Şimdi Ara

Samsung SWA-8500S Arıyorum (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
22
Favori
47.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Licox kullanıcısına yanıt
    Bende de m650 vardi 9000 bulamayinca amazon.com a dondum. Sitede amazon ceki satanlardan cek toplayip. Yaklasik yuzde15 iskonto ile cek satin aldim ve amazondan siparis ettim. 1200 kusure gelmisti ama dolar bu kadar yukselmemisti 2 3 ay once aldim. Gecen haftada amazon mail atti gumruk vergisi dusuk cikmis 20 dolar iade ettiler. Fiyat daha da uyguna geldi. Bu yoluda tercih edebilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese Merhaba,
    Bir heves olur diye 8500s modelini hb den aldım. Fakat malesef MS650 ile bağlanmadı. Aldığım fiyata veriririm. 28.08.2020 de aldım. Fatura garanti herşey var. Kimse çıkmazsa da ürünü 15 gün içinde iade hakkımı kullanarak iade edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Licox

    Merhaba arkadaşlar. Bu hafta HW-Q800T/TK modelini aldım ve kullanmaya başladım. Ürünü araştırırken türkçe inceleme falan bulamadım maalesef. Ben de kısıtlı ingilizcem ile yabancı kaynaklardan edindiğim bilgiler ışığında tercihte bulunmak zorunda kaldım. İşten güçten dolayı çok kurcalayamasam da yaptığım kısa denemelerin sonunda memnun kaldığımı söyleyebilirim. Ev apartman evi olduğu için sesi sonuna kadar sadece bir defa açabildim ve herhangi bir ses bozulması farketmedim. Basslar bir odyofil için çok derin olmayabilir ama beni tatmin etti açıkçası. Televizyonum 9 yıllık olduğu için cihazın barındırdığı teknolojileri tam anlamıyla kullanabildiğimi zannetmiyorum. Önümüzdeki aylarda televizyonumu değiştirirsem gelişimleri sizlerle paylaşırım.
    Cihaz ile beraber SWA-9000S/TK kablosuz arka hoparlör seti almayı düşündüm fakat herhangi bir yerde satışını göremedim. Samsung Türkiye ile yaptığım görüşmede ürünün aksesuar sınıfına girdiği için sürekli getirtilemediği, dönem dönem getirtilip piyasaya verildiği söylendi. Bir sonraki dönem tarihini sorunca cevap alamadım maalesef. Az önce de Samsung Türkiye ile yaptığım görüşmede cihazımın SWA-8500S/TK modeli ile uyumlu olup olmadığını sordum. Telefondaki arkadaş beni bir kaç dakika beklettikten sonra herhangi bir test verisine ulaşamadığını, ulaşıldığı takdirde tarafıma dönüş yapılacağını söyledi. Eğer aranızda HW-Q800T/TK ile birlikte SWA-8500S/TK kablosuz arka hoparlör seti kullanan varsa sonuçlarını benimle paylaşırsa memnun olurum. Ya da bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar da fikirlerini paylaşsın lütfen. İyi günler dilerim.
    Aynı Soundbar bende de var. Ve çok memnun kaldım. Sony CT800 den gelen biri olarak beni oldukça tatmin etti. Yüksek seslerde aynı dediğiniz gibi bozulma yok denecek kadar az. Bass içinde Woofer sesini +5 olarak yaptım ve içeriğe göre de Bass ayarını 2-3 kademe arttırıyorum. Basslar elbette çok derin değil ama ben şahsen memnun kaldım. Arka hoparlör için ise 9000s modelini amazon.com dan siparişini verdim. 8500s büyük ihtimalle uyumlu olabilir ama küçük bir ihtimal de olmayabilir o yüzden direk amazondan aldım. Türkiye de 8500s'nin fiyatı şuanda çok uygun görülüyor 750TL civarında. Şansınızı denemek isteyebilirsiniz.




  • @LordMurat55
    Ben şansımı 8500S ile denedim olmadı.Bende Amazon dan 9000S sipariş verdim ve ne yazık ki ürün yolda kayboldu.Ben böyle şansın içine edeyim.Neyse Amazon ile yazıştım ve 9 Eylül'e kadar ürün elinize geçmezse refund veya yeni ürün gönderimi için bize mail attın dediler.
    Ama inanın hiçbir hevesim kalmadı.Büyük bir ihtimalle para iadesi isteyeceğim.Bu arada Türkiye Samsung'a da 9000S modelinin bulunamamasına, buradan selamlarımı iletiyorum




  • MS650 ile 8500s bağlanmıyor mu şimdi bende de ms650 var ama denemedim hiç. Q70 te kullanıyorum gayet memnunum.
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    MS650 ile 9000s uyumlu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Q70r +nvidia shield +s8500 çok güzel bir sistem oldu.Artık tüm sesler duyuluyor. Herkese tavsiyem arka kitleri kesin alın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Her şekilde denedim. MS650 ile 8500s uyumlu değil. Wireless dongle olayından diye düşünüyorum. Samsung un saçmalığı işte. Tamamiyle pazarlama ve satış stratejisi. Her iki cihazda wireless özelliği var ama bağlanmıyor işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım o zaman iyiki Q70 aldıktan sonra arka kitleri almışım. MS650 zaten tek kullanımı da iyi arka kitler olmadan tabi bi eksik ama klasik izleyici için tv ye göre ciddi anlamda daha doygun tok ve kaliteli berrak sesi var.
  • -Rohan- kullanıcısına yanıt
    Hocam türkiyeye hiç gelmez mi şu nvidalar. Bu arka kitlerde gelmez diyorlardı geldi şimdi 750tl ye satılıyor 1400e aldım aynı şekilde telefonuma da çok para verdim şidmi 1300 tl daha ucuz yani ne zaman bir ürün alsam sonra fiyatı çakılıyor. Tamamen benim şanssızlığım herhalde. Bu nvida veya apple tv de aynı şekilde daha almak istemiyorum seneye felan türkiyeye gelebilir belki apple tv de güncellensin diye bekliyorum yeni nesili nasıl olacak bakalım... Ama nvida cidden tüm formatları aktarıp izletebiliyor o çok iyi hd sesleri atmos sesleri felan destekliyor tamamen.
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Valla türkiyede malum sitelerde satıyorlar. Fiyatlar 3500 -4000 tl civarları. Ben Amazon.de den aldım 1900 tlye aldım.Samsun'a 1 haftada geldi. Şuan da herşey yollunda dolby atmos, dolby dts-hd master, dts x herşeyi çözüyor alet. Arka kitlerle beraber güzel bir sistem oldu🙂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -Rohan- kullanıcısına yanıt
    Telegramda katilimci oldugum bir grup var 2019 cihazlar 2000 2500 tl ye satiliyor. Almayi dusunen olursa diye yazdim. Ozelden davet linki atarim. 2015 2017 modellerde 1500 civari

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Ben hepsiburada'dan 467 TL'ye aldım 15gün önce. Yeni bir visa kartı tanımlayabilseydim 417TL'ye gelecekti. Satıcısı kim olursa olsun kapalı kutuda geliyor.
    Buralara takılmamak lazım. Zaten bu tür ürünlerin iadesi çok kolay bir problem olursa. Samsung Türkiye garantili ürün.

    Siz boss bilişimden almışsınız. Eğer Boss bilişim ABD ya da Avrupa'dan getiriyorsa fiyat çok abartılı olmayabilir.
    Samsung'un fiyat politikası Türkiye'de farklı batıda farklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HattiHitit -- 30 Ağustos 2020; 17:39:50 >
  • HattiHitit kullanıcısına yanıt
    Bilemem valla 1400tl civarına aldık n11 den. Çoğu kişi de öyle aldı. Birden %70 fiyat düşüyor anlam veremiyorum.
  • -Rohan- kullanıcısına yanıt
    Param yok şuan olduğu zaman alabilirim şuanlık devam böyle.
  • Licox kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm özel mesajınıza cevap veremedim. Profil ayarlarımda bir sıkıntı var. Malesef ürünü bugün satıcıya iade ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kit K kullanıcısına yanıt
    Ürün kargoya verildi üzgünüm ve hb iade yi onayladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8500s hb de var. Fiyat 778 TL. Geçen hafta 666 TL satıyorlatdı. Kim ne tutturursa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi arkadaşımız @SllcKYlldrM dan rica etsek acaba konuyu ve ilk mesajı kullanıcı sayfası olarak revize edebilir mi? Çünkü ürün ile ilgili forumdaki en yetkin sayfa olmuş durumda...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 5 Eylül 2020; 11:57:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta 666 ₺ iken alacaktım fakat Samsung Türkiye'den net bir cevap alamayınca riske girmek istememiştim ve almamıştım. Oluşturduğum kayda 3 gün sonra dönüş yaptıklarında Q800T ile uyumlu olan modelin swa-8500s olduğunu söylediler. Tabi o zamana kadar stok bitmişti bile. Ben de her gün alışveriş sitelerinde bir arama yapıyordum bu sabah hb'de rastladım ve hemen aldım bir tane. Samsung Türkiye'nin sattığı ürün hakkında yeterli bilgiye sahip olmamasından dolayı hem boş yere 100 liradan fazla param gitti hem de istediğim ürüne bir hafta sonra sahip olabiliyorum. Umarım bu konuda daha dikkatli olurlar da başkaları benim yaşadığım bu sıkıntıları yaşamazlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.