Şimdi Ara

Samsung S3 ve Note 2 Seçim & Fırsatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ,

    Eminim bu iki cihaz arasında kalan onlarca arkadaşımız vardır.Bununla birlikde kampanyalardan bir birimizi haberdar etmek açısından doğru bir başlık olacağını düşündüm , umarım eşlik edersiniz.

    Bu arada kararsız kalanlardan biride benim bir çok soru var aslında kafamda , ekranın büyüklüğü , küçüklüğü , resmi dist. garantilimi yoksa paralel ithalat mı tercih edilmeli gibi bir çok soru ekleyerek çoğaltabiliriz.Tecrübeli arkadaşlar destek verirse her kez için bir yol gösterici olur diye düşünüyorum.

    Sevgi ve Saygılarımla



  • bende ikisi arasında kararsız uygun fiyatla tr garantili cıhaz olursa alacagım
  • 2 gün önce aldım paralel ithalat yoluyla. Boyut yönünden muhafaza etme dez avantajı var ceplerin biraz büyükse ya da çanta filan taşıyorsan sıkıntı olmaz. Ürünü eline alıp kullanınca boyutunu filan unutursun emin ol. Az önce electro world den baktım (via port mağazası) 1899 TL peşin fiyatı tabi internette daha ucuza bulunabilir ama ben 2. yolu seçtim. 1449 TL ye 12 taksitle aldım sanal pazardan. Pasaport kayıtlı ürün ertesi gün elime ulaştı hiç bir sıkıntısı yok tüm ambalajlarını ben açtım orijinal TR dil fabrika çıkışlı bazılarına sonradan kuruyorlarmış onların fiyatları daha makul 1239 a da var istersen. Yalandan yere okadar para vermek istemedim o yüzden bu yolla aldım.

    Benim aldığım kişi istanbul dışında yıllardır obil telefon işi yapan birisiymiş 15 gün içinde fabrikasyon bir arıza oldğunda değişim garantisi veriyor arıza olduğunda da yardımcı olacağını söylüyor Allah ömür verdikçe. Zaten kolay kolay arıza yapacak cihazlar değil bunlar zaten düşürürsen filan normalde de ücretli olarak yaptırman gerekli.

    Şimdi burdan bir sürü yorum gelebilir hiç uğraşma biraz daha ver garantili al, 2 gün sonra bozulur, garantisi bizzat ebin abi filan gibi geyikler dönebilir ben bunları duymazlıktan gelerek keyfim geldi aldım sonuçlarına da ben katlanırım diyorum şimdiden.

    Karar size kalmış yine de saygılar




  • bende note 2 almayı düşünüyorum, kredi kartıyla yada peşin alamayacağım için, Turkcell hattımla, fatura ile alacağım galiba. 145 x 24 ay

    500 dk her yöne + 1000 sms + 1 gb internet tarifeli. tarifeyi çıkarsak telefon 24 ay taksitle 2050 küsür liraya geliyor. 24 ay uzun bir süre, ama kafam rahat her yönden, tarife de iyi, 500 dk bana yetiyor şu an bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.