Şimdi Ara

Samsung SWA-8500S Arıyorum (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
624
Cevap
22
Favori
47.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

    Q70R modeli ile swa8500s beraber kullanıyorum. Öyle ki q800t ile de kullanılması gerekiyor aynı segmentin bir üst modeli çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchAndLearnn -- 12 Ağustos 2021; 12:39:35 >
  • Sonorous SP-200-B-BLK arka kitlerim için bunu sipariş ettim dün bakalım gelsin umarım sorunsuz kurabilirim. Bu ürünü kullanan var mıydı ? 8500S arka kitler için ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarpcore

    bu 9100s q800t ile tam uyumulumudur? bende alacağım o yüzden soruyorum.birde siz kullanıyormusunuz? çok küçük gözüküyor ama öylemi geröekten?



    Alıntıları Göster

    Hayır küçük değil. marketlerde gördüğüm önceki modellerden daha büyük. Subwoofer kocaman. ben Subwooferi arkaya bırakınca sanki arka operlörlere gerek kalmıyacak kadar çevresel ses oluşuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarpcore

    bu 9100s q800t ile tam uyumulumudur? bende alacağım o yüzden soruyorum.birde siz kullanıyormusunuz? çok küçük gözüküyor ama öylemi geröekten?



    Alıntıları Göster

    şimdi 4447711 den ilgili bölümde Mahmut Bey ile görüştüm. Maalesef q800t sadece sw 9000 ile uyumluymuş. diğer hiçbir model ile çalışmazmış.

  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayaydin

    @mamoste1 abimizin sözüne göre yazmıştım ama sizde sorunca şimdi tekrar bakma ihtiyacı hissettim.
    Samsung'un resmi web sitesinde swa-9000s ile uyumlu olduğu yazıyor: ( abimiz o bilgiyi nerden bulmuş sormak lazım...)




    https://www.samsung.com/tr/audio-devices/soundbar/3-1-2-ch-soundbar-black-hw-q800t-tk/


    Boss bilişimde 8500s, 9100s ve 9500s mevcut; 9000s yok... 9100'den emin değilim ama soundbar sayfasında 8500s'i alıp uyumlu olduğunu paylaşan arkadaşlar oldu , yalnış hatırlamıyorsam @WatchAndLearnn nickli arkadaş Q800t soundbar ile beraber SWA-8500s arka kitlerini kullanıyor :

    https://www.bossbilisim.com/samsung-swa-8500s-2.0-channels-80-w-universal-black-ac-54-w-50649

    amazon.com da olsa gerek,tam emin değilim. daha fazla bilgi bölümünde SAMSUNG 9100S Arka Hoparlör Kiti - Kablosuz (SWA-9100S, 2021 Modeli) Q800T soundbar a uyumlu listesinde gördüm. şimdi arıyorum bulamadım.

    ancak bugün samsung.com.tr ye tekrar sordum. sadece SWA-9000S uyumlu dediler. samsung ülkemizden çekilmiş galiba?

    ufal bir temsilcilik kalmış, bilgilere ne kadar hakimler bilmiyorum.





  • Günaydın,

    https://www.bhphotovideo.com/c/product/1320889-REG/samsung_swa_9000s_za_a9000s_2_0_channel_soundbar.html/SID/wtbs_611603498cfaa54b49da4b4b


    bu sitede var. kargo ücreti 54 usd, gümrük ne kadar çıkar belli değil.


    bende JBL 2.1 soundbar var.

    Samsung HW-Q800T/TK Soundbar arc hdmı JBL optikal müziklerde super bir ses ahengi oluşuyor. netflix ve prime de maalesef 2. ses yankısı rahatsız ediyor. jbl yı bluetooth ile denedim Q800t açıkken bluetooth kapanıyor. optikal kapanmıyor?

    sony 5+1 var uzun kablolu ufal hoperlörleri arkaya taşıdım. tüm sesleri ilgili kanalda veriyor ancak bana genel sesi boğuk geliyor.

    Q800t Subwoofer ı arkaya alınca super oluyor.

    denemelerimi paylaşmak istedim. araştırmalarımızı patlaşalım lütfen.

    hoşçakalın.





  • Yakın zamanda amazon.com.tr den Samsung HW-Q800T/TK Soundbar satın aldım. geçmiş mesajlarda forumdaşların güzel bilgilendirmeleri , yardımcı oldular , sağolsunlar. Kendi adıma, bu işler hastalık.Cihaz arka hoperlör olmadan da super. Daha önce JBL 2+1 ve Sony 5+1 ile sesler boğuk geliyordu. Yaşım gereği sesleri duymada sıkıntılarım var.Şimdi sesleri çok rahar alıyorum.

    swa 9000 i hiç bir yerde bulamadım. Bugün SAMSUNG SWA-8500S 2.0 Hoparlör Sistemi Duvara Monte Edilebilir Siyah Model (SWA-8500S/ZA) satın aldım. 7 eylül teslim diyor.

    Umarım iş görür.

    Geçmiş mesajlarda bu iki cihazı birlikte kullanan arkadaşlar var. Umarım uyumsuzluk yaşamam.

    Sevgili Tayaydin arkadaşa teşekkürler. HW-Q800T/TK ayarları konusunda çok yardımcı oldular. Benim HW-Q800T/TK cihazda herhangi bir güncelleme yok. oto almiş olmalı?





  • Dün amazon.com (abd) dan 1.802 tl ye samsung SWA - 8500S aldım.

    acaba kaç günde gelir? Abd olunca?

    amazon .de ve kargosu DHL super çalışıyorlar. İtalya dan Van a 4 günde geliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamoste1

    Dün amazon.com (abd) dan 1.802 tl ye samsung SWA - 8500S aldım.

    acaba kaç günde gelir? Abd olunca?

    amazon .de ve kargosu DHL super çalışıyorlar. İtalya dan Van a 4 günde geliyor.

    9000s sadece uyumlu dememişlermiydi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarpcore

    9000s sadece uyumlu dememişlermiydi?



    Alıntıları Göster

    Bende o endişeyi taşıyorum. ancak 9000s hiç bir yerde bulamadım. geçmiş mesajlarda, kullanan arkadaşlar. 8500s ile sorunsuz çalıştığını yazmışlar. ona güvenerek aldım. olmazsa iade ederim. avrupa amazonda iadelerde sorun yaşanmaz ancak abd yı bilmiyorum.

    abd nakliyede pahalı olsa gerek?

    bu iş hastalık? aslında 800t mükemmel bir soundbar, arka operlörlere gerek yok, amma hastalık olunca?....





  • mamoste1 kullanıcısına yanıt

    Anladım. Arka hoparlör olmayınca tadı olmuyor. İyi yapmışsın ama inşallah olur. Eğer olursa yazarmısın bende alayım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarpcore

    Anladım. Arka hoparlör olmayınca tadı olmuyor. İyi yapmışsın ama inşallah olur. Eğer olursa yazarmısın bende alayım.

    tüm gelişmeleri burada paylaşırım.

  • Swa-8500S arka kit hoparlörleri 2 yıldır Q70R saundbar ile kullanıyorum. Netflix yada Amazon Prime de arka kitler hiç tatmin etmiyordu. Araştırmalarım üzerine aşağıdaki linkteki videoyu bulup çözüm bulmaya çalıştım. Aliexpresten mini amfilerden aldım gelince bağlayıp verim almaya çalışacağım. Ses konusunda 8500S modeli sorunlu. Böyle bir çözüm ile kullanırım derseniz alın yoksa başka modellere bakın derim.

    https://www.youtube.com/watch?v=NEeoFVZw8JM&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sgkhn01 kullanıcısına yanıt

    sonuçları bekliyoruz, ayar yapmaktan cihazın başı döndü

  • sgkhn01 kullanıcısına yanıt
    Ben de 1 yıldan fazladır aynı seti kullanıyorum. Arka hoparlör seti için h.burda gibi yerlerde yapılan satış yorumlarında genel olarak sesinin çok az olduğu ile ilgili yorumlar var. Ben şahsen öyle düşünmüyorum. Bu setin işlevi surround olduğu unutulmamalıdır. Ön hoparlörler gibi baskın olarak yüksek sesle işlevini gerçekleştirmeyeceği, sesteki kodlamaya göre kanallara ses gönderildiğinde devreye gireceği aşikardır. Ön hoparlörler gibi baskın olması işlevine terstir. Zaten böyle davranırsa bir süre sonra uyumsuzluktan dolayı rahatsız edici olduğu farkedilecektir. Arka setin konumuna göre arka sesler artırılıp kısılabilir ama ön hoparlörler gibi baskın bir ses istemek işlevine terstir. Aynı zamanda kodlamanında çok farkettiğini belirtmem lazım. Bugün Tenet filmini DTS HD MA ses ile izledim arka kitler bangır bangırdı. Film müzikleri de zaten genel olarak bas ağırlıklı idi, arka kitlerin bası vermesine şaşarsınız. Bunun yanında diyaloglar kısmen kısık kalıyordu. Bulursam karşılaştırma adına birde DD+ Atmoslu olanı izleyeceğim. Tekrar izlediğim nadir filimlerden. Hem konu olarak hem de film müzikleri ile... Özellikle başındaki opera sahnesindeki baslar ses sistemini iyi ki kurmuşum dedirtiyor...

    Ayrıca paylaştığınız videoyu daha önce görmüştüm; çok iyi İngilizcem olmamakla birlikte anladığım kadarıyla ordaki amaç arka kitleri amacı dışında ön hoparlörler şeklinde kullanmak için modifiye etmek... Arka kitlerin performansını gerçekten ölçmek istiyorsanız bahsettiğim Tenet filminin DTS-HD MA ses kodekli versiyonunu indirip bir deneyin...
    Bir de şu testi deneyin: https://www.youtube.com/watch?v=pD3q6iBwuGc&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 23 Ağustos 2021; 21:14:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • size katılıyorum.

    doğrusu arka hoperlörlerin işlevini pek bilmiyordum. samsung hw-q800t/tk aldıktan sonra bu işi anladım.

    elimde sony 5+1 ses sistemi var. özellikle küçük operlörlerin uzun kablolarını merak etmiştim.. daha uzak karşı noktalara bırakınca pek anlam vermemiştim. burada özellikle tayaydin forumdaşın açıklamalarından sonra, sony nın uzun kablolu ufak operlörleri koltuk arkasına alınca, netflix özellikle prime orijinal seslerde ,arka hoperlörlerin ne işe yaradığını,hangi durumda devreye girdiklerini fark ettim. 19 ağustosta abd den çıkmış swa-8500s sıparışım. heyecan ile bekliyorum. soundbar a bağlansın,yüksek ses beklemiyorum. umarım uyumda sorun yaşamam...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oly1786

    sonuçları bekliyoruz, ayar yapmaktan cihazın başı döndü

    ilginçtir, başka model olarak 9000s modeli hiçbir yerde bulamadım. maalesef samsung ülkemizden çekildi. eskisi gibi donanım uzmanı kalmadiği gibi, üretimde de büyük kısıtlamaya gidilmiş. (benim damad elkronik mühendisi samsung çekilince işsiz kaldı,oradan biliyorum.) 8500s modeli bile bulunmuyor. ben amazon.de den çok memnunum. iadeler sorunsuz yapılıyor. müşteri hizmetleri gayet ilgili. ancak abd amazonda sadece var. orasıda kargo pahalı. iadelerde kargo ücreti nasıl oluyor bilmiyorum. umarım 8500s sistemi tamamlarda iade ile oğraştırmaz...

  • tayaydin kullanıcısına yanıt

    Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Net olarak özellikle ifade ettiğim gibi Netflix ve Amazon Prime üzerinden verim alınamıyor dedim. Bu hususları dikkate alırsak Samsung 8500s kitlerinde hata yaptığını anlayabiliriz. Bende android TV box ile birçok formatta film izliyorum arka kitlerin etkili olduğu format yada film sayısı çok az. Blu-ray li sinema sistemi üzerinden daha keyif vericiydi 5+1 film izlemek. Q70R + 8500S o atmosferi vermiyor. Amfi gelince arka kitlerin bir tık sesi yükseltildiğinde asıl amacına hizmet edeceğine inanıyorum. Kargo gelmiş yarın teslim edilirse deneyip buradan paylaşırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shipped with ARAMEX

    Tracking ID: xxxxx

    Monday, August 23

    10:01 PM

    Package received by carrier.

    Istanbul, TR

    10:00 PM

    Package arrived at a carrier facility.

    Istanbul, TR

    Thursday, August 19

    12:34 PM

    Package has left the carrier facility.

    New York, US

    Wednesday, August 18

    8:47 PM

    Package received by carrier.

    New York, US

    3:20 AM

    Package has left an Amazon facility.

    Trenton, NJ US

    Tuesday, August 17

    3:39 PM

    Package arrived at an Amazon facility.

    Robbinsville, New Jersey US


    Package has shipped


    abd den 6 günde gelmesi güzel.Bu durumda iki gün içinde bana ulaşır.

    gümrük işlemlerinden bahs edilmiyor. amazon sıparışlarda yasal kurallara uyarak gümrük vergisini peşin aldığı için sorun çıkmaması lazım? amma bizim işimiz belli olmaz? yazın aliexpresten komşum ile birlikte UHD kamera sıparışı verdik. aynı ürün için benden 117 tl komşuma 500 küşür vergi kesildi....





  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.