Şimdi Ara

Samsung M3 Portable Harddisk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,Samsung M3 Portable 1TB harici hdd'mi bilgisayara taktığımda bilgisayarımda görmüyor.Aygıt yöneticisinde disk sürücülerinde samsung portable olarak gözüküyor.Disk yönetiminde de aynı şekilde gözüküyor. Hatta başlat çubuğu sağ alt köşede aygıtı güvenle kaldır bile çıkıyor. Fakat bilgisayarımda göremiyorum.Harddisk aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor diyor ayrıca harddiskin ışığı yanıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?İçindeki bilgileri mutlaka kurtarmam gerekiyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.



  • PeBur_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    diske kulağınızı dayayıp motor dönüyor mu diye kontrol edin. 2.5" disklerde genellikle okuma yazma kafaları plaklara yapışarak motorun dönmesini engeller. Bu durumda sinyal sesini anımsatan kısık bir ses duyulur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd_doctor kullanıcısına yanıt
    hocam disk gayet güzel bir biçimde dönüyor çalışmasında bir problem yok. benim problemim bilgisayarımda görmemesi ve içindeki bilgilere ulaşılamaması
  • PeBur_ kullanıcısına yanıt
    Diskin sağlam problemin yazılımsal olduğu durumlarda genellikle diski biçimlendir uyarısıyla karşılaşılır. Disk yönetiminde diski doğru kapasitesi ile görüyorsanız normal şartlarda diske erişebilir olmanız lazım.

    Find and mount adında basit bir yazılım var. Bununla kayıp bölümleri bulup mount ederek dosyalarınıza ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.