Şimdi Ara

Samsung N210 Intel Atom N450 Hakkında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben samsung n140'da KM player ile 720 p lik filmleri kasmadan, takılmadan seyrediyorum. bu alet de üstesinden rahat gelir. ürünü alınca formatlayıp win 7 ultimate yükleyin.
  • Bugün Ankara'ya geldim. İlk işim Samsung N210 un canlısını görmek olacak. Belkide alırım. Hiç belli olmaz
  • Arkadaşıma aldıramadım. Vatan'a gelmiş, ama,
    eşinin işyerinde benim gibi bilgisayardan çok anlayan bir arkadaşı (?!) ASUS 1005HA kullanıyormuş, çok memnunmuş. Hem Asus'un HDD 250GB ve RAM 2GB imiş. miş miş miş.
    Samsung Türkiye'ye 160GB itelemeye kalkar.
    ASUS da n280'li modellerin HDD ve RAM'ini yükselterek satar.

    Oh olsun. Samsung elinde kalsın o modeller !


    Not: Ben de ASUS 1000HE kullanıyorum, çok memnunum. Hem de pili 8400 mAh. O ayrı konu, bu sene Atom N450'den aşağı işlemcili netbook alınmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 18 Şubat 2010; 0:01:41 >
  • nc10la başladık araştırmaya piyasada kalmamışmı ne etrafta yok hiç biyerde ben de düşündüm neden 1 sene falan önce çıkan modeli alim ki diye bu n210dan almaya karar verdim gibi pil süresi de iyi gibi duruyor 3-5 güne kadar alıcam galiba
  • n310 takıldı şimdi kafama kasası çok güzel ya çok dayanıklıya benziyor ama özellikleri bununki kadar iyi değil onun kasayı n210a yapsalarmış ne güzel olurmuş ama gidip görmeden dokunmadan karar veremeyeceğim anlaşılan o
  • arkadaşlar update ettiğim zaman böyle bir uyarı alıyorum
    fakat ok dediğimde başarılı bir şekilde tamamlandı diyor
    nedenini bilen varmı acaba?

     Samsung N210 Intel Atom N450 Hakkında?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SuyuNKaLbi

    Acer 532h var bendede var diğer konudada belirtmiştim zaten win7 starter yüklü geldi onunla nekadar codec denediysem 720p deki takılmaları engelleyemedim sinir oldum kurdum win 7 ultimateyi ne takılma ne yavaşlama sanki dahada canavar oldu makina. Şarj süreside wifi yi hiç kapatmıyorum ekran parlaklılığı orta derecede iken 6 7 saat gidiyor simdilik.

    ama benim gönlüm asus 1005ha idi 2gb 250gb vs.. ama dediğim gibi arkadaş aracılığı ile alınca bi bundan vardı bende aldırdım çokta memnunum sorunsuz..

    Bu arada sayfalarda yavaşlama kesinlikle söz konusu değil sadece ie 8 de tek sayfada sekme açarken 3 5sn bekliyor okadar onu nedense 4 çekirdekli masa üstü pcimdede yapıyor.



    ARKADASIM WIN 7 ULTİMATE YUKLERKEN 64 BITMI YUKLEDIN 32 BITMI?TESEKKURLER...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coğrafyacı84

    Bende tam senin gibiyim. WİNDOWS 7 Starder 1gb ram den fazlasını görmüyo diye biliyorum ben. Microsoft'un şartlarında varmış. Demek ki Win 7 için zaten 1 gb ram yeterli. Batarya süresi ve ekran konusunda da Samsung daha iyi gibi sanki. Kullanan biri yazsa keşke.

    Hayır görüyor max 2gb ram desteği var.Aslında masaüstünü değiştirememek gibi gerizekalı bi kısıtlama dışında üst modellerden bi farkı yok netbooklar için.

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366778%28VS.85%29.aspx




  • arkadasım kolay gelsın hepınıze bende exper style netbook var atom n450 1.66ghz işlemci ekran 256 lık intelin kartı var 1gb ram hıc mmnun degılım netten film izlerken donmlar ysıyorum netten oyun oynarken facebook bile ksıyor bin pişman oldum aldıgıma tavsiye etmem kesinlikle
  • performans beklemeyin. çünkü atom işlemci.
    en güçlü tarafı pil süresi 8 saat ve benim gibi dışarıda gün ışığında kullanıma çok uygun. i7 parlak ekran gün ışığında madara oluyor yani;)
    ayrıca ram i 2gb yaparsanız, hibrit yada ssd hdd de takarsanız ve de xp de kurarsanız orta segment e yakın performans alabilirsiniz. hiçbir zaman orta segmenti geçmesini beklemeyin. yok 720p, 1080p film sıkıntısız izlemek istiyorsanız, ekran kartı gerektiren oyun istiyorum diyorsanız ı-ıh! olmaz. o zaman bu bilgisayardan uzak durun derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.