Şimdi Ara

Samsung np350v5c-s0etr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung np350v5c-s0etr modeli var bnde , performans bilgileride , resimde göründüğü gibi , aldııgm yerdeyken paunlar grafik ve oyun 6.8 di , bnm laptopta resimdeki gibi , bu modeli kullanan varsa , puanı gösterebilirmi.

     Samsung np350v5c-s0etr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurs93 -- 16 Mart 2013; 2:00:08 >



  • İşlemci performansına baktığında 2.85 ghz i geçemediğini göreceksiniz. Sizin bilgisayarda samsungun arkasında durmadığı hatta sorunlu olduğunu kabul etmediği ürünlerden. Hemen değiştirme hakkınızı kullanmanızı öneririm. Magazada kontrol kurdurup çalıştıttırın, grafik puanları 6.8 ve işlemci hızı 3.1 ghz ise alın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurs93

    Samsung np350v5c-s0etr modeli var bnde , performans bilgileride , resimde göründüğü gibi , aldııgm yerdeyken paunlar grafik ve oyun 6.8 di , bnm laptopta resimdeki gibi , bu modeli kullanan varsa , puanı gösterebilirmi.

     Samsung np350v5c-s0etr


    Grafiğin düşük olması harici kartı sisteme tanıtmamanızdan,dahili kart üzerinden puanlama yapıyor.Windows puanlamasına okadar takılmayın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: khramn

    İşlemci performansına baktığında 2.85 ghz i geçemediğini göreceksiniz. Sizin bilgisayarda samsungun arkasında durmadığı hatta sorunlu olduğunu kabul etmediği ürünlerden. Hemen değiştirme hakkınızı kullanmanızı öneririm. Magazada kontrol kurdurup çalıştıttırın, grafik puanları 6.8 ve işlemci hızı 3.1 ghz ise alın.

    İşlemci hızı normalde 3.1 zaten test etme şansı ne şekilde olur orada windows puanlaması tam kullanamabiliyor ben dikkate elmıyorum bu puanlamayı birçok kişide öyle,işlemciyi 3dmark programıyla test ettiğimde tam güçte çalışıyor.Turboost'u masaüstüne açın 3dmark tetsi yapın işlemcinin tam çalıştığını göreceksin.Ayrıca windows puanlaması 7.1 vermiş bu işlemci için normal.
  • Peki harici yi sisteme nasıl tanıtıyoruz ?
  • masaüstü sağ tıklayın değiştirilebilir grafik sürücü seçeneği var orada ekran kartı seçenekleri var yüksek performanslı gpu seçin
  • vercenik53 o dediğin yerde grafik sürücüsü seçeneği yok sadece gözat var ona tıklayıp uygulama seçebiliyoruz. Bide aynı pc bende de var 5.1 benim puan arkadasın 5.5 tüm sürücülerim güncel son olarak yüksek performansta bile hızım 2.8 ghzi geçmiyor bu turbo boost hikaye mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamdibey1

    vercenik53 o dediğin yerde grafik sürücüsü seçeneği yok sadece gözat var ona tıklayıp uygulama seçebiliyoruz. Bide aynı pc bende de var 5.1 benim puan arkadasın 5.5 tüm sürücülerim güncel son olarak yüksek performansta bile hızım 2.8 ghzi geçmiyor bu turbo boost hikaye mi?

    Aynen sizinki de dandik sorunlu işlemcili ürünlerden.

    Arkadaşlar şöyle bir durum var. İ5 3210m işlemciler özelliklerinde de belirtildiği üzere 2.5 ghz normal hızda, turboda ise 3.1 ghz'e KADAR. Yani 3.1 ghz garanti hız değil. Ayrıca işlemcide entegre olan hd 4000 grafik kartı da işlemci frekansı ile aynı kaderi paylaşmakta. Ne yazık ki samsung'ta 3.1 ghz göremeyen sorunlu işlemcileri bol bol kullanıp satmakta. İşin daha da kötü tarafı bu turbo olayında hız sınırı ısıya göre oluşmakta. Yani işlemciniz turboda ne kadaer düşük frekansta çalışıyor ise o kadar çok ısınan bir işlemcidir.

    Samsung bilgisayarı yeni alıyorsanız mutlaka işlemci turbo hızını kontrol edrek alın. Eğer alıpta vaaedilen hızlara erişemiyorsanız hemden değiştirin ve en önemlisi asla denemeden, netten vs. almayın. Birçok Hepimizin Bildiği magazalar indirimli ürün diye bu şekilde sorunlu ürünleri kakalamakta, bilginize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khramn -- 17 Mart 2013; 12:30:00 >




  • hocam 2.8 ghz yetiyorda şu ekran kartı meselesi canımı sıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamdibey1

    hocam 2.8 ghz yetiyorda şu ekran kartı meselesi canımı sıktı

    Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun masaüstü sağ tıkladığında değiştirilebilir grafik seçeneği yokmu varsa orada ne tür bir menü var.Harici ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun samsung sitesinden,amd sitesinden hiç kurmayı denediniz mi? ben nezaman kurduysam hata vermedi ama son zamanlarda amd sürücüleri kurulduğunda hata veriyor diyor arkadaşlar.Deneme şansım olsa kurup denerdim uzaktan yardımla yardımcı olabilirim istersen.
  • masaüstünü sağ tıkliyorum değistirilebilen grafikleri yapılandır diyorum ve karşıma çıkan ekranda sadece uygulama seçip yüksek performans yada güç tasarruflu gpuyu tercih edebiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek istediğim harici ekran kartını istediğim uygulamaya tanıtabiliyorum ama senin dediğin gibi sisteme tanıtıp windows derecelendirmenin masaüstü 3d performansı test puanını nasıl artırcam 5.1 şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarda sorun var mı oyunları yüksek performanslı gpu seçeneğinden tanımlıyorsa rahat oynuyorsan sorun yok,bu puanlamaya dikkate alan birisi değilim bunun için kendinizi heder etmeye gerek yok.Eğer o puanın düzelmesini istiyorsanız amd sitesinden güncellemeyi deneyin bunu güncellemeyle aşanlar var samsung sitesinden güncelleme yapmadıysanız önce oradan yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Mart 2013; 3:52:14 >
  • güncellemeleri windows update ve samsungun sw update ile yapıyorum prototype 2 yarım saat oynadıktan sonra kasmaya başlıyor amd system monitorden bakıyorum oyundayken ekran kartı kullanılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamdibey1

    güncellemeleri windows update ve samsungun sw update ile yapıyorum prototype 2 yarım saat oynadıktan sonra kasmaya başlıyor amd system monitorden bakıyorum oyundayken ekran kartı kullanılıyor

    Isıları ölçüyormusun? ne derecede? birde oyunu hangi ayrlarda oynuyorsun mevcut ayarların karta ağır gelebilir yarım saat sonra ısınma yapıp fps düşmesi olabilir ihtimal dahilinde yarım saat oyna oyunu görev çubuğuna çek sıcaklık programı arka planda açık olsun gördüğün sıcaklıkları yaz.
  • Hocam sanırım kasma ısınmadan dolayı soğutucuyla 1.5 saat oynadım kasmadı oyun bide oyunu kaç fpsde oynadığımı nasıl öğrencem. Mesela prototype 2yi açıyorum fps değerleri yazmıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fraps programını kullanabilirsin sol üst köşede fps aktif olur.
  • yardımların için teşekkürler eline yüreğine sağlık :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.