Şimdi Ara

SAMSUNG NP370R5E CORE I5 3230M 2.6GHZ-4GB-500GB-2GB HD8750M-15.6''-CAM-BT-WIN8 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
12
Favori
71.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Acaba seride mi bir sıkıntı var bizden önce alan arkadaşlar bilgisayarlarından gayet memnun ancak son zamanlarda alan kişiler genelde aynı sorunlardan şikayetçi.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Dostum yarın öbürgün bu teamviev mi ne program kursak da benim şu pc nin ekran parlaklığı olayına bir bksan??Oyunlarda kapanan laptopum geldi bu arada.Hdd kaynaklıymış.Düzeldi.
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Müsaitseniz bakabiliriz
  • valla şimdi bile müsaitim
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Cengaver dosstum nasıl yapıcaz bi yardım işini ? Bide benim pc kaç gb ram tam anlayamadım.Bilisayarım özelliklerde 8gb diyor.Advanced care de de aynısı fakat aida 64 kurdum onda 4 görüyor.
  • Bu konuda baslik actim ama bir de burada sorayim...samsungun bu modelinin sata 3 destegi var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni leptopların hepsinde sata3 desteği mevcut çipsetler destekliyor 1. nesil işlemci ve öncesi sata2 desteği sunuyor,sandy bridge,ivy bridge ve şimdiki hasswell işlemcilerin bulunduğu çipsetler sata3 desteği sunar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Yeni leptopların hepsinde sata3 desteği mevcut çipsetler destekliyor 1. nesil işlemci ve öncesi sata2 desteği sunuyor,sandy bridge,ivy bridge ve şimdiki hasswell işlemcilerin bulunduğu çipsetler sata3 desteği sunar.

    Yani SAMSUNG NP370R5E-S07TR(yada S06TR) modellerine ssd takilirsa ssd den tam verim alinir oyle mi?
  • gerekli bilgiyi verdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    gerekli bilgiyi verdim

    ...peki!!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocktopeace

    Yani SAMSUNG NP370R5E-S07TR(yada S06TR) modellerine ssd takilirsa ssd den tam verim alinir oyle mi?

    Belirttiğiniz modeldeki bilgisayarı,içinde SSD takılı bir şekilde kullanmaktayım. SSD testleri yaptığımda Sata 3 düzeyinde sonuçlar aldığımı ve dolayısıyla SSD nin verimli çalıştığını söyleyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_Economist

    quote:

    Orijinalden alıntı: rocktopeace

    Yani SAMSUNG NP370R5E-S07TR(yada S06TR) modellerine ssd takilirsa ssd den tam verim alinir oyle mi?

    Belirttiğiniz modeldeki bilgisayarı,içinde SSD takılı bir şekilde kullanmaktayım. SSD testleri yaptığımda Sata 3 düzeyinde sonuçlar aldığımı ve dolayısıyla SSD nin verimli çalıştığını söyleyebilirim.

    eywallah dostum bende zaten satasına bakmadan alıp takacam ssd yi lakin internetten aldığım sitede stokların tükenmiş olduğun öğrendim siparis iptali sitedim yani yine alamadım...sinirlenmeye başlıyorum hakikaten
  • Ben bu laptopu alalım 10 11 ay oldu. Gördüklerimi sizede söyleyeyim. Bilgisayar kesinlikle hızlı, yavaş değil. Ekran kartı intel görünüyor ona yapcak birşey yok 2 tane ekran katı var intel kendine yetiyor yetmediğinde otomatik amd ye geçiyor . Oyun falan oynadığınızda pc otomatik amd ekran kartına geçiyor geçmezsede masaüstünde sağ tıklayıp değiştirilebilir grafiklerden yüksek performansa alırsınız. Isınma problemi orta seviyede aman aman ısınmıyor buz gibide olmuyor. Fandan ses fala çıkmıyor hard diskden de çıkmıyor ama gecenin 3 ünde sessiz bir yerde oyun falan oynarsanız azda olsa duyarsınız. Mousepadde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Hoporlörler gayet iyi bence sıkıntı yaşatmadı bana ses düzeyide iyi. Sürekli şarja takılı kullandım pc yi nerdeyse hiç şarja takmadan kullanmadım doğal olarak daha hızlı kullandım hep pc yi şarja takmadan kullanınca aynı verimi alamazsınız . Bataryayı içinde gömülü bana kalsa iyi birşey. tam fiyatını bilmiyorum ama 100 tl lik batarya bitecek deyip bataryayı çıkartanları anlamıyorum batarya çıkık halde kullanıp yanlışlıkla kablo çıkıyor bir süre sonra da pc pert oluyor ekran kartı cartı curtu yanabiliyor ki zaten yeni baataryalar bir süre sonra ne kadar takılı olursa olsun şarj alımını durduruyor . Şimdi gelelim bende olan sorunlara... Tuşlar kötü. Laptopu aldıktan 1 ay sonra esc tuşu çıktı hemde neredeyse esc tuşunu hiç kullanmadan ama garantiye göndermedim uğraşmadım. diğer sorun son 20 gündür var Ekran sararıyor renkler bozuluyor ekranla oynadıkça gidiyor geliyor hatta öyle bir hal aldıki normal renklere parlaklığına döndürmek için ekranı indirip kaldırıyorum kablolarda temassızlık var gibi neden oldu hiç anlamadım çok iyi baktım laptopa düşürmedim falan herhangi birşey olmadı yani. SON OLARAK windows 8.1 güncelleştirmesini yeni yaptım ekran parlaklığı ayarlanmaz duruma geldi karanlık kaldı yani ayarlanmıyor . sw update adlı programa girdim baktım güncellemeler iptal olmuş büyük ihtimal ekran böyle karanlık kaldı şuan onları güncelleştiriyorum güncellemeden sonra düzeleceğini düşünüyorum düzelmezse buraya yazarım... Az da olsa yardımcı olabilmişimdir umarım...




  • S3F455 S kullanıcısına yanıt
    O ekran parlaklığını değiştirememe sorunu ekran kartı driver'ından. Onu güncelle/tekrar yükleyince düzeliyor. Diğer dediklerine katılıyorum ben de 1 aydır kullanıyorum. Ama ısınma dediğinden fazla oluyor. Rome 2, Assassin's Creed gibi ekran kartına fazla yüklenen oyunlarda klavyenin üzerindeki hoparlör kısmı baya ısınıyor. Altına soğutucu koyuyorum altı fazla ısınmıyor ama üstü baya sıcak.

    Ben de soğutucusuz oyun açmıyorum korumak için yeterli olur herhalde.
  • Arkadaşlar ben de birkaç gün önce bu laptoptan aldım gayet de memnunum performansından da görüntüsünden de...Yalnız windows 7 yükledikten sonra arkadaşın da bahsettiği gibi ekran aydınlatması bitürlü değişmiyor, ekranda çubuklar görünüyor ancak değişim yok, ekran kartıyla ilgili olduğu söyleniyor onu bir denicem...bir de bu bilgisayarın webcam sürücüsü nerde ben bulamadım, webcamı neyle kullanacaz?
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    Bu yüklediğin driverin linkini verebilirmisin buradan??bendede ekran kararması var pildeyken en düşük prizdeyken en yüksek kullanıyor hep...Sinir oluyorum.Birde webcami bende çalışştıramadım skype den nedendir bilmem..yardımcı olacak varmı.:Cengaver arkadaşımız da yardımcı olamadı.
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Driver'ları elle yüklediğimde sıkıntı olmuştu ben de başa alıp sadece SW Update'de olan güncelleştirmeleri yükledim. Oradaki driver'lardan başka driver kullanmadım.

    Kamerayı da kullanmadığım için hiç bakmadım. İlk aldığımda çalışıyordu ve görüntü kalitesi baya kötüydü. Şimdi baktım açılmadı. Niye bilmiyorum.
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Bu ekran kararma problemi harici ekran kartı sürücüsünden,kamera çalışma işiyse söylemiştim sana skype kullnmadığım için bilemiyorum
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Bu aralar işiniz zor allah kolaylık versin haberlerden izliyorm da..Bu arada kamera çalışıyormuş denedim fakat skyp win 8 de bir sorun var.Görüntü gelirken drrzzzzttttttt diyo kalıyo...Bu arada ekran kartı için sitesinde çıkan son driveri de indirdim hatta betaymış kurdum açtım yükledim ı ıh.Gene ekran kararık şimdi otbüsteyim sittinsene açamam ekranın karalığını
  • DH Forum'da bu pc ile ilgili yorum yapan herkese teşekkür ederim. Uzun araştırmalarım sonucu bugün gittim aldım S07TR modelini.

    Şu anda Darty'lerde 1499 TL. Teknosa'da falan 1800'lerde fiyat.

    Ürün kutusu kasaya geldiğinde baktım, fabrikada yapıştırılan kutuyu ilk açma etiketi yırtılmıştı. Yani daha önce açılmış mıdır acaba diye bi kıllandım ilk. Sonra sordum elemana, "Ürünü almaya karar verip kurulumu için açtıranlar daha sonradan karar değiştirebiliyor, olsa olsa ondan açılmıştır" dedi, ben de olabilir eyvallah dedim fazla sorun çıkarmadım. Ama eve geldim bi inceleyeyim bakayım derken fotoğraf albümünde yanındaki arkadaşıyla şebeklik yapanlar mı dersin, kameraya el hareketi çekenler mi dersin, kendini kameraya bakmıyormuş gibi çekenler mi dersin, bi dolu fotoğraf vardı. Ve bunlar öyle kasada özel bi yerde falan da değil, gayet teşhir reyonunda çekilmiş fotoğraflar, arkadaki ve yanlardaki reyonlardan çok aşikar.

    Ürün aslında temiz, bariz bi sıkıntısı yok ama kimse sıfır ürün alıcam deyip verdiği paranın karşılığında ikinci el ürün almak istemez. Velhasıl teşhir ürününü yutturdular ayaküstü. Yarın arayıp değiştirilmesini talep edicem bakalım ne diyecekler. Bu konuda bilgilendirmek istedim almayı düşünenleri, uyanık olun :)

    Özellik olarak; gerçekten çok sessiz. Belki yeni olduğu için bu kadar sakin ama bi zaman sonra fandaki tozları aldıktan sonra yine sıkıntı yapacağını sanmıyorum. Isınma olayı da şu an için minimum. Ayrıca fonksiyon tuşlarında fanı hızlandırma tuşu var, bu da çok iyi bi özellik.




  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.