Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (640. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.338
Cevap
379
Favori
636.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • senki kullanıcısına yanıt
    gokaykac kullanıcısına yanıt
    iptv için ücretli olan duplex playi kullanıyorum. uygulama yağ gibi akıyor çok memnunum. diğer ücretsiz olanlar pek hoşuma gitmemişti.

    @gokaykac
    bluetooth hoparlörümle daha dün akşam film izledim. bağlantı çok iyi. bluetooth kulaklığımı ise denemedim aslında şimdi aklıma geldi deneyeyim bir ara

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokaykac kullanıcısına yanıt
    Ben de orta seviye bir kafa üstü kulaklık var diger ev de LG TV kullanıyorum onda bu kadar hissetmedim ama Samsung Tv de ses efektleri filan profesyonel bir kulaklığı aratmıyor ve muazzam resmen yaşatıyor ben çok memnunum.
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Güle Güle kullan ben de alacagım şu bu ugrasmayacagım acelesi olmadıgı için Almanya'da yasayan bir akrabam var onun adresine göndereceğim Mayıs gibi geldiğinde bana ulaştırmış olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Bizim bu TV'lerde DTS desteği yok diye geçiyor ama QE90TA'ya pc veya media oynatıcı bağlıysa DTS sesli filmleri sesli olarak açıyor


    Harici disk bağlantısında sadece DTS sesi açmıyor.

    o zaman sesi pc ya da media player çözüyor da ondan

  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene evvel Samsung Qled Q60R 55 inch TV satın aldım. Ancak son zamanlarda dikkatimi color banding problemi çekmeye başladı. Oyun oynarken gri renkli sahnelerde aşırı derece color banding oluyor. Atıyorum fırtınalı bir sahne ise ve bulutlara bakıyorsanız heryer çizgi çizgi görünüyor. Bazı youtube videolarını dondurduğumda da yukarıdan aşağıya doğru renk geçişlerini görüyorum. Normalde bu TV 10 bit diye geçiyor ancak resmen 8bit gibi. Bir çok ayarı kapadım açtım hdr sız denedim ama nafile. Bendeki problemin aynısını internetten bulup aşağıya resim olarak koydum. Diğer yandaki de benim tv deki spotify ekranından bir görüntü. Dikkatli bakarsanız çizgi çizgi aşağıya doğru göreceksiniz. Sizce bu normal mi yoksa tv ile ilgili bir problem mi var? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underphenom -- 24 Ocak 2021; 17:51:30 >




  • Qe60ta da Led Net Hareketli Görüntü ayarı otomatik seçili olunca çok güzel oluyor görüntü ama hızlı sahnelerde sıkıntı oluyor. Keşke o sıkıntı olmasa. O ayar aktiften 3d hissi veriyor. Ama o ayar tv 60hz olduğu için hareketli sahnelerde sıkıntı oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UoH kullanıcısına yanıt
    Bende niye öyle bir etki bırakmıyor anlamıyorum üstelik bağladığımda ses hem soundbar dan hem de kulaklıktan geliyor oluyor soondbar ı duyuyorum ( ses gecikmesinden dolayı anlaşılıyor) kulaklığı duymuyorum. Sonra sesi
    Sadece kulaklığa verdiyorum ama yine de tırt. Çok kafayı taktım AirPods pro ve Sony MDR X650 de denedim.
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Merhaba Denediniz mi kulaklık ile ses seviyesi nasıldı?
  • underphenom U kullanıcısına yanıt
    Bende 70T var aynılarını görüyorum özellikle yere parelel olanları gerek ps4 de açık hava da gezinirken gökyüzünde gerekse de YouTube da. 70T 8bit sanırım ama.
    Birde netfliX test pattern de 3.ve 4. Sezon bölümlerinde ortadan geçen şeritlerde yeni bir renk görünüyor telefonumdan ve PC den farklı olarak.
  • gokaykac kullanıcısına yanıt
    baktım şimdi fakat benim kulaklığı görmedi. haylou gt1 pro sahibiyim. muhtemelen samsung kendi cihazına uygun bir yazılım atmıştır diye tahmin ediyorum. sorun yaşamanız buna bağlı olabilir. yani her kulaklık olması lazım aslında. bu tavrı beğenmedim. mh arayıp sorun isterseniz, ben aramadım.

    listede sadece hoparlörüm var.
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokaykac kullanıcısına yanıt

    Çoğu samsung modelleri 8bit. Ama o sorun bence 8bit kaynaklı değil.

    İçerikler sorunlu olabilir. telefon ve pc ekranları ufak olduğundan o içerikler de bu sorunları göstermiyor olabilir.

    Banding testi yaptığınızda aynj şeyler gözükmüyorsa sorun tv kaynaklı olamaz bence. youtube videoları da yanıltabilir.

    YouTube da 4k şehir videoları var bazı onları izlerken gökyüzünde benim qe60ta da o tür bozulmalar gördüm ama 4k film izlerken aynı renk tonlarında gökyüzünde bozulmalar görmedim. İçerikler de bazen sorun oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokaykac kullanıcısına yanıt
    Ben şu ana kadar bir kere bile ses gecikmesi yasamadım sadece kulaklığı kendi düğmesinden kapatıp tekrar tv baglanmak istediğimde kulaklıgı açınca anında ekrandan onay çıkıyor , ama gün için de müzik dinler kapatır ve aksam tv bağlanmak istediğimde anında ekran onay çıkmıyor ayarlar bluetooth içinden girip baglanıyorum o da çok nadir olan bir sey belki normal bir durum can skıcı değil.
  • Arkadaşlar 65Q70T modelini aldım fakat uygulama yüklerken 52 numaralı hatayı veriyor ve yüklemiyor bir yerde okudum tekrar başlatınca yükleniyor diye başlattım bir uygulama yükledi sonrasında yine aynı hatayı verdi bunun bir çözümü varmı? teşekkürler

  • lsengul kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Bende de uygulama yüklenmemesi sorunu vardı. İnternette okuduğum bir çözüm vardı işe yaradı. Tvnin menü ayarını İngilizce yaptıktan sonra TVyi fişten çekin 15 saniye bekleyin ve tekrar fişi takın ve sonrasında bir uygulama indirmeyi deneyin. Bende işe yaramıştı ama menü dilinin ingilizce olması sebebiyele çağrı merkezini aradım. Tv en son yayınlanan yazılım güncellemesini indirmediği için kaynaklanmış bu sorun. Uzaktan TV ye bağlanarak çağrı merkezi sorunu düzeltmişti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt

    Ben geçtiğimiz hafta Haylou GT1 Pro kulaklığımı bağlayıp dizi izlemiştim hocam. Bir yerlerde eksik bir şey yapıyor olabilirsiniz.


    Model: Q80R Serisi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 25 Ocak 2021; 14:3:47 >
  • Q70R kullananlarınız varsa, karanlık sahnelerde altyazı parlaması sorunu ne durumda, cok rahatsız ediyor mu? Local dimming'den kaynaklanan blooming probleminden bahsediyorum.

  • tekrar denedim dediğiniz gibi oldu. dün akşam ayrıca telefonum da bağlıydı. belki o etkiledi.

    sesi net alıyorum. kanal geçişlerinde, netflixte ve son ses olarak denedim. sorunsuz görünüyor.

    model: q60r
    önceki mesajda samsung’un günahını aldım biraz

    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar merhaba Q80R ım var 2 gündür kumanda sorunu yaşıyorum devamlı kopma oluyor,bağlantısını tekrar yapıyorum bağlanamadı hatası alıyorum,pillerini değiştirdim düzeldi ama tekrar başladı kendi kendine bağlanıp kopuyor.Başına böyle bir olay gelen oldu mu geldi ise ne yaptınız ? teşekkürler

  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Aynı müziği önce telefondan açtım akabinde tv ye bağlayıp açtım neredeyse yarı yarıya ses kısılması var arayacağım yarın samsungu teşekkürler:)
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Haklısınız sanırım. Üyelikli Platformlarda böyle bir şey hiçbir zaman olmuyor. GTA oyununda gökyüzüne bakınca hareler net oluyor. Bir de YouTube’a videolarında olabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.