Şimdi Ara

Samsung Note2 açılmıyor, siyah Samsung logosunda kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonun açma tuşuna basınca siyah Samsung logosunda kalıyor açılmıyor. Kapalıyken şarja takınca da batarya ikonu boş olarak görünüyor ve yine öyle kalıyor yani dönmüyor. Telefonu hiçbir şekilde açamıyorum. Arkadaş getir yapalım dedi tüm tuşlarına bastık boot ekranı geldi, pc'den de KİES programına bağladık, rom yükleme sırasında da yüklüyor gidioluyor Downloading falan diyor bekliyoruz fakat bir süre sonra hata veriyor onu da yüklemiyor.
    Ne yapmam lazım arkadailar neyden kaynaklanabilir bu sorun? Bataryadan olabilir mi?



  • hocam recovery menüsünden wipe cache ve wipe data factory reset yapmayı denediniz mi ? bootloop a girmiş gibi telefon. bu da olmazsa sammobile üzerinden en son çıkan türkiye firmware dosyasını indirip odin üzerinden flashlamayı deneyiniz bu işlem knox sayacı artırmaz ve odin bir hata verir ise ona göre bir çözüm yolu bakarız.
  • 2 yıl önce benim note 2 de de aynısı olmuştu. Ne firmware, yazılım hiçbiri olmadı. Cep tamircisine götürdüm mecburen. Şarj yeriyle alakalı biryeri mi yanmış ne. Zaten çok ısınmaya başlamıştı. 30 tl ye değiştirdi. Şimdi canavar gibi hala..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.