Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
22
Favori
145.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JimmyHopkins

    Arkadaşlar bugün Gold'dan Samsung 250 GB 840 Evo SSD aldım ve kutusunu açmadan Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerindeki Samsung Servis Merkezi'ne garanti kapsamındaki Notebook'umu ve SSD'yi değişim ve işletim sistemi kurulumu için teslim ettim;

    işlemin zaman alacağını, ancak benim de ricam üzerine mümkün olursa bugün teslim alabileceğimi, bu işlemin 50tl ettiğini belirttiler, akşam saatlerinde ürünü teslim almak için gittiğimde SSD'yi cihaza yerleştirdiklerini ve kurulum yapmaya çalıştıklarını söylediler ancak ilerleyen saatlerle beraber kurulumu benim* istediğim şekilde gerçekleştiremediklerini ilettiler.

    *(burada belirtmeliyim ki eğer mümkünse halihazırda birincil harddiskimin SSD'ye kopyalanmasını ancak ssd boyutu<hdd boyutu engelinden haberdar olduğumdan temiz bir windows kurulumunun da kafi olduğunu söylemiştim)

    bunun üzerine ssd-hdd değişiminin ve işletim sisteminin kurulumunun benim için yeterli olduğunu söyledim ve tekrar beklemeye başladım; kepenkleri kapatıncaya kadar bekletilmenin üzerine son dakika itibariyle ssd'nin ürüne yerleştirildiği ancak kurulum aşamasında ilerleme katedemediklerini, ssd'nin bozuk olabilme ihtimalinin bulunduğunu, ürünün teslimini bugün yapamayacaklarını, bugün ürünle ilgilenen teknikerin yarın izinli olduğunu, bekleme aşamasında madur olmamam için

    (iş dolayısıyla tasarım programları kullanıyorum ve çok vaktim yok, evet ben evde yapamadım ama bir ssd-hdd değişiminin ve üzerine işletim sistemi kurulumunun Samsung Servis Merkezi'nde 1 gün içerisinde kolaylıkla halledilemiyeceğini düşünmemiştim)

    ürünün kendi hdd'sini tekrar yerleştirip ürünü bana teslim edebileceklerini ve yarın Şişli civarındaki bir başka teknik servise gidebileceğimi söylediler. Bir süre de hem beni hem kendi çalışanlarını ortak servis aracı kullanımı nedeniyle yarım saat daha bekletmelerinin akabinde notebook ve ssd'yi geri iade ettiler.

    İade anında bilgisayarı açıp normal biçimde çalışıp çalışmadığını kontrol ettim ancak eve geldiğimde ikinci hdd'deki tüm verilerimin silindiğini ve SSD yüzeyinde aşağıdaki fotoğraflarda görülebileceği gibi ufak pürüzler olduğunu farkettim.

    Merak ettiğim kutusundan çıkarılmış SSD yüzeyinde bu şekilde bir bozulma olması normal midir? Değilse sebebi ne olabilir? Teknik serviste kurulumu yapamamalarının sebebi bu olabilir mi?

    (Aslında bana akşam tekrar servise gittiğimde, kurulumla anca ilgilenmeye başladılar ve yetişmeyeceğini anladıkları zamanda bahaneler ürettiler gibi geliyor.)

    Ürüne herhangi bir etkisi olmasa da Gold'dan SSD'ler için değişim talep etmeli miyim yoksa SSD ve işletim kurulumu talebiyle direk diğer Samsung servisine mi gitmeliyim?

    http://i58.tinypic.com/5uftoh.jpg
    http://i57.tinypic.com/imotfo.jpg



    Arkadaşım aynı SSD yi bende aldım. Uzun araştırmam sonunda kendim takarsam garanti dışı kalır mı kalmaz mi bi sonuca varamadığım için samsung bakırköy servisinin yolunu tuttum müsteri temsilcisi ile görüştüm işlemimin çok basit olduğunu sadece tek kapağın açılıp değişim yapılacağını 5 dk sürmeyeceğini söyledim teknik kısma bağladı beni durumu anlattım ben kendim takacağım aslında ama garanti dışı kalıyormuş galiba dedim. model numarasını istedi verdim. Sizin ki büyük notebook bunlarda garanti dışı kalma diye birşey yok dedi madem geldiniz takalım biz takmak ücretsiz yazılım atmak ücretli olduğunu söyledi takın yeterli dedim. biri geldi pc ve SSD yi verdim arka tarafta söküp 5 dk da hallettiler verdiler. SSD nin serviste takıldığına dair birde makbuz istedim. Ne olur ne olmaz sorunlu bilgisayar garanti dışı kalsın istemem en azından elimde birşey olsun. Hala garantiyi götürür mü götürmez mi bilmiyorum. Kimseyi de yanıltmak istemem ben böyle yaptım. Bir Yazılımcı olarak da gayet memmunum bilgisayardan canavar gibi çalışıyor. Sizin ki büyük şanssızlık olmuş. Servisten şikayetçi olun bence.




  • cihazi ertesi gün sisli servis merkezine bıraktım, islem tamamlanmistir mesaji servis kapandiktan sonra geldi. bakalim pazartesi teslim alabilecek miyim? Bu sefer fiyati 70tl olarak belirlediler, bu tarifeler neye gore degisiyor onu da merak ettim. O birsey degil de bozmasalar bari.


    Sanssizlik degil tecrubesizlik herhalde benimkisi. Ssd'yi aldigim anda acip fiziki herhangi bir kusuru var mi bakmali, ssd degisimi ve isletim sistemi kurulumu icin de servis merkezini tercih etmemeliydim sanirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de np-700 var ama ne kadar ediyor ikinci elleri acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baydar17

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bordo Bereli

    quote:

    Orijinalden alıntı: baydar17

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bordo Bereli

    Arkadaşlar selamlar. Ben de S02 modelini yaklaşık 2 aydır sorunsuz kullanıyorum. Yalnız şöyle bir sorum var. Benim makinemde Win 8 yüklü ve DVD'siz geldi. Şimdi ben format atmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağım? Yani bir recovery CD'si falan da yok. Cevaplarsanız sevinirim.

    Saygılarımla..

    s02tr modelleri dvdsiz yollanıyor. bilgisayar açılırken f4 tuşuyla recovery alanına gelin geri yüklemeyi tıklayın

    cevap için teşekkürler. ancak ben samsung un modifiye ettiği değil, sıfır bir win 8 kurmak istiyorum. o nedenler dediğiniz yöntem olmayacak sanırım.

    fabrika ayarlarına dönmek için mouseyi ekranın sağ alt köşesine getirip ayarlar simgesine tıklayın, en altta bilgisayar ayarlarını değiştire girin. soldaki bölümden Genel > "Her şeyi kaldırın ve Windows'u yeniden kurun" dan yapabilirsiniz

    @baydar17 selam,
    bende win7 var ve kurulum cdsi çıkmadı senin dediğin işlemin aynısı win7 için var mı? yani recovery değil sıfır kurulum yapmak istiyorum




  • Merhaba arkadaşlar.Bende bu cihazı almaya karar verdim(ikinci el)bir kaç sorum olacak.Gtx 675m oyun performansı nasıl.Özellikle battlefield4 gibi oyunları hangi ayarda kaç fpsde oynatıyor ? msi ge70 kullanmıştım hiç sevmediğim yanı aşırı fan sesi,ısınması dolayısıyla kuçakta vs tutamamamdı.Samsungda böyle bir problem varmı? Son olarak ise ekran kartı mxm diye biliyorum.İleride gtx 860m gibi kartları takabilme şansım varmı ?
  • Vay be herkes satiyor bekledigimiz günleri hatirlayinca duygulandim simdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung gamer ı 1 senedir kullanıyorum tek sorunu enter tuşunu kırdım :) açmadığı oyun yok ultra da 4 tane oyunda biraz zorladı ama diğerlerinde banamısın demiyo.
  • walla bende anlam veremedim. ne ısınma sorunu var ne kasma. bu fıyata daha ıyısı yok laptop olarak..
  • Hala kullaniyorum ve sonuna kadar memnunum. Witcher 3'u sabirsizlikla bekliyorum. 720 mhz oc yapip medium-high arasi oynamayi planliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar s02 model aldım bende herşey güzelde arka kapağı açtım ram yuvalarında ram yok ama çalışıyo bilgisayar aida ile baktıgımda 8gb ram görünüyo bu ram yuvalarından başka içinde ayrı bi ram yuvalarımı var garanti gider diye açamıyorumda bilgi verebilcek bi arkadaş varmı tşkler...
  • arkadaşlar merhaba

    bendede bu pc'den var benim sorum olucak pc format attım win7 64 bit yükledim...aygıt yöneticisinde baktığımda ekran bağlaştırıcısında tek ekran kartı gözüküyor oda nvida'nın ekran kartı gtx 675m.sanki eskiden intel'in ekran kartıda gözüküyordu ekran bağlaştırıcısında...acaba sizde'de bendeki gibi mi sadece tek ekran kartı nvida mı gözüküyor....?

    yani bu pc nvida'nın optimus teknolojisini desteklemiyor mu?

    şidmiden teşekkürler...
  • muazcabir kullanıcısına yanıt
    Oyunlarda sıkıntı yapmaması açısından oyuncu serilerinde optimusu devre dışı bırakıyorlar diğer markalarda da bu böyle sorun yok,ne zaman devreye girer ekran kartı sürücüsü zarar gördüğünde herhangi bir sebeple kaldırıldığında dahili karttan iş yürütür.
  • Ve klavye sonunda komple gitti , hayırlısı olsun
  • -------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujiwara -- 1 Ocak 2015; 19:25:15 >
  • herkese merhaba
    bende bu bilgisayarı kullanıyorum
    işlemci ve ekran kartını daha iyisiyle değiştirme şansım var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fujiwara

    Ve klavye sonunda komple gitti , hayırlısı olsun

    Hayrola hocam nasıl oldu o iş
  • KeizerSoze kullanıcısına yanıt
    selam bilmediğimden dolayı yanlış yerden yazıyorum sanırım bir sorum olacaktı . ses ve açıp kapama tuşlarının olduğu bölge yuvarlak halka şeklinde eskiden oyun moduna aldığımda o bölgede yani halkada kırmızı ışık yanar sönerdi. o özellik gitti bilginiz varmı acaba tşk ederim
  • selam bilmediğimden dolayı yanlış yerden yazıyorum sanırım bir sorum olacaktı . ses ve açıp kapama tuşlarının olduğu bölge yuvarlak halka şeklinde eskiden oyun moduna aldığımda o bölgede yani halkada kırmızı ışık yanar sönerdi. o özellik gitti bilginiz varmı acaba tşk ederim
  • ery27 E kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG NP700G7C NOTEBOOK UMUN SES VE POWER DÜĞMELERİNİN YANINDAKİ HALKA KIRMIZI YANMIYOR NEDEN ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ery27

    selam bilmediğimden dolayı yanlış yerden yazıyorum sanırım bir sorum olacaktı . ses ve açıp kapama tuşlarının olduğu bölge yuvarlak halka şeklinde eskiden oyun moduna aldığımda o bölgede yani halkada kırmızı ışık yanar sönerdi. o özellik gitti bilginiz varmı acaba tşk ederim

    http://www.samsung.com/tr/support/model/NP700G7C-S02TR

    Verdiğim linkde modeshift isimli bir yazılım var onu indirip kurun, düzemezse servislik bir durum vardır.




  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.