Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.358
Cevap
379
Favori
639.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sevgili dostlar herkese selam. Aranıza cuma günü 65q80t alarak katıldım. Tv bana 800 indirim kartı ve 1 yıl ekstra vatan bilgisayar garantisi hediyesiyle geldi. Piksellerde herhangi bir yanık yok ancak kirli ekran sorunu yaşıyorum. Ekranın sağ ve sol köşesinde özellikle ps4te fifa oynarken lekeler belirginleşiyor. Ben bu tv yi ps5 için aldım. Bu durum canımı sıktı. Birde youtube dan 4k maç videolarını izlediğimde çoğu videoda top titremesi oluyor. Bunu ayarlarla çözen var mı? Benim denemediğim ayar kalmadı ama tekrar denemek isterim. Sonuç olarak bu sorunlarla ilgili servisle görüşmeyi planlıyorum. Siz nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Vertical banding minimal oranda bende de var bu arada. Ama çok yıpratıcı noktada değil çok daha kötü fotoğraflar gördüm forumda.

    Sevgiler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55Q60t ile aranıza katıldım arkadaşlar.

    Kumanda üzerindeki tuşlarda değişiklik yapabilmek mümkün mü? Netflix düğmesine basınca iptv uygulaması açılsın istiyorum.

  • nuriba N kullanıcısına yanıt
    55q80 var bende .youtube 4k futbol açtım topta titreme filan olmadı.örnek video ile buraya atarsan onda deneyelim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba selamlar, 65Q6FN model televizyonum var. IPTV uygulamaları ve Amazon Prime Video ev interneti ile açılmıyor ama mobil veri ile bağlanınca çalışıyor neden olabilir bu 2 ay öncesine kadar yoktu bu sorun yaşayıp da çözebilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1403.1 sürüm kurulu halen bixby var google asistan yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stagemasterone

    1403.1 sürüm kurulu halen bixby var google asistan yok

    Q70T var, dediği gibi Asistant gelmedi henüz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    samsung 46ues7000 cihaz kullanıyorum. Artık 9 yaşında oldu. Artık panelinde göze çarpmaya başlayan ufak tefek sorunları saymazsak hala çok parlak ve canlı renklere sahip. Dediğim gibi yaşlandı. araştırmalarım sonucu fiyat/performans açısından bana uygun gördüğüm 55q80t modelini almaya karar verdim. Cihazı incelerken eşim q95t ye takıldı. "-Bu daha parlak." dedi. (es7000 de çok parlak bir cihazdır) Neticede kararı benim yerime o verdi. Kara cumayı bekliyorum. Muhtemelen biraz da olsa fiyatı düşecektir.

    Karar vermeden önce bu forum dahil kullanıcı yorumları içeren bir kaç forum da oldukça zaman harcadım. Tek tek belirtmeme gerek yok, genel olarak panel sorunları diyelim. Pek çok sorun yazılmış, değişimler talep edilmiş. Kimi onaylanmış kimisi kalmış. Ardından temizlik esnasında mavileşen ekrandan bahsediliyor.

    Tüm forumların tek ortak yanı bu sorunlar. Daha doğrusu bu sorunları yaşayan kullanıcıların aynı platformda buluşmuş olması. Bin tane panel satılıyorsa elli-atmış kadarı sorunlu çıkıyor (bu bile çok) ve tüm sorun yaşayanlar aynı noktada buluşup paylaşımda bulunuyorlar. İnsanları yadırgayamayız canları yanıyor, çözüm arıyorlar ve çok haklılar. Gelin görün, forumları okurken şunu sormadan da edemiyorum. -Bu kadar çok şikayet var. Tamam. Ama bu bu panellerin gerçekten kronik sorunlu olduğu anlamına gelirmi? Dediğim gibi binlerce ürün satılıyor ve biz burada sadece sorun ve şikayeti olanları okuyoruz. Mal sorunlu olabilir. Onunla ilgilenmeyen, ürününe değer vermeyen firma daha sorunludur bence. Biz esas onu ayıplamalıyız. Gelecek, bakacak ve istisnasız gerekeni yapacak. Umarım bu yazdıklarımdan sonra bir sorunlu panele bende denk gelmem.

    Ve siz değerli qled kullanıcılarına küçük bir sorum var. Danıştığım satış temsilcilerinin bile cevaplayamadığı bir soru, şu andaki televizyonumda (es7000) evim de ağ sunucusu olarak bulunan nas cihazıma sanki bir hdmi cihazmış gibi sours (kaynaklar) menüsünden ulaşabiliyorum. zyxel nas cihazı o menüde bir icon olarak görülüyor. üzerine gidip videolarım ve fotoğraflarıma ulaşabiliyorum. Q serisinde bunu yapamadığım söyleniyor.

    Cevap verebilecek bir kullanıcı varmı.
    teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramtu_sword -- 22 Kasım 2020; 21:46:27 >




  • Samsung 55QR mı yoksa amsung 55QT mi ?

    Ya da yeni çıkan crystal clear tvler mi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel85 -- 22 Kasım 2020; 21:21:50 >
  • Arkadaslar selamlar,


    Q7FN kullaniyorum (2018), son guncelleme sonrasi (1310.4) YouTube 4K videolarda problem var. Bu konu hakkinda gelisme var mi?

  • ramtu_sword R kullanıcısına yanıt
    Dostum q80t var film izlerken sadece parlaklığı kapatmak yetmedi bi de uzman ayarlardan girip parlaklığı 20 den 5 düşürdüm çok aşırı parlaklık gözü çok yoruyor bilgin olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratteas

    Q70T var, dediği gibi Asistant gelmedi henüz.



    Alıntıları Göster

    Bende de 55q80t var hocam, google asistan mı gelecekti tv’lere ? Ben bunu bilmiyordum, böyle bir açıklama var mı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramtu_sword R kullanıcısına yanıt

    Vallahi ben bir daha samsung tv almam zaten bilen bilir benim thh ne verdiğimi ama ondan sonra buradaki arkadaşlar ölü piksel de var mi bak deyince 2 adedi farkli yerde 3 adedide cizgi seklinde olu piksel gördüm çağırdım geldi fabrika servisi hemen 2m baktı fark edilmiyor ise samsung kabul etmiyor dedi hatta olu pikselde tek değişim pikselin diğerinden farkli yanması imiş yani yeşil ise kırmızı yanmasi gibi. Kısacası samsung buradaki sorunları kendince engelleyebilmek icin standartlar kabul etmis bunuda catir catir uyguluyor mesela benim asiri bulutlanma olayinada gündüz sorun yok ise problem yoktur diye cevap verdiler ha bu arada ölü piksel için 2haftadirda cevap bekliyorum donmuyorlar bile okadar soğudum samsunga. Birde benim olayim biraz daha farklı benim bulunduğum bolgede yetkili servis tv arizalarina bakmiyormus o sebeple direk fabrika servisi geliyor onlarda tepeden direk red ile geliyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam telefondan tv yi nasıl izliyordunuz ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

    Favoriden çıkarmışım konuyu ondan görmemişim.

    1372.2 çıkmış qled 2019 için. Redditde 4k 120 fps geldiği söyleniyor. Deneyen var mı?
    Hdmi 2.1 gerekli 4k da 120hz verebilmesi için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.seymen kullanıcısına yanıt
    LG TV remote uygulaması ile . Uygulama play store dan silindi ancak Google da arayın hala sitelerde mevcut.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • azazel85 A kullanıcısına yanıt
    Q dan sonra gelen rakama göre değişir 😃 en azından serisini de belirtirseniz net bir şekilde fikrimizi belirtelim 😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet Google asistan gelecek şeklinde yabancı internet siteleri ve forumlarda da var aynı bilgi ancak tarih yazmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A50721E71

    Hdmi 2.1 gerekli 4k da 120hz verebilmesi için.

    Alıntıları Göster

    Xbox özelinde bir durum sanırım. Twitter, redit, commumnity samsung forumları hepsinde xbox da 120 fps 4k verdiği yönünde.


    bu son güncelleme ile desteklendiğini yazıyorlar.








  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuriba

    Sevgili dostlar herkese selam. Aranıza cuma günü 65q80t alarak katıldım. Tv bana 800 indirim kartı ve 1 yıl ekstra vatan bilgisayar garantisi hediyesiyle geldi. Piksellerde herhangi bir yanık yok ancak kirli ekran sorunu yaşıyorum. Ekranın sağ ve sol köşesinde özellikle ps4te fifa oynarken lekeler belirginleşiyor. Ben bu tv yi ps5 için aldım. Bu durum canımı sıktı. Birde youtube dan 4k maç videolarını izlediğimde çoğu videoda top titremesi oluyor. Bunu ayarlarla çözen var mı? Benim denemediğim ayar kalmadı ama tekrar denemek isterim. Sonuç olarak bu sorunlarla ilgili servisle görüşmeyi planlıyorum. Siz nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Vertical banding minimal oranda bende de var bu arada. Ama çok yıpratıcı noktada değil çok daha kötü fotoğraflar gördüm forumda.

    Sevgiler

    hocam bende q60t 55 var aynı sorun bende de var hızlı sahnelerde felan gölgelenme oluyor örnek topun arkasından binlerce top gidiyormuş gibi





  • RU8000, Q60RA, Q70RA, Q80RA, Q90RA, Q900RB, LS03, LS01

    Şeklinde görünüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.