Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.393
Cevap
381
Favori
643.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Pauggle kablo konusu
    Şöyle hocam , kendilerine ps4 pro nun hanımda verdiği kablo ile Apple TV 4K da daha başarılı parazitsiz bir verim aldığımı , Apple TV de kendi kablolarının biraz zayıf kaldığını belirttim yorumunda , sonrasında bana ulaşıp , bu nasıl olur diye biraz da agresif bir giriş yaptılar , sonra dönüp yeni kablo teklif ettiler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani mal iyi olunca kasıtlı gibi algılamıştır bazen rakipler girip yorum yapıyor diye ya da bozuk kablo vermişiz değiştirelim demişler

    ben şahsen de tanıştım düzgün birisi satan şirketin sahibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar q70 te indirim olmuş bilginiz olsun 6999 tl ye düşmüş inşallah q80 de düşer

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Q80 alan arkadaşlar yorum yaparsa seviniriz bu arada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    motion ayarını tamamen kapatırsanız bu tarz hatalar görmezsiniz ekranda
  • mrtcyt47 M kullanıcısına yanıt
    özellikle sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım. tv ile ilgili geçmiş sayfalarda uzun uzun tartışma ve açıklamalrda bulunduk. onlarıda okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • Recep61 kardeşim ben maç hastasıyım Q80 için bazı arkadaşlar maç esnasında kumlama, donma vs sıkıntıları paylaşmış. Bulutlanma vs var mı bende ks8500 vardı mahkeme kararıyla iade ettim para iadesi aldım tv lazım bana da ama kararsızım.. Takipteyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • recep61 kullanıcısına yanıt
    Recep61 kardeşim q70 ve q80 arasında gidip geliyorum memnuniyey derecen nedir olumsuz bir durumu var mı tv nin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrtcyt47 M kullanıcısına yanıt
    ben de futbolu takip eden ve izlemeyi seven birisiyim. beinsport ve netten iptv üzerinden de maçları izliyorum ama ne donma ne de kumlanma yaşamadım. zaten alırken özellikle dikkat etmiştim top hızlandığında panel bu hıza tepi verebiliyor mu diye. ama bu durumda aklınızda soru işaret kalmasın istiyorsanız bir samsung bayisine gidip görevliden rica edip futbol yayını yada demosu açmasını talep edebilirsiniz. tabi bu durumda yine tam sonuç alamayabilirsiniz çünkü tv ayarlarınada bakmak lazım. emin olun ordaki görevlilerin çoğu tv nin özelliklerini tam anlamıyla bilmiyorlar. ben bile satın aldığım bayiye yeni birşey keşfedip öğrendiğimde anlatıyorum şaşırıyorlar.
  • mrtcyt47 M kullanıcısına yanıt
    Q80 de yan açıdan bile baksanız görüntü kaybı yok denecek kadar az ve gün ışığında tv parlama yapmıyor. arka aydınlatma sayısı 10x10 100 tane ve bunun performansı gerçekten iyi çalışıyor. haftasonu misafirlerim geldi. tv yide merak ediyorlardı. arka aydınlatmasının bu kadar iyi olacağını düşünmezdik dediler. one connect kutusu var Q80R. kabloların tv arkasından sarkamısı sorunu çözülmüş oluyor.
  • Teşekkür ederim kardeşim. Siz hangi bayiden aldınız acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrtcyt47 M kullanıcısına yanıt
    Eylül ayında trabzon merkez samsung bayisinden aldım. işyerimde yakın onlara. komşu sayılırız. biraz pazarlık ve 500 tl samsung iadesi ile 10k ya almıştım o zaman. şimdi nette daha uyguna görüyorum ama güven açısından bayiden almak daha mantıklı geldi bana
  • Evet arkadaşlar q80 kurulumu gerçekleşti şuan için bir sıkıntı gözükmüyor ama oyun ayarını çözemedim ps4 için bilen varsa yardımcı olabilir mi bu arada hdmı 1.4 kullanıyorum 2.0 geçmeli miyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65q70r 9999tl ye düşmüş, 1 adet sipariş verdim. ilgilenen arkadaşların dikkatine...
  • palermo kullanıcısına yanıt
    Bende bu cihazı sipariş vermeyi düşünüyorum ama parlama gün ışığı sorunu var mı güneş vurduğunda sorun oluyor mu

    Bir de film izlerken ses sorunu halen devam ediyor mu ?

    Sürekli film indirip izlerim de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karqasa kullanıcısına yanıt
    parlama konusunda q80r modeli daha başarılı bildiğim kadarıyla. ses sorununu bilmiyorum, ses çıkışım ayrı bir sistemde codec çözme işini o yapıyor. sony xf9005 ile arasında kalmıştım ama bunun oled ve quantum. oluşundan kaynaklı daha iyi görüntü vermesi ve tizen'i android'e tercih ettiğim için bunu sipariş verdim.
  • palermo kullanıcısına yanıt
    Bende soundbar düşünmüştüm ama dual seslerde kodek sorunu nedeniyle sesi oynatmıyor

    Belki soundbar ile çözerim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çözemezsiniz ayrıca bir de media oynatıcı lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Trabzon Vatandanbilgisayardan bi telefon geldi ordaki satıcı arkadaşlardan 65Q70 aradığımı belirtmiştim. Sınırılı sayıda 65Q70 olduğunu fiyatının 9.999,00 TL olduğunu söylediler. Biraz kararsız kalsamda sonunda almaya karar verdim ve aldım. 65Q80 e bütçe el vermedi şimdilik. Umarım pişmanlık yaşamam varmıdır acaba aranızda Q70 kullanıcı arkadaşlar
  • Nihayet bizim Q80R da kuruldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Şu zamana kadar çokça konuştuk araştırdık ve beklediğime değdi. Diğer modelleri bilmem ama bu tv de bazı sıkıntıları dile getirmiş arkadaşların söyledikleri kafamda acabalar oluşturmuştu. Şimdi ise ne kadar yersiz olduğunu gördüm. Tüm testlerden başarılı bir şekilde geçti. Futbol, film, youtube, internet, müzik zerre sorun çıkmadı. Görüntü ve sesler muhteşem. Herkesin beklenti düzeyi farklı elbet. Bana standart donanım ve standart ayarlar bile çok yeterli geldi. Bu zamana kadar kör bir tv izlemişiz. Şimdi ise sanki tvdeki filmlerde dizilerde onların ortamındaymışım hissi var. Gündüz performansı süper. Yandan izlemek dahi süper. Donma duraksama bulutlanma filan kesinlikle yok. Diyorum ki; bu modeli düşünüyorsanız kesinlikle alınız ve aldırınız.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.