Şimdi Ara

Samsung, OLED ekranlar için bilgilendirme sayfası açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, OLED ekranlar için bilgilendirme sayfası açtı
    OLED ekran konusunda sektör liderliğini korumaya devam eden Samsung, akıllı telefonlarında OLED ekran olup olmadığını merak eden kullanıcılar için OLED Era adıyla bir bilgilendirme sayfası açtı.



    Samsung OLED Era nedir?



    İlk dönemde Galaxy S veya Galaxy Note gibi amiral gemisi serilerde gördüğümüz OLED ekran teknolojisi artık Galaxy A ve Galaxy M serileri ile daha alt seviyelere de sunulmaya başladı. Diğer markaların da devreye girmesiyle akıllı telefon pazarında OLED ekranlı modeller önemli bir taban elde etti.



    Ayrıca Bkz.Samsung dünyanın en büyük yonga fabrikasını inşa edecek



    Samsung tarafından hayata geçirilen OLED Era adındaki yeni sayfa, akıllı telefon sahiplerine ekranları ile ilgili bilgiler sunmayı amaçlıyor. Sayfada Xiaomi, Asus, Oppo, Meizu, Vivo, OnePlus gibi pek çok markaya ait akıllı telefonları bulmak mümkün.



    Kullanıcı sayfada telefon modelini bulduktan sonra OLED ekran olup olmadığı gösterilirken haliyle Samsung’un OLED teknolojisinin ne tür üstünlükler sunduğuna dair de çeşitli bilgiler veriliyor.  



     



    Samsung OLED Era



     



     









  • Bir zamanlar adına müzik bile yaptırdıkları Amoled markasını kaldırmaya çalışıyorlar sanırım

  • redmi note 10 pro samsung oled kullanmıyor ama note 11 pro kullanıyor; 11 pro da anlaşıldı neden mtk işlemciye geçtikleri yoksa hem SD işlemci hem samsung oled panel bir arada çok pahalıya üretirlerdi...
  • Mobil bölüm OLED överken TV bölümü çamur atıyor :)
  • DH in bu sayfasında bilimsel bilgi adına 1 gram bilgi yok !

    yinede firma reklamı için teşekkürler

  • oled lg lider sanıyodum vay anasını

  • Organik Işık Yayan Diyotlara OLED denir. Gelişmiş bir ekran teknolojisi olan OLED, ışık kaynağı ve renk dizilişini kontrol eder. Bu sayede her pikselde uygun parlaklık ve tonda ışık gösterimini sağlar.


    OLED teknolojisine sahip ekranlar, daha az enerji tüketir. Böylelikle kullandığınız OLED teknolojili ürünler sayesinde kolaylıkla enerji tasarrufu yapabilirsiniz. Bu teknoloji ile donatılmış cihazlar, daha net ve parlak bir görüntü sunar. Böylece telefonlarda ve televizyonlarda keyifli bir izleme deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Dezavantajı da çok büyük çünkü mavi ışık piksellerini bozuyor diyebiliriz

  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Lg sadece televizyon da oled kullanıyor bir de apple in ekran tedarikçisi.(samsung dan sonra 2.sırada) ama samsung neredeyse bütün telefon piyasasındaki amoled/oled panelleri üretiyor ayriyeten kendi televizyonunda da bu panelleri kullanıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.