Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
14
Favori
256.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Notebook'um biraz önce geldi , şuanda ondan bağlanıyorum , gerçekten çok güzel bir cihaz ,ilk ilgimi çeken acayip sessis olması ve çok az ısınması .
  • hayırlı olsundarısı bizlere artıkbenimkide perşembe günü elimde olacak inşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serhat_wWw


    quote:

    Orijinalden alıntı: boraokur44

    teşekkürler yardımın için.:)

    şuanda elimdeki oyunları deniyorum.daha önceki pc buna göre baya bir kötü olduğu için bana bazı oyunları full kaldırması baya garip geldi:)..Nfs undercover full detay banamısın demiyorum..Antialis vs. vs. dahil herşeyi maximum düzeyde.
    ayrıca pes 2009'da full detay 16:9 ondada tık yok..
    assasin creed biraz baktım sarmadı oyundan çıktım tık yok gibi belki olabilirde:)..sıkıldım ara movielerden..
    call of duty 4 vardı onu denedim herşey maximum tık yok :)
    Empire total war keza aynı şekilde.bunlardan daha fazla performans isteyen üstün oyunum olmadığı için ancak bunları verebildim

    ve en önemlisini söyliyeyim makine'de ısınma sorunu yok.normal bir ısı var.vay be iyiki almışım :)..


    cihazın hayırlı olsun öncelikle
    oyunların hepsi iyi hoşda bu Empire Toltal War ı full ayarlarda takılmadan oynayabildiğine eminmisin ? o oyun runs great on i7, ibaresi le yayımlanan ilk oyunlardan ve grafik olarak da nvidia tarafından desteklenen son derece zorlayıcı oyunlardan dır, acaba full ayarlarda orta büyük bir savaş anındaki fps değerlerini söyleyebilir misin? ati kartların bu oyunlarda beklenen verimi vermediği söyleniyorda onun için merak ettim, yanlış anlama lütfen.


    Pardon dostum o gazla yazarken hızımı alamamışım onuda eklemişim gerçi ayarlar high'dı fazlasını karıştırmadım.mouse 'u bile yok daha pilin:)bide hariciden oynamıştım.normal hdd'den oynarsam daha iyi olurdu sanırım.




  • Az Önce Siparişimi Verdim...
    Yarın Kargo'layacaklarını Söylediler
    Uzak Bir Yerde Oturduğumdan 3 Gün İçerisinde Bana Ulaşır Diye Düşünüyorum
    Güzel Bir Seçim Yaptığımı Düşünüyorum...
    Ürün Elime Ulaşsın Test Edeyim,Düşüncelerimi Paylaşacağım...
    www.netsiparis.com 'dan Aldım Eğer Sorunsuz Gelirse Bunuda Bildireceğim,En Uygun Fiyat Oradaydı Gördüğüm Kadarıyla(CardFinans'a 12 Taksit Seçeneğinde En Uygun NetSipariş'ti....)
    Ürün Elime Geçergeçmez Değerlendirmelerimi Paylaşacağım Sizlerle...
    Benide Listeye Eklerseniz Memnun Olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 1 Eylül 2009; 18:23:01 >




  • Recovery DVD'lerini oluşturup (kullanacağımı pek sanmıyorum ama ne olur ne olmaz) sıfırdan Win7 64 Bit kurulumu yaptım. Bütün driverlar sorunsuz olarak yüklendi. Değerlendirmede 5.9 aldı. Kullanacağım bütün programları da yükledim. Şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Performans olarak çok memnunum, ısınma sorunu da olmadı. Çok fazla oyun oynamadığım için bu konuda pek yorum yapamayacağım fakat böyle bir ekran kartı da bulmuşken bir kaç oyun yükleyip denemek lazım :))

    Şimdi en son hali ile yeniden backup alıp ikinci HDD'ye atıcam. Ondan sonra gönül rahatlığı ile kullanabilirim. Bugünkü kullanımım sonrasında beni oldukça memnun etti diyebilirim.
  • arkadaşlar xp kuran var mı cihaza?
  • win7 64 bit nerden buldun.yükseltme ücretlimi?
    quote:

    Orijinalden alıntı: replay147

    Recovery DVD'lerini oluşturup (kullanacağımı pek sanmıyorum ama ne olur ne olmaz) sıfırdan Win7 64 Bit kurulumu yaptım. Bütün driverlar sorunsuz olarak yüklendi. Değerlendirmede 5.9 aldı. Kullanacağım bütün programları da yükledim. Şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Performans olarak çok memnunum, ısınma sorunu da olmadı. Çok fazla oyun oynamadığım için bu konuda pek yorum yapamayacağım fakat böyle bir ekran kartı da bulmuşken bir kaç oyun yükleyip denemek lazım :))

    Şimdi en son hali ile yeniden backup alıp ikinci HDD'ye atıcam. Ondan sonra gönül rahatlığı ile kullanabilirim. Bugünkü kullanımım sonrasında beni oldukça memnun etti diyebilirim.




  • bu cihazda bluetooth nasıl kapanır düğme varmı
  • 3 gündür neredeyse kapatmadan çalıştırıyorum,arada oyun oynuyorum,sürekli torrent açık...ve diğer işlemleri yapıyorum bana mısın demiyor...çok memnunum şimdilik...Isınma yok gibi,ayrıca sessizlik inanılmaz bence hiç çalışmıyor gibi hep...


    Not:oyunlar konusunda çok paslanmışım yalnız,gta 4 fln yüklerken ölüp ölüp diriliyorum,sağlam forum website varsa bilenler özelden falan atabilirse çok sevinirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realburaq

    3 gündür neredeyse kapatmadan çalıştırıyorum,arada oyun oynuyorum,sürekli torrent açık...ve diğer işlemleri yapıyorum bana mısın demiyor...çok memnunum şimdilik...Isınma yok gibi,ayrıca sessizlik inanılmaz bence hiç çalışmıyor gibi hep...


    Not:oyunlar konusunda çok paslanmışım yalnız,gta 4 fln yüklerken ölüp ölüp diriliyorum,sağlam forum website varsa bilenler özelden falan atabilirse çok sevinirim...

    Pm Attım Hocam...
  • bütün mesajları okudum bende min 4 gb ramli iyi işlemcili notebook bakıyordum mesajlardan sonra aradığımı buldum heralde dedim.

    hiç kimse win7 denememiş anlaşılan. eğer deneyen olursa performansı yazsın lütfen. akıyomu laptop :)

    birde bu ati bende soru işareti oluşturdu pek anlamam ama bu konuda ne diyeceksiniz?

    720p film deneyenler makina da ısınma var mı? yoktur ama filmde donma yavaşlama var mı? :) 1080p deneyen var mı? yardımcı olursanız ramazanda sevaba girersiniz çünkü yüzde 95 bende alıcam yorumlardan etkilendim.

    photoshop, illustrator gibi tasarım programlarını deneyen var mı?

    tmm tmm sustum
  • Preacion , photoshop vs. bir program denemedim fakat , film denedim bugun , gayet akıcı , dediğin gibi makina sessiz birşekilde akıyor . bende gündüzden beri bızıklıorum ve kesinlikle bu paraya alınacak 10 numara ürün . tavsiye ederim bende .
  • SIGORTA OLAYI DIYORUM YARDIMCI OLABILECEK KIMSE YOKMU ARKADASLAR! SIGORTALAMAK ISTIYORUM CIHAZI EVELI GUN ALDIM VAKIT GECIYO YARDIMCI OLABILECEK VARMI!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercanaus

    SIGORTA OLAYI DIYORUM YARDIMCI OLABILECEK KIMSE YOKMU ARKADASLAR! SIGORTALAMAK ISTIYORUM CIHAZI EVELI GUN ALDIM VAKIT GECIYO YARDIMCI OLABILECEK VARMI!!


    isteklerini yinelerken daha dikkatli yazmalısın bence.burda herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor.

    http://www.expazar.com/?urun-detay_171502_TEKNOKASK_Notebook_Sigorta_Hizmet_Paketi.html
    buda aradığın şey.istersenwww.teknokask.com a bir girip bak öteki siteyi sadece bilgin olması açısından verdim, güvenirliği hakkında bilgim yok...




  • Win 7 kuran arkadaşlar nerden tedarik ettiklerini ve ücret konusu bilgilendirmesini yapabilirler mi hayrına ? :)
  • ya beyler ekonomik durumum kötü bu aralar ama fena derecede laptopa ihtiyacım var işim dolayısıyla bu laptop hem özellik hem fiyat olarak beni al diyor. alet çalışırken takılma yavaşlama yok dimi. herşey çok hızlı?
  • R620 şimdi elime geçti, teknoçarşı sitesinden aldım, kulübe üye yapabilirsiniz.
  • @ResT_In_PeaCe, @preacion


    Vista performans olarak sıkıntı bir işletim sistemi, makine win 7 ile kendini buluyor, çok performanslı çalışıyor.
    win7 şu anda ücretli satılmıyor microsftun sitesinden indirenler var windows 7 enterprise versiyonu 90 gunluk 64/32 bit ücretsiz kullanım hakkı veriyor microsoft.

    @preacion ürün senin tahminlerinin çok üzerinde takılma yavaşlama olmaması gerekiyor bu donanımla olmuyorda, gonul rahatlığıyla alabilirsin.

    @ypinar ücretsiz win7 guncellemesi lisanslı olarak buyuk ihtimalle olacaktır. Samsungun sitesinde avrupa ulkelerinin bir çogunda bu uygulama hakkında bilgiler mevcut o ülkelerin arasına Türkiyeyide eklerler sanırım samsung Türkiye ile irtibata geçmenizde(ithalatcı firmada olur) yararlı olacaktır.

    Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun, yeni alanlara tavsiyem vistadan kurtulun makine kendine gelsin




  • ben dayanamıyorum xp kuracağım bu makineye :) ama bir arkadaşımız win 7 yi bulabileceğim bir link verirse onu kurarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frarslan

    ben dayanamıyorum xp kuracağım bu makineye :) ama bir arkadaşımız win 7 yi bulabileceğim bir link verirse onu kurarım



    beta sürümü 1Ağutosa kadar geçerli diyor ama link çalışıyor

    http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/dd353205.aspx

    edit:win7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 2 Eylül 2009; 22:07:02 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.