Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1016. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.346
Cevap
378
Favori
638.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10141015101610171018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sammu S kullanıcısına yanıt

    Samsungun stradejisi bu. Samsung Es8000 kullanırkende 1-1.5 yıl sonra çıkarttığı son versiyonda görüntü bozulmuş menü akışı yavaşlamıştı.


    O modelin servisin kullandığı versiyon düşürmeye yarayan imaj dosyası vardıda istediğim başarılı gördüğüm yazılım versiyonunu yükleyebiliyordum.


    Samsung Tv alanında yeni modellerini satabilmek için böyle bir stradeji uyguladığını düşünüyorum.

  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

    Hocam bende eski versiyonlar var. Onları usb ye atıyorum ama yüklemiyor. Eski versiyonları yüklemenin bir yolu olmalı, nasıl yapabilirim. Lütfen bu konudaki bildiklerinizi yazarmısınız.

  • tgec T kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı tv var, bence normal bir durum ısı yayması. Tv nin enerji tüketimi 4k tv lere göre fazla, dolayısıyla fazla ısınıyor ve fazla ısı yayıyor. Daha ayrıntılı bilgiyi samsung destek merkezine sorabilirsiniz.
  • Arkadaşlar QLED TV ye Eski versiyonları yüklemenin bir yolu varmı. Lütfen yazarmısınız.

  • mevsim17 kullanıcısına yanıt
    60c ve 67c arasında hiçbir fark yok, 7'li seriler internetten satılan modeller için konmuş bir sınıflandırma etiketi.
  • sammu S kullanıcısına yanıt

    Valla Es8000 modelini 12 yıl önce satın almıştım. o dönemlerde yetkili servisin kullandığı imaj dosyası internete sızdırılmıştı, bu sayede istediğim versiyona düşürebiliyordum.


    Samsung bu konuda katı. Yazılım güncellemelerini kendi kontrolü altında sıkı tutuyor.

    Tv'nin servis menüsüne girdiğin an watch dog adında bir log sistemi var, her yapılan adımı kayıt ediyor.

    Tv'de bir sorun çıkarsa servis bu yapılan müdahaleleri görmüş oluyor ve sen birşey yapmamış olsan dahi bunu bahane edip garanti dışı işlem deme yetkisi var.


    Güncel Samsung Tv modellerinin versiyon düşürebilmek için kullanılan özel imaj dosyası internete sızdıysa önce imaj dosyası ile Tv'yi sıfırlayıp (Log dahil herşeyi sıfırlar) sonra istediğin versiyona güncelleyebilirsin.

    O imaj dosyası yoksa hiçbir şekilde versiyon düşüremessin.

  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

    öylemi? başka markalarda olmuyormu hiç mesela bu durum? hocam allah aşkına çok göze batıyor yazdıkların artık...samsung duyunca hele olumsuz bişey olmasın direk hayatının fırsatı gelmiş gibi yazıyorsunda yazıyorsun...gir sony konularına bak diğer markalara bak bi oku bakalım onlarda ne oluyormuş hiç olmuşmu olmamışmı...geçende qd oled konusuna samsung servisiyle alakalı şeyler yazmışsın üstü kapalı makara yapmışsın kendi kullandığın markanın kendine ait bi servisi bile yok kalkmış samsunga sallıyorsun...tcl de yada diğer markalarda kaç kere ücretsiz üst model verildiğini gördün? samsung bunu o kadar insana yaptı forumda 1 kişiye yapmadı diye sanki sorumluluğu varmış yada olması gereken oymuş gibi hani samsung herkese üst model veriyordu size niye vermedi yazmışsın...allah aşkına yani burayı binlerce kişi okuyor bilgi edinmek için bu yazdıklarının kimseye faydası yok...maddi olarak rahat olan kimsede bu ülkede samsung sony varken gidip diğer markaların yüzüne bakmaz stratejiymiş servişmiş alayı hikaye işin geneline bakarsan bu ülkede yine en iyi servisler lg ve samsungda performans ve kalitede samsung ve sony de samsung yazılımla görüntü değiştiğinde diğer markalarda değişiyor onların konularına niye böyle ayrıntılı bilgi verici mesajlar yazmıyorsun mesela? samsung konuları hariç hiç mesajını görmedim gerçekten göze batıyor artık dışardan bi göz gibi okursan kendi mesajlarını demek istediğimi anlayacaksın zaten farkında değilsen tabi...





  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Arkadaş yazılarımdan rahatsız olabilirsin bu seni bağlar!. Zırt pırt sataşacak biri arıyorsan marka trolleri dolanıyor git onlarla vaktini harca olurmu  


    Ben satın aldığım kullandığım ürünlerde de problem yaşasam forumda paylaşan biriyim.


    Satın aldığım bir markaya servisinden kalitesine b o k atanda çok burada ama senin gibi destan yazmıyorum atıp tutanlara  


    Ben burada veya başka yerde birşey yazdıysam yorumlara istinaden veya tecrübe ettiğim bildiğim bir konu hakkında yazmışımdır.


    2 evimde de Sony Samsung Tlc Toshiba Onvo Tv'ler mevcut. Bunlar hakkındada olumlu olumsuz yorumlarım vardır.


    Servisler ve markalar hakkında yorum yapmayacağım, bu konuda uzmansın belliki  


    Sen buraya giren okuyan her vatandaşa ne istersen onu öner yönlendir sat umrumda değil.


    Herkesin aklı var araştırmasını yapar bütçesine göre beklentisine göre ürün satın alır.


    Bir öneri ve fikir danışanlara'da bende dahil herkes kendi düşüncesi ve bilgisine göre cevap verir.


    Ama benim bir veya bir kaç yorumum hakkında rahatsız oluyorsan yukarıda yazdığım gibi seni bağlar  


    Burası senin sayfanmış gibi nasıl konuşulacağına sen karar veriyormuşsun gibi konuşmanda hoş değil!.

    Belki yaşın küçük bilmiyorum ama hoş değil.


    Bir rahatsızlığın varsa özelimden kibarca yaz beni tanı, burada Samsung Lg Sony reklamı yapar gibi benim üzerimden yorum yapma arkadaş olurmu...





  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

    kendi kullandığın markanın sorunlarını servis sıkıntılarını başka konularda yazdığını hiç görmedim aynı sıkıntılar sony vs markalardada var onlarla alakalı yazdığınıda görmedim konularına bile uğramıyorsun şuan bana hikaye anlatıyorsun ben senin niyetini çok net görebiliyorum şimdide üstü kapalı satıcı yaftası peşindesin...uzatmak istemiyorum ama marka düşmanlığının bu forumda kimseye bi faydası yok...

  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Marka düşmanlığımı Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] 

    Samsungun bir çok ürününü kullanıyorum arkadaş sen neyden bahsediyorsun?


    Oledin bende nasıl sonuçlanacağını bilmeme rağmen 77S90 alacaktım hanımla anlaşamadık.


    Dua etki almadım, alsaydım bir süre sonra panelde oluşabilecek windows simgeleri görev çubuğu vs. izleri fotoğraflayıp paylaşırdım ve seni rahatsız edecek yorumlarımda olabilirdi Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] 


    Bizde Tv kapanmaz. Bilgisayar işlerim Tv'de, film oyun yerel kanallarda dedinmi Tv 3-5 saat kapalı kalır bazende kapanmaz.



    Madem yazılarımı takip edemiyorsun burdan uzuun bir bilgilendirme ile yazayım.


    2012 tarihinde 55Es8000 aldım. Geçen sene arkadaşımın ısrarıyla kendisine verdim. FullHd evet ama harika bir panel ve görüntü işlemesi vardı. Siyahlar neredeyse simsiyah parlaklığı oldukça yüksek Va panelli bir Tv idi. Arayüzü biraz yavaş ama can sıkacak kadar değil. Güncel modellerinde de hala aynı arayüzünün izlerini taşıyor bozmadı.


    Tam garanti bitmesine 6 gün kala sağ köşeden çizgi oluştu. Servisi aradım geldiler "çok şanslısınız 6 gün kala bu arıza oluştu yoksa Tv parası kadar tutardı" dediler ve panel yenisi ile değişti.

    Zaman geçtikçe Smart özellikleri bir bir sonlandırıldı, boş güncellenmeyen bir Smart menü kaldı Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] 

    Klasik Samsung işte diyeceğimde neyse susuyorum Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] 



    2012 tarihinde Sony 46HX850 aldım. Adı üstünde Sony ve harika bir görüntü ve performans.

    Arayüzü beğendiğim klas bir arayüze sahiptir. İşinde ciddi takım elbiseli bir iş adamı, çalışma masası nizami havasında menüler ve komple gorilla class kaplı çok şık bir Tv.

    Gel görki oda zamana yenik düştü ve arayüz çok yavaş ve Smart özellikleri güncelliğini yitirdi.

    ilerleyen zamanlarda da Oledin başına geleceği kader gibi LCD likit kristallerinde kimyası bozulmaya başladı ve panelin köşeleri iz ve kararmalar başladı. Garanti bitti, artık Sony'de yok ülkemizde.

    Öyle istediğimiz gibi A95L falan alamıyoruz ülkemizden Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] 


    Sony hala odamda 12 senedir fişe takılı durur. Maşallahı var, ne Psu nede anakartı vs. bozulmadı.


    TLC hakkında yorum yapmayacağım sana göre 5 para etmiyor çünkü Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] 


    Mutfak için Onvo Tv aldım. Görüntü fiyatına göre iyi amma menü,arayüz,smart özellikleri ve hızı rezalet. Dayanamadım ertesi gün gardırop üzerine attım.


    Gittim 2 katı rakama Toshiba aldım. İnanırmısın Onvonun görüntüsü sanki daha iyiydi Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] 

    Ama malzeme kalitesi onvoya 5 basar. Arayüz Android sorunsuz ve hızıda yeterli düzeyde.


    Bu yazdıklarım kişisel Tv ürünlerinin hikayesiydi.


    Birde bunlar dışında Lg,Philips,Samsung,Arçelik Lcd/Led Tv, Panasonic plazma Tv'ler çok gelmiştir masama. Fiyatına göre ne kalitede parça donanım içerdiklerinide görme test etme ve tamir etme şansı buldum.


    Bir Tv alınacaksa bu yazımı okuyan herkese tavsiyem ucuz ve orta segmentleri imkanı olan es geçsin derim.

    Çünkü diğer markalarında yaptığı gibi çok övdüğün Samsung Lg alt orta modellerinin parça kalitesi, ne kadar ekmek o kadar köfte Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] 


    İyi geceler...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ft19

    Bendede aynı tv var, bence normal bir durum ısı yayması. Tv nin enerji tüketimi 4k tv lere göre fazla, dolayısıyla fazla ısınıyor ve fazla ısı yayıyor. Daha ayrıntılı bilgiyi samsung destek merkezine sorabilirsiniz.

    televizyonun yanından geçerken panelden öyle bir sıcaklık geliyor ki koca salon ısınıyor. Elimi panele yaklaştırdığımda hissediliyor. Tv görüntüsünden falan çok memnunum ama bu aşırı ısınmadan dolayı gerçekten soğudum. En düşük ayarlara çektim güç tasarruf modunu açtım yine de düzelme olmadı.

  • Arkadaşlar merhaba, yeni samsung 65qn85c tv aldım. Tv renk ayarlarınızı nasıl yapıyorsunuz paylaşabilirseniz sevinirim. Efsanevi 11 yıl severek kullandığım 46f8000 serisinden sonra gözüm hiçbir tv yi beğenmiyor yahu😀



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallagher2001 -- 4 Nisan 2024; 18:44:53 >
  • yuksekleak_korkusu Y kullanıcısına yanıt
    Renk, ayak tipi, çerçeve farklılıkları oluyormuş üretilen yere göre diye duymuştum ara modellerin...
  • tgec T kullanıcısına yanıt
    Bende de 75qn900b modeli var,
    dediğiniz gibi baya ısı yayıyor.
    Sırf benim tv demi sorun diye teknoloji marketlerinde kontrol ettim, onlar bu kadar ısınmıyor. Üstüne onlar sabahtan akşama kadar çalışıyor.
  • Benim 4 yıllık Q70R e de güncelleme gelmiş. Hiç bir değişiklik farketmedim :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 7 Nisan 2024; 20:15:0 >
  • İyi akşamlar. 4 ay önce aldığım 75QN90C televizyonumda 4-5 cm lik sarı bir leke oluştu. Neden olmuştur ve değişim yapılırmı.
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]
  • kayalık kullanıcısına yanıt

    Panel arızası gibi duruyor. Servis çağırın. Panel değişikliği önerirlerse kabul etmeyin, komple değişim isteyin. 6 ay henüz dolmamış.

  • 85C serisi için kumandadan sesli komut çalışmıyor. şu anda diğer işlerle uğraşıyorum sonra deneyin gibi bir mesaj geliyor. Çözüm yolu var mıdır, varsa nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.suat -- 8 Nisan 2024; 11:46:56 >
  • kayalık kullanıcısına yanıt

    Aydınlatma barın üzerindeki Led bozulmuş görünüyor. Tamir veya değişim hakkınız var, servis ile irtibata geçin.

  • y.suat kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 10141015101610171018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.