Şimdi Ara

Samsung Tv DLNA yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 65au9000 kullanıcısıyım. aynı ağa bağlı pc deki paylaşımlı bir dosyayı dlna ile tv den açıp izleme olayı yokmu artık televizyonlarda acaba? ekran yansıtma yapılabiliyor ama görüntü kalitesi çok kötü ve oyun modunda açtığı için kontrast vs. çok fazla. pc deki hdd içinden bir vidyoyu tv de kayıpsız nasıl oynatabilirim?




  • Sizin modeli bilmiyorum ama Uzak bilgisayara bağlanma diye bir şey olması lazım. Kaynak kısmında Remote Access kısmının içinden ulaşılıyor. Yalnız bilgisayara kurulu işletim sisteminin Windows 10 Pro olması gerekiyor.

  • Adamlar özelliği resmen gizlemiş :) kurcalayarak buldum anlatayım.

    öncelikle aynı ağa bağlı olan pc yi açın. tv de alt bar menüde Kaynak kısmına gidin (HDMI1,2 vs.. seçilen kısım) orada pc yi gösteren bir seçenek geliyor. Bilgisayarda standartta Belgelerim içindeki resim ve vidyolar klasörüne attığınız dosyalar burada çıkıyor ve resim video vs.. açabiliyorsunuz. Pc de farklı bir harddiskteki verilerinizi görmek içinde ilgili klasörde sağ tuş özellikler kısmından Paylaş yaptığınızda yine burada görünüyor. Yani DLNA kullanımını bu şekilde yapmışlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.