Şimdi Ara

SAMSUNG tEKNİK SERVİS PROBLEMİNİ ÇÖZMÜŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba az önce samsung'un kendi internet sitesinden de teyit ettiğim üzere Samsung yeni bir servis yapılandırmasına girmiş. Artık arızalanan monitörler İstanbul'da değil kendi oturduğunuz şehirdeki servislerde tamir ve servis görebiliyor. Ben İzmir'de oturuyorum. İzmir'de karşıyaka ve Basmane olmak üzere iki yerde Samsung servisi bulunmakta. Sanırım gönül rahatlığı ile artık SAMSUNG alabiliriz. Ben İnanamadığım için telefon açıp servisle bizzat konuştum. Artık İstanbul'a monitör gönderip günlerce beklemek zorunda değiliz.

    Size oturduğunuz ile ait SAMSUNG servislerini bulabilmeniz için linki de aşağıda veriyorum.

    http://www.samsung.com/tr/support/salesserviceschannel/ServiceLocationsMain.do







  • demekki benim 4 ay önce müşteri hizmetlerini kalaylamam baya işe yaradı.çünkü çok sağlam konuşmuştum.4 milyara gidip panasonic plazma aldım samsunga kazandırmadım paramı demiştim.umarım bu şehirdeki servisler monitör arızalarında biz işin içinden çıkamadık istabula yollayacağız havasında olmazlar.önemli olan bu.
  • Samsung Fijutsu Simens le olan anlaşmayı bırakıp Kendi Teknik servis ağını kurdu eğer yanlışım yoksa 1.5 ay önce değişti
  • Bu çok güzel bir haber. Bende izmirde oturuyorum ve samsung monitörüm var. Bozulur diye çok korkuyordum. Artık korkmama gerek kalmadı. Teşekkürler bu bilgi için.
  • İzmir gibi bir şehire daha yeni servis ağını düzenleyipte monitörleri İstanbul'a göndermemeye başlamışlarsa bravo samsunga ..Biraz daha bekleselerdi 22.yüzyıla şurda ne kaldı..
  • Çok Güzel Bir Haber Gerçekten saolasın
  • Evet gerçekten güzel haber. Eskiden koyuncuoğlu elektronik mi neydi bu samsung'un servis işlerini üstlenen. Ama sanırım şikayetler yüzünden Samsung kendi servis ağını kurmaya karar vermiş. İyi de etmiş bence de. Arkadaşlar gerçi bende Samsung monitör alma arifesindeyim. Acaba Samsung'ların çok arıza çıkardıkları doğru mu peki? Çünkü forumda sanırım bu şekilde bir fikir birliği var sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drangelman

    demekki benim 4 ay önce müşteri hizmetlerini kalaylamam baya işe yaradı.çünkü çok sağlam konuşmuştum.4 milyara gidip panasonic plazma aldım samsunga kazandırmadım paramı demiştim.umarım bu şehirdeki servisler monitör arızalarında biz işin içinden çıkamadık istabula yollayacağız havasında olmazlar.önemli olan bu.


    Allah razı olsun sende olmasan bu samsung'un adam olacağı yoktu bide şu metrobüs zamlarına el atsan kadir topbaşla bi görüşsen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: errandboy

    Evet gerçekten güzel haber. Eskiden koyuncuoğlu elektronik mi neydi bu samsung'un servis işlerini üstlenen. Ama sanırım şikayetler yüzünden Samsung kendi servis ağını kurmaya karar vermiş. İyi de etmiş bence de. Arkadaşlar gerçi bende Samsung monitör alma arifesindeyim. Acaba Samsung'ların çok arıza çıkardıkları doğru mu peki? Çünkü forumda sanırım bu şekilde bir fikir birliği var sanırım.



    samsungların pek fazla sorun çıkarttığını söyleyemem mesela lg olsa garanti verirdimm buna :)

    samsung ta tek sıkıntı var elektrik akımı çeşitlilik gösteren yerlerde ups olmadan kullanırsan monitöründe o zaman sıkıntı olabiliyor. pixel hatası çıkma oranı philips in X serisinden sonra gelen tek marka...

    sadece kasasına dikkat et. kasası biraz ucuz piano tarzında kolay çizilebilir. t220 hd yi tavsiye ederim bu arada. ama bulursan 220xw8 philipsin modeli; bunu da bir incele derim




  • Tavsiyelerin için çok teşekkürler GraY_FoX. Ben şu aralar samsung'un 2494HS modeline takmış bulunmaktayım. Full HD, 23,6" ve D-SUB, DV-I, HDMI girişli bir model. Baya baya almaya niyetlendim anlayacağın. İnşallah pişman olmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.