibi de telefona attım ama olmadı.yanlışlık mı yaptım acaba?

    ilk önce telefona *#9998*4678255# yazdım, 'etkinleştirildi' yazısı çıktı.

    sonra USB kablosunu pcye bağladım ve 3 seçenek çıktı telefonda.'yığın depolama aygıtı'nı şeçtim ve dosyaları 'other files' a attım.

    daha sonra da telefonu USB den çıkardım ve dosyalara,diğer dosyalara girdim ve attığım dosyaların bilinmeyen dosyalar olduğunu gördüm.yine de hem .jar dosyasını hem de .jad dosyasını denememe rağmen bilinmeyen dosya raporu verildi.

    daha sonra yine bekleme modundayken *#9998*4678255# yazdım ve 'devre dışı' yazısı çıktı.sonra menüye girip yine aynı işlemleri denedim ve yine olmadı.yine dosyaları tanımadı telefon.

    uyguladığım yolu harfiyen anlattım.sizce ben mi bir yerde yanlış yapmışım? yoksa telefonda ya da oyunlarda mı bir sorun var? lütfen en kısa zamanda cevap bekliyorum!!!




  • ee yok mu bilgisi olan?
  • Bir kac oyunu dene imzamdaki u 600 oyun anlatılısi doğrudur.bir yerde hata yapiyorsun denilenleri adım adım uygula yüklersin.
  • yine olmuyor.orda yazdıklarınızı sırayla yaptım,oyunların hepsini denedim ama yine desteklenmeyen dosya diyor. ben telefonu 2 gün önce aldığım için pek bilmiyorum.acaba bu oyunları kurabilmek için pcye ya da telefona bir program atmak gerekiyor mu?
  • yok mu bilgisi olan?bakın,telefonu alalı 1 hafta oldu.bir haftadır gece-gündüz demeden aradığım halde ne oyun yükleyebildim ne de program.bütün siteleri araştırdım.yazanları uyguladım.ancak 'desteklenmeyen dosya' yazısı çıkıyor hep.yanlkış bir adım yapmadığıma eminim.acaba telefonda mı sorun var?yoksa program falan atmak ya da ayar yapmak gerekiyor mu birşey yükleyebilmek için?bilen birisi lütfen bilgisini paylaşsın.
  • dosyaları hafıza kartından telefona kopyalamanız gerekiyor.. siz bilgisayardan arınca direk hafıza kartına atıyor bilgisayardan çıkarımca tümünü telefondaki diger dosyalar klasörüne kopyalayıp dediğiniz sol seçenek tuşuna dokunduğunuzda yükleme yapıyor aksi halde desteklenmeyen dosya diyor..

    Not: Bazı dosyalar gerçekten desteklenmiyor. telefonda olsa da yüklenmiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.