Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.375
Cevap
381
Favori
641.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biraz önce mağazaya gidip baktım. Bana bu televizyonda iki seri olduğunu ve ilk seride sizin söylediğiniz problemlerin olduğunu ancak bu seride olmadığını söylediler. Teşhirde bulunan yeni seri ürüne baktığımda herhangi bir problem solukluk vs göremedim diğer QLed'ler gibiydi. Umarım dediğiniz problemleri yaşamam.
  • legendscorpion L kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok. Fakat evet solukluk seri değişikliğinde değişmiş olabilecek birşeyken, diğer saydıklarımın hiçbiri seriyle falan alakalı şeyler değil. Tvnin yapısı ile alakalı şeyler. Ve q60r artık ne kadar serisi varsa kenar aydınlatma bir tvdir ve dediğim herşey dünyadaki bugüne kadar üretilmiş tüm kenar aydınlatma tvlerde olduğu gibi q60r da da vardır hocam.

    Mağaza çalışanlarının çoğunun hala yıl 2019 olmasına rağmen aktif panel hızından haberleri yok. Qledlerde piksel yanmasının olmayacağını(evet olmaz), ama bunun sebebini qledlerin kenar aydınlatma veya full dizi aydınlatma oldukları için öyle bir ihtimal olmayacağından değil de qled oldukları için yanmayacağını iddia eden insanlar mağaza çalışanları.

    Bilgili mağaza çalışanı inanın çok nadir. Ve onlarda markanın dediklerini söylüyorlar insana. O şekilde talimat almışlar çünkü. Azıcık muhabbete girip bilgili müşteri olduğunu gösterirsen eğer nadir bilgili çalışanlardansa ne var ne yok dökülüyor zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 29 Temmuz 2019; 18:51:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dexterorg

    hayırlı olsun. Güzel tv canlı görmüştüm. 55q7fn kadar kaliteli panele sahip değil ama güzel görüntü veren orta segment bir tv . genelde çoğu kişi için tatmin edici görüntüsü var. Güzel günlerde kullanınız.

    Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim
  • 55Q60RA 6204 tl
    55Q70RA 8074 tl
    Vatan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var sizce 65nu8000 mi yoksa 55q70r mi tercih etmeliyim bi an önce almam gerekiyor birinin yeniliği diğerinin 65 nch olması beni cezbediyor. Salon resmini de atacağım 55 kesermi yoksa 65 daha mı iyi olur farklı gözlerden tecrübelerden lütfen yorumlarmısımız
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikı modelde yakin özelliklerde gibi. Ama 65 inch sizin oraya daha uygun. 65Nu'yu kapali kutu bulmak zor dikkat etmekte fayda var.

    Yeni 65 inch tv aldım, 55 mi diye düşünerek ama daha montaj aşamasında iyiki 65 almışım dedim. 55 inc pisman eder sizi de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada dün 65Q60 kurulumu yapıldı, akşam testleri yaptım. Görebildiğim kadarıyla sıkıntı yoktu. Görüntü beni tatmin etti.

    Ancak şöyle bir sorunum var. Akıllı kumanda tivibuyu tanıyor herşey yolunda bir süre sonra kanallar arası dolâşim ve tuş takımı kısmı kanal tuşlasanız bile kanal değiştirmiyor. Kumandayib2 3 kez tekrar kurdum sorun düzeldi ama ara ara yaptı anlayamadım. Kumandanın diger tüm tuşları netflix youtube vs sorunsuz. Sadece tivibu kanallarda var sıkintı.

    Başina gelen oldu mu nedir bu olay?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65nu8000 Güvenilir Bi alışveriş sitesinde buldum. Mesaj attım kapalı kutu ve samsung türkiye 2 yıl garantisi kapsamında olduğunu söylediler. Samsung bayisiyiz diyorlar fiyat da uygun gibi sanki 9000 tl ye gelecek. Bulunduğum şehirde samsung bayisinde vardı 9500 istediler teşhir e. Alsam mı ki son 2 ürün görünüyor. Yaww ne zor işmiş araba alırken bu kadar düşünmüyom ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanctn

    65nu8000 Güvenilir Bi alışveriş sitesinde buldum. Mesaj attım kapalı kutu ve samsung türkiye 2 yıl garantisi kapsamında olduğunu söylediler. Samsung bayisiyiz diyorlar fiyat da uygun gibi sanki 9000 tl ye gelecek. Bulunduğum şehirde samsung bayisinde vardı 9500 istediler teşhir e. Alsam mı ki son 2 ürün görünüyor. Yaww ne zor işmiş araba alırken bu kadar düşünmüyom ben
    Kargo gelince tek bant mı var diye kontrol et bant üstüne bant yada kutu açılmış tekrar kapanmış gibi deforme olmuşsa teslim almadan kargoya geri iade et . kurulumdan sonra iade edemezsin. satıcıyada sipriaş etmeden mesaj at teşhir yada iade ürün ise almadan geri göndereceğini peşinen söyle ona göre sipariş ver hangi siteden alıyorsa satıcının karnesini kontrol et memnuniyet puanı kaç. yasa gereği 14 gün içinde iade edebilirsin ama kurulum yapmadan iade edeceksin.




  • Satıcı ile görüştüm N11 den aldım satıcının karnesi %96 gayet iyi seviyede zaten samsung bayisi olduklarını ürünün kesinlikle kapalı kutu olduğunu belirttiler inşaallah yalancı çıkmazlar siparişi verdim 6 taksit 9050 tl ye almış oldum. Geçmiş satışlarına baktım ürünlerinlerin hepsi samsung o yüzden de biraz daha güven duydum inşaallah kandırılmamışımdır son 1 ürün kaldı zaten satışda düşünen olursa bence fiyat makul arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanctn

    Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var sizce 65nu8000 mi yoksa 55q70r mi tercih etmeliyim bi an önce almam gerekiyor birinin yeniliği diğerinin 65 nch olması beni cezbediyor. Salon resmini de atacağım 55 kesermi yoksa 65 daha mı iyi olur farklı gözlerden tecrübelerden lütfen yorumlarmısımız
    55" alırsan topiğe gelme bir daha döveriz




  • Yok hocam 65NU8000 i aldım uzun zamandır bu günü bekliyordum. Heyecanla bekliyorum tv mi inşaallah olumsuz bişeyle karşılaşmam.

    Arkadaşlar sizlere bir şey daha sormak istiyorum. Kırılma düşme ve benzeri bizden kaynaklı hatalara karşı güvenilir bi kasko firması Varmı tavsiye edebileceğiniz. Ekran için koruma camı da alıcam çocuklar küçük biri yedi biri 3 yaşında ne olur ne olmaz bide bu üniteye net de gördüm tv yi arkasından sabitleyen bi aparat var alsam mı ki öne düşmeye karşı kullanışlı biley midir acaba bilen eden gören var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanctn S kullanıcısına yanıt
    Hocam evin yapısı nedir bilmem ama koruma camı seyir zevkinizi oldukca baltalayacak. Hem sabitleme derdiniz de olacak. Bence hiç bunlarla uğraşmayın direk duvara takın. Hem sabitleme derdinden, hem de yavruların birşey yapma ihtimalini yüksek miktarda azaltmış olursunuz. Kablo içinde duvar renginde dikdörtgen plastik kablo kanalı ile saklarsınız kabloları mis gibi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklısınız seyir zevkime bi nebze balta vurmuş olacak ama duvara da montaj yapsam Allah muhafaza çocukların ekrana birşeyler fırlatma ihtimalini ortadan kaldıramıyacağımdan duvara montajlamam sadece devrilmeden korucak. Ekrana bişeyler gelmesini darbe almasını engellemiyecek. Alışveriş sitelerinde ürünü alıp yorum yapanlara baktım çoğu memnun hafif bi netlik kaybı yaşadıklarını belirtmişler ama bi çoğuda daha önceden çeşitli sebeplerle ekranları kırılmış insanlar. Anlıcanız sütten ağızları yanmış. Bende yanmadan önlem alayım diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanctn S kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi yüksek miktarda azaltmak olur. Hani vurma, bi cisimle çizme ihtimali yok oluyor. Ama dediğiniz gibi bir cisim atma ihtinaline tek çözüm de koruyucu kullanmak. Siz de haklısınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 55Q60r iyi midir? Yoksa 6200-6500 tl aralığında tavsiye edebileceğiniz daha iyi tv var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omumda O kullanıcısına yanıt
    55xf9005 q60 dan iyidir. Yazılımının seriliği ve dahili hoparlör kalitesi konuları hariç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 55Q60R model tv 4k iso destekler mi acaba? Yoksa sadece 4k remux mu oynatabiliyor? Remux mkv olacak.
  • Beyler 65nu8000 tv geldi kapalı kutu servisde tastik etti poşetler ambalajlar tek pürüz çıkmadı kurulum yapıldı. Şükür kavuştuk işe geri döndüğümden kurcalıyamadım. Bu gece netflix den bi 4k film patlatayım nası oluyo bi göreyim inşaallah nasip olur kullanmak kursağımızda kalmaz

    Şimdi arkadaşlar sorum şu iki küçük çocuğum var Allah yokluklarını göstermesin. 65 nch ekrana şu fibergkass ekran korumalar var piyasa da malum 500 tl civarında fiyatları. Bundan alıp taksam dalgalanma esneme olurmu ekran ebatından dolayı. Ürün satış yorumlarında genel insanlar memnun ama ben gene varsa kullanan bide burda sorayım dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 65 nu 8000 3-4 gündür kullanıyorum fakat böyle izlerken gözlerinde bi ağırlık oluyo baş ağrısı uyku hali oluşuyo ekrana uzun süre bakamıyorum. Göz kaslarım ağrı yo sanki. Acaba ekran mı büyük geldi şuan ekranla aramdaki mesafe 3 mt. Yada zamanla alışmam mı gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.