Şimdi Ara

Samsung PS42V6S Plasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Samsung plazma tv ye lg 9654 ses sistemi bağlamak istiyorum. Plazma desteklediği çözünürlük 852x480 deniyor. Plazmada HDMI girişi yok ama DVI ve Component girişler var, dvd player da ise HDMI ve Component çıkışlar var. Ben bir ucu DVI bir ucu HDMI bir kablo ile birbirine bağlamak istiyorum. Bu durumda en iyi görüntü 576p mi olur 720p mi olır. Plazmanın kitapçığında dvi girişi 720p yi destekliyor diyor ama çözünürlük 852x480. Sizce 576p mi yoksa 720p mi destekler. Teşekkürler.



  • component component de bağlayabilirsin
    ama dvi hdmi bağlantı en iyi görüntüyü verir.
    ama fiziksel olarak 720p tarama yaptırabilirsin
  • Cevam için teşekkürler.
    Sonuçta dvi/hdmi bağladığımda, 852x480 ve 720p yi destekleyen bir plazmada, tv seyrederken scarta göre fark olacakmı, yoksa 720p destkeli bir dvd seyredersem mi farkı görücem. Yani şuanki scart bağlantımı dvi/hdmi ye dönüştürmeme gerek var mı tv için?
    Birde ses tarafı var bunun ses içinde sanırım stereo kablo olmam lazım. bu kabloyu bağlarsam scartaki sesten dahamı net bir ses alıcam acaba.?
  • şundan emin ol kesinlikle daha iyi bi görüntü ve ses alacaksın
    scart analog bi bağlantıdır. kalitesi componentten bile kötüdür.
    hdmi ve dvi digitaldir. günümüz teknolojisindeki en kaliteli görüntü bu bağlantılarla alınır.
    sadece dvd de değil diğer yayınlarda da farkı görürsün.
  • Merhaba,
    DVI/HDMI kablosu almaya karar verdim, ancak piyasada birkaç değişik kablo gördüm DVI I Single Mode ve DVI Dual Mode gibi, single modu 32$ buldum dual modu ise 135$ a buldum, fark çok, sizce hangisini almalıyım.
  • Cevaplar için teşekkürler,
    Dün gidip dvi/hdmi ve stereo ses kablosu aldım, aldığım dvi uçlu kalblo 19 pinlik, cihazları birbirine bağladım görüntü ve ses aldım. Fakat plazmadaki görüntü çok kötü, renkleri nokta nokta karıncalı gösteriyor.Windowsu 256 renk yaparsınızya onun gibi birşey. Bunun sebebini bulamadım, kablodanmı plazmadan mı acaba sizce?
  • herkese selamlar

    sevgili arkadaşım brayn06 ps42v6s plazma tv nasıl bir plazma acaba biraz bilgi verebilirmisin yani sen kullanıcısın bana en iyi cevabı sen verebilirsin..
    bende çok düşünüyorum bu tv yi (tamam belki eski model ama fiyat olarak çok iyi bir fiyata <1750ytl>'ye dubaiden getirtebiliyorum..) bu ürünü formlardan çok araştırdım hatta sayfa bile açtım fakat tam manası ile net ve detaylı bilgiler alamadım ve karar veremedim....
    sen kullanıcı olarak bu plazmayı tavsiye edermisin özelliklerini değerlendirebilirmisin. biliyorsun bu cihazın en büyük eksiği hdmı olmaması ileride gelişen teknolojiye bakarakta değişik bağlantı aparatları (yada dönüştürücü aparatları) ile hdmı görüntüleri izleyebilmek mümkün olabilirmi farklı hdmı destekli cihazlar bağlanabilir mi???????????? ve aklıma gelebilecek soruların cevaplarını belirtebilirmisin?????

    şimdiden teşekkürlerimi iletirim .... SAYGILARIMLA 06

     Samsung PS42V6S Plasma




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.