Şimdi Ara

Samsung NP-550P5C-S05TR garip sesler :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilgisayarım Samsung NP-550P5C-S05TR bilgisayarımın harddiskinden veya fanından ses geliyor tam olarak nerden geldiğini çözemedim ses takılma sesi gibi bir şey yarım saniye aralıklarla tık tık diye geliyor 30 saniye 2 dakika arasında ses gelme süresi değişiyor ve sonunda pc sesizliğe gömülüyor ve donuyor daha sonra mavi ekran verip kapanıyor kendini sonra tekrar acıyor ve Samsung yazısı gözüküp tekrar kapanıyor sonra tekrar acılıyor daha sonra sorun olmadan minimum 10 dakika maximum 6 saat içinde aynı şey tekrar oluyor korkuyorum bilgisayarı alalı 1.5 sene oldu fan toz toplamış olabilir mi ? garantiye götürsemmi? lütfen yardım edin (ilk konum doğru yere acmamış olabilirim konuyu bağışlayın)



  • garantiniz dolmadan servise götürün derim. bende aynı modele kullanan biri olarak bişey sorucam. şu arka kapakta menteşelerin yanında- yakınlarında nokta gibi kabarma izleri var mı? menteşelerin dandikliği yüzünden alete o kadar tamir parası verdik gene arka kapağı mı zorluyor diye merak ettim?
  • bilgisayarı şu anda garantiye götürdüm bilmiyorum valla :D birde soğutucu alsammı diye sorucaktım oyunlarda 15 dk sonra fps düşüyor alsammı? ve hangi marka soğutucu önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.