Şimdi Ara

Samsung SWA-8500S Arıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
22
Favori
47.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sgkhn01

    Tek vermeyi düşünmüyorum
    Merhabalar,
    Eğer sadece swa-8500s seti vermeyi düşünürsen satın alabilirim.
  • https://www.amazon.com/Samsung-SWA-8500S-Wireless-Mountable-ZA/dp/B06XP324D7/ref=sr_1_1?keywords=SWA-8500s+kit&qid=1574664812&smid=ATVPDKIKX0DER&sr=8-1

    Arkadaşlar amazon.com u iyi bilenler ingilizcesi iyi olanlar bir baksa bu set 70 dolar diyor ama acaba bu arka hoparlör seti mi değil ? eğer öyleyse 70 dolar çok ucuz değil mi ? bizim m450 ye de uyumlu gibi duruyor hemen alalım.
  • Model sonuna bakarsanız "ZA" yazar bizimkiler "TK" , uyumlu değil yani. Yurtdışından sakın almayın elinizde kalır tecrübeyle sabit. Alacagınız ürünün kodu TK olmalı.
  • Cji kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam eyvallah. Zaten kargo ücreti, liman ücreti filan yine çok pahalıya geliyormuş sepete ekleyince gördüm.
  • Herkese selamlar, bende SWA-8500S arka hoparlör arıyorum. SAMSUNG HW-Q70R/TK Harman Kardon Dolby Atmos SoundBar,3.1.2 Kanal,330W model ses sistemi ile uyumlu mudur? Uyumluysa ve Satan varsa iletisime gecebilir. 0553 335 12 24 Tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit.dulger -- 26 Kasım 2019; 22:56:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben de Samsung HW-Q70R/TK almaya karar verdim ancak arka hoparlörün TR'de bulunamaması açıkçası düşündürüyor. SWA-8500S/ZA modeli Amazon.com da mevcut ve TR'ye gönderimi bulunuyor. Bu başlık altında SWA-8500S/ZA nin TK uzantılı HW-Q70R/TK ile uyumlu çalıştığını belirten de mevcut aksini söyleyen de..
    SWA-8500S/ZA arka hoparlör ile HW-Q70R/TK'yi birlikte kullanan bir arkadaş paylaşımda bulunabilirse oldukça faydalı olacaktır.

    SWA-8500S/ZA amerikan priz ile geleceği için basit bir dönüştürücü yeterli olacak mıdır yoksa adaptör vs. kullanımı gerekecek midir?
    https://www.samsung.com/tr/audio-video/soundbar-hw-q70r/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyageer -- 26 Kasım 2019; 23:7:56 >




  • Cji kullanıcısına yanıt
    hocam neye binaen böyle diyorsunuz
  • zafermahmut86 kullanıcısına yanıt
    SWA-8500S/ZA modelini satın aldım denedim ama birbirlerini görmediler ve araştırdım. "ZA ve TK modellerinin yazılımları farklı olduğundan birbirleriyle uyumlu değildir." En azından Samsung HW-N650 için bu şekilde.

    Samsung bayiileri rezalet zaten, kimsenin kimseden haberi yok. Aynı marka altındalar ama hepsi şahsi firma, stok/depo diye birşey yok. Kimde hangi ürün var kimse bilmiyor. Abartısız internet üzerinden 30+ Samsung bayisi arayıp sordum ürünü. Çoğu ne olduğunu bilmiyor bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cji -- 27 Kasım 2019; 9:51:12 >
  • Cji kullanıcısına yanıt
    swa 8500s m550 ile uyumlu fakat n serisi 2018 serisi m serisi 2017 serisi
    2017 serisi soundbarla uyumlu olabilir.
  • Onunla ilgisi yok, bende N650 ile kullanıyorum, gayet güzel anlaşıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilker_kiran kullanıcısına yanıt
    amerikadan alınan za uzantılı arka haporlorden bahsediyorum.
    türkiyede olan tk olan haporlorde böyle bir sorun olmaması lazım
  • M serisi soundbarlar ile uyumlu olabilir demişsiniz, ona istinaden yazdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilker_kiran kullanıcısına yanıt
    SWA-8500S/ZA modelini N650/TK soundbar ile mi kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse iki ürünün de üstündeki etiket bilgi/resimlerini çekip gönderebilirmisiniz? P.M olarakta olur. Nerden hangi ülkeden aldınız?
  • Cji kullanıcısına yanıt
    Yok dostum benim ikisi de Türkiye cihazı, @zafermahmut86 arkadaş m ve n serili cihazlar arasında fark olabilir demiş, öyle bir şey olmadığını söyledim. Kısaca soundbar TK ise kitin te TK olması yeterli, M yada N serisi fark etmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilker_kiran kullanıcısına yanıt
    Şimdi tamam :) ZA modeli aldınız kullanıyorsunuz sandım. Teşekkürler bilgi için.
  • Cji kullanıcısına yanıt
    Hocam, cihaz uzantılarının ülkeler arası voltaj farkı ile ilgili olduğunu düşünüyorum, yazılımsal bir farklılık olacağını sanmıyorum açıkçası. HQ-Q70 için becerebilirsem EN (uyumlu prize sahip) uzantılı 8500S alıp şansımı deneyeceğim :)
  • Voyageer V kullanıcısına yanıt
    Bugün Samsung US ile mailleşip sordum. Bana normal şartlarda TK-ZA gibi kodların sadece ülkeye göre barkodun değiştiğini , yazılımın aynı olduğunu elimdeki TK ürün ile uyumlu olacağını söylediler. Yurtdışından ZA modelini getirip çalışmadığını söyledim, ürün arızalıdır diye emin bir şekilde konuştu. Daha fazla bilgi veremeyiz diye Samsung TR'ye yönlendirdiler. İki kişiyle konuştum iki kez bağlanarak. Biri uyumlu diye aynı şeyi söyledi diğeri yazılım farklı olabilir emin değilim dedi. Yani bu durumda sanırım dedikleri gibi birazda şansıma getirttiğim ürün de sıkıntı vardı. Bende deneyeceğim sanırım tekrar alıp kullanmayı :) EN olanı hangi siteden bulabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cji -- 27 Kasım 2019; 22:15:31 >
  • Cji kullanıcısına yanıt
    Samsung US'in yorumu Samsung TR'ye göre doğrudur diye düşünüyorum. TK harici olanların çalışabileceğini olan inancım biraz daha arttı şimdi. EN uzantılı 8500S amazon.de üzerinde satışta mevcut ancak TR'ye gönderimi bulunmuyor. Netten satın alıp Almanya'dan gelecek bir arkadaşıma getirteceğim, olmazsa ZA uzantılıyı amazon.com üzerinden alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyageer -- 27 Kasım 2019; 23:1:38 >
  • Voyageer V kullanıcısına yanıt
    Cji kullanıcısına yanıt
    neden EN uzantılı alıyorsunuz ZA uzantılı almak daha uygun değil mi?
  • Amazon com da, Harman Kardon HW-Q70R ile sonu ZA ile biten arka kitleri birlikte takım yapmışlar. uyumlu olmasa takım yapmazlardı herhalde diye düşünüyorum. ikisi birlikte toplam fiyatını da 545,98$ yazmışlar. ama Türkiye'ye gönderim yokmuş :( ZA modeli alıpta Harman Kardon ile eşleştirip çalıştıran olursa bana da haber verebilir mi? Sonucu bende merak ediyorum. Teşekkürler, Bu arada alım durumum günceldir, SWA-8500S/TK kit satan varsa iletişime geçebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.