Şimdi Ara

Samsung S8530 Wave II Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.013
Cevap
21
Favori
761.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim bildiğim kadarıyla yasal birşey yok bu konuda da ondan ısrarla soruyorum arkadaşım, bildiğin yazılı birşey var mı diye.
    Diğer türlü, belki tanıdık olursa, belki biraz bağırıp çağırırsan, aman olay çıkmasın diye değiştiren oluyordur ama, bu da herkez için geçerli olmuyor malesef.


    quote:

    Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE


    Telefonunu aldın.Herhangi bir yerinde sorun çıktı diyelim.1 ayı geçmeden yenisini isteme veya para iadesi talep edebiliyorsunuz.

    Para iadesi biraz sıkıntılı oluyor , ama yenisiyle değiştiriyorlar.YAnlış hatırlamıyorsam KIRKY hocamız telefonunu değiştirmişti.

    Yani değiştirenler var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokmay

    Benim bildiğim kadarıyla yasal birşey yok bu konuda da ondan ısrarla soruyorum arkadaşım, bildiğin yazılı birşey var mı diye.
    Diğer türlü, belki tanıdık olursa, belki biraz bağırıp çağırırsan, aman olay çıkmasın diye değiştiren oluyordur ama, bu da herkez için geçerli olmuyor malesef.


    quote:

    Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE


    Telefonunu aldın.Herhangi bir yerinde sorun çıktı diyelim.1 ayı geçmeden yenisini isteme veya para iadesi talep edebiliyorsunuz.

    Para iadesi biraz sıkıntılı oluyor , ama yenisiyle değiştiriyorlar.YAnlış hatırlamıyorsam KIRKY hocamız telefonunu değiştirmişti.

    Yani değiştirenler var.



    Sıfır aldığın telefonun ekranında leke , kamerasında flaşında sorun varsa , 1 ayı geçmeden iade edebiliyorsunuz.Ya da yenisiyle değiştirebiliyorsunuz.

    Bağırıp çağırmadan tabi olmaz.İnsanları kandırmaya yer arıyorlar.Hakkını arayan değiştiriyor telefonunu.

    Aramayanda servise verelim dediklerinde kabul edip en büyük hatayı yapıyorlar.

    Dediğim gibi değiştirenler var.YAnlış hatırlamıorsam KIRKY hocam değiştirmişti.




  • bosuna tartısıyorsunuz teknosalardan almayın telefonu gıdın vodafone shop ve turkcell timlere ama dıkkat edın cıhazlar grey cıkmasın yeter bu tarz yerler rısk alamazlar cunku shoplarını tehlıkeye atmak ıstemezler o yzuden galaxy s ı bılmem androıd seven alabılır tabıkıde ama bada denılıyorsa WAVE I nıckımın anlamı aldıgımdan degıl sattıgımdan dır arkadaslar bence pıyasadan toplanmdan uretımı durmadan kosun alın dukkandada bı tane kaldı calstıgım yerde tekrardan satın alabılırım onu cunku sattıgımda anladım kı suanada kadar kullandıgım en ıyı telefon bu telefonlar arasında hepınızın aklına gelen modellerı hergun kullanmaktayım N8 ıphone 4 3gs htc x10 c7 wave2 ama en ıyı WAVE I mukemmel parası olan yarın gıdıp alsın hemen..
  • teknosalar cep telefonunda iadeyi ancak internetten alininca yapiyor bildigim kadariyla...
  • Bugün Wave almak için önce Mediamarkt'a sonra Darty'ye en son da Teknosa'ya gittim. Üretimin durduğunu artık Wave 2 ile Samsung'un üretim yapacağını söylediler. Super Amoled ekran yetiştirmekte zorlanıyormuş Samsung.

    Neyse ben Wave'de kararlıydım, Wave 2'yi gördükten sonra da pek fikrim değişmemişti ama sonradan farkettim ki ekranı hakkaten büyük, Iphone'dan büyük en azından. Bu da çelmedi kafamı. Hala Wave'de kararlıydım. Çok kritik bi konuda ufak bir araştırma yaptım: SAR değeri.

    Wave ile Wave 2 arasında SAR değeri farkı yaklaşık 0.5 W/Kg. Dünyada ortalama sınırın 0.8 olduğunu biliyorum. Wave 1'de yaklaşık 1 W/Kg iken Wawe 2'de bu 0.44'e yakın. EU Manuallerde ise 0.66 imiş.

    Bence kullandığımız teknolojinin tüketimini yaparken gözden kaçırdığımız yegane şeylerden birisi "Sağlık."
    Bu yüzden Wave 2 almakta karar kıldım. 100 lira kadar da fark var distribütör garantili ürünlerde.

    Ekleme : Arkadaşlar, Wave 2 ile Wave arasında öyle ekran kalitesi olarak inanılmaz denecek derecede bir fark yok kesinlikle. Wave 2'nin ekranı Iphone kalitesinde.

    Bir de sorum olacak ; Teknosa mağaza alışverişlerinde de hediye çeki vermekte mi ? Yoksa sadece internetten yapılan alışverişlerde mi geçerli ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phys -- 29 Aralık 2010; 20:34:06 >




  • Aynı sarılık problemi bende de çıktı. Gittim iadeye teknosaya. Orada mağaza müdürü dahil 4 kişi de gördüler ve onayladılar sarılığı. "Sizin mağdur olmanızı istemiyoruz, e hadi değişelim bari" tadında konuştular. Ben iade talep ettim. Olmaz dediler. Bu ürünü bal gibi iade alacaklarını, bunu da bana "kıyak" falan olsun diye değil, Türkiye Cumhuriyeti kanunları emrettiği için mecburen yapacaklarını söyledim kendilerine. Suratları mok gibi oldu. O zaman servise göndereceklerini ve servis raporu doğrultusunda iade alacaklarını söyleyerek işi yokuşa sürdüler. Ama 1 haftaya, ama 30 güne, sonunda ballll gibi iade alacaklar, çünkü kanuni hakkım. Gerekirse çatır çatır ilgili yasal mercilere giderim. Siz de kanuni hakkınızı kullanın. Kolay kazanılmıyor bu paralar....
  • arkadaşlar bu telefon ne kadar sürede şarj oluyor ve şarjı ne kadar gidiyor? ayrıca bada işletim sistemi ne kadar kullanışlı? yurtdışında daha ucuza getirmemiz mümkün mü?
  • Evet doğru bilgi...


    quote:

    Orijinalden alıntı: lapya

    teknosalar cep telefonunda iadeyi ancak internetten alininca yapiyor bildigim kadariyla...
  • Teknosa mağaza alışverişlerinde de hediye çeki vermekte mi ? Yoksa sadece internetten yapılan alışverişlerde mi geçerli ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SSC Aero

    arkadaşlar bu telefon ne kadar sürede şarj oluyor ve şarjı ne kadar gidiyor? ayrıca bada işletim sistemi ne kadar kullanışlı? yurtdışında daha ucuza getirmemiz mümkün mü?


    telefon 3 saatte şarj oluyor. şarj süresine gelince bu kişiden kişiye telefonu kullanım karakterine göre değişir, ben pazar günü öğleyin ilk şarjı yaptım ve bugün akşam tekrar şarja taktım bu süre içerisinde çok az konuştum mesaj atmadım daha çok rehberi düzenledim internete girdim telefonu çözmeye çalıştım.

    bada işletim sistemi gayet hızlı ve stabil çalışıyor.
  • Arkadaslar, bu satirlari okuyanlara ogudumdur, denenmistir. Telefonu teknosalardan bakip inceleyip begendiyseniz, sakin TEKNOSA magazalarindan ALMAYIN. teknosa.com.tr den internet ustunden alin, ki 7 gun icinde KOSULSUZ iade hakkiniz olsun. Magazadan alirsaniz kutu acildiktan sonra begenmedim, ekrani sariydi, suydu buydu diye ugrasirsiniz, iade zaten yok, yasal olarak bu hakki vermis devlet, degisim, servis cart curt var. Isterseniz 4445599 dan teknosa destek hattini arayip teyid edin bu soyledigimi. Ben bugun teknosa hattini arayip sizin amaciniz magazalarinizi kapattirip internetten alisverisi tesvik mi etmek mi diye cikistim. Aslinda suc onlarda degil, onlar yasal haklarini kullaniyorlar, sorun o ceylan derisi koltukta oturup salla basini al maasini seklinde is yapan kaldir indirci milletvekili olacak insanlarda, cikarttiklari kurguladiklari tuketiciyi koruma yasasina bak ya, internetten al 7 gunde iade et, magazadan al, bye bye! Sonra da AVM ler sinek avliyor diyorlar. Daha magazadan cep telefonu alirsam...




  • Super Amoled ve Super Clear LCD karşılaştırması
    http://www.fonearena.com/blog/25000/samsung-super-clear-lcd-tft-vs-super-amoled.html

    Super Clear LCD Daha canlı ve parlak görülüyor, yazar da öyle demiş. İlginç.
  • Ben her iki cihazı yanyana karşılaştırıdım. LCD, super amolede üstünlük sağlamış gözüktü bana. Daha keskin ve daha canlıydı.
  • Geçen pazar cevahir teknosa da iki telefonuda inceledim.

    720 p video ve filmler dışında lcd biraz daha kaliteliydi.


    Ama 720p video oynattığımda Samoled farkını bariz şekilde ortaya koydu.



    Ama şöyle birşeyde var.Ekran büyüklüğünden dolayı görüntü kalitesi aldatabilir.Hepimizin düştüğü yanılgı bu.


    Zira samoledin daha iyi olduğunu üreticileri bile kabul etti.
  • Samoled, fazla kontrast gibi. Fazla sert renkleri var. Siyahı çok siyah, kırmızı çok cırtlak. Çok hoşuma gitmedi bu durum.
    Ancak bunlar ufak şeyler. Esas önemli kritiklerden birisi, SAR değeri bence. Wave 1, 0.99, wave 2 ise 0.41. Yuh diyorum ve oyumu wave 2 ye veriyorum...
    İnternet alış veriş durumunu bilmemiz de iyi oldu, teşekkürler.
  • Wave 2 nin farklı renkleri bunlar söylenti mi yoksa yeniyılda gelecek mi acaba ? şimdilik fiyatın bu kadar ucuz olması ve sadece gri çıkması satış politikası mı acaba ?

     Samsung S8530 Wave II Ana Konu


     Samsung S8530 Wave II Ana Konu


     Samsung S8530 Wave II Ana Konu


     Samsung S8530 Wave II Ana Konu




  • Satış politikası olduğunu düşünmüyorum fiyatının durumunu. Yurtdışındaki Wave ve Wave 2 fiyatları arasında da ufak fark var.
    Bir de sadece giri değil üretilen ve satılan.
    http://www.teknosa.com/msib21/formlar/productimage.aspx?CS_ProductID=145011243
  • teknosada sadece gri olan var teknosanın sitesinde adı black olarak geçiyor farklı teknosa bayilerine gidip baktım siyah rengi yok.
  • teamour, Ankara Kentpark Teknosa'ya dün baktım. siyah vardı, bizzat inceledim.
    Bilgilerine sunarım.
    quote:

    Orijinalden alıntı: teamour

    teknosada sadece gri olan var teknosanın sitesinde adı black olarak geçiyor farklı teknosa bayilerine gidip baktım siyah rengi yok.
  • alla alla taksim teknosa ve tekirdağ teknosa da gri olanı var. ama yakın bi zamanda beyazı gelecekmiş telpa yetkililerinden öğrendim. beyazı gayet şık durucağından eminim. eğer siyahına da denk gelirsem onu da alabilirim. hem o zamana kadar eksikleri fln ortaya çıkar aksesuar fln da yok henüz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.