Şimdi Ara

Samsung R580 HDMI sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende samsung r580 js04 var bunu arçelik 106 ekran lcd tv ye hdmi kablo ile bağlamak istiyorum ama ne ses ne görüntü gitmiyor bu konuda yardımcı olur musununuz ne yapmam lazım ?



  • kimse bilmiyor mu arkadaşlar bi yardımcı olun ?
  • Merhabalar.

    Normalde iki girişe de HDMI kabloyu taktıktan sonra ekrana görüntü gelir. Gelmiyorsa NVIDIA / ATI Denetim Masası'ndan kontrol edilir. Yine olmuyorsa kabloda bir sorun var demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Kenan

    Arkadaşlar bende samsung r580 js04 var bunu arçelik 106 ekran lcd tv ye hdmi kablo ile bağlamak istiyorum ama ne ses ne görüntü gitmiyor bu konuda yardımcı olur musununuz ne yapmam lazım ?

    Ses bende de gelmiyordu W7 kullanıyorum ve denetim masasında ses ayarlarına girip ordan HDMI ses driverini varsayılan olarak işaretledim ve Plasmaya verdim istedigin gibide ayarlayabiliyosun sağ sol dahilinde. Götürüntüye gelirsek, Tv ile de alakalı olabilir. Ya da sürücü sorunu yaşıyosundur bunun için detaylı bilgi vermen gerekecek.
  • ps3 hdmi kablom var bu kablo ile normalde lcd tv ile uydu bağlı ve çok da güzel. uydu kutusundan hdmi kablosunu çıkardım laptop a taktım laptop algılıyor lcd yi fakat lcd de görüntü yok. kumanda da av a basıyorum pc yi seçiyorum açılmıyor. hdmi yi seçiyorum yine açılmıyor anlamadım sorunu lcd den ne yapmam lazım?

    @SaMueL 19.o7*

    ne gibi bir detay lazım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sidya -- 11 Aralık 2010; 22:28:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.