Şimdi Ara

Samsung LED Tv kullananlar yorumlarini yazabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
2
Favori
65.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,

    Samsung LED tv kullananlar ya da detayli bilgisi olanlar yorumlarini yazabilir mi? Boylelikle bneim gibi LED tv dusunenler icin cok faydali olacaigni dusunuyorum.

    Simdiden Tesekkurler



  • evet samsung dışında led kullanan arkadaşlarda yorumlarını yazsın lutfen ...
  • Bu TVleri bilgisayara bağlayıp monitör gibi kullanan oldu mu? Varsa görüşlerini yazabilir mi?
  • bende bu samsung led leri teknosada geçende inceledim gerçi bende philips var ama, cidden ledlerin görüntüsü daha iyi
  • Bende 46 ile 40 inç modellerın 8000 serisini merak edıyorum bılgı sahıbı olan varsa paylaşırsa sevınırım
  • samsung 7.seri led lcd tv de PS3 te PES 2010 oynadım.Kendi evimde Pioneer plazma kullanan birisi olarak Samsung led lcd tv de ki PS3 görüntüsünü beğenmedim.
  • birşey merak ediyorum bu dlna özelliği ne işe yarıyor.wireless dlna özelliği var samsung led tvlerde.acaba tvdeki görüntüyü wireless ile laptopdan vlc player ile streaming yaparak izleyebiliyormuyuz ? ne işe yarıyor bu dlna ?
  • Arkadaşlar,

    Benim hoşuma giden yönlerini yazıyorum, şimdi standart tv yayını ile bunlardan çok verim almak mümkün değil, yani aman bittim diyeceğim bir görüntü yok ama bu TV ile ilgili değil bir önceki sony içinde aynı idi. Minimum digiturk vs gerekiyor. HD yayınıda denemek temennileri ile diğer özelliklerini yazayım.

    1- USB den mkv dahil tüm formatları okutuyor, 1080p filmler denedim güzel görüntü var.
    2- Standard bir filmi bile usb den izlesem görüntü çok kaliteli , yalnız şu dikkatimi çekti usbden takılıyor gibi, hdd ile daha verim aldım.
    3- Optik ses çıkışı ile 5.1 bağlantımı yaptım ac3 formatlı filmler muhteşem
    4- Content Library si var, burada çocuklar için müzikler, büyükler için yemek tarifleri vs var, burası online update olmuyor, usb takmak lazım burası internetten yeni içerikleri otomatik indirebilse mükemmel olur. Çocuk şarkıları ki bizim hayatımızı kurtarıyor :) swf formatında başka animasyon atıp denemedim bir ara deneyip yorumlarımı yazarım.
    5- Internet TV en muhteşem olay, ethernet kablosunu adsl modemin ethernet portlarına takın, DNS i elle ayarlayın, alın size youtube. Ozellikle 8 Mbit'e kadar paketinde iseniz süper akıcı, ayrıca yeni videolar gayet yüksek kalitede 46 inch te bile beni rahatsız etmedi. Burada flicker vs var ama benim ilgim olmadığından sadece youtube ile uğraştım. Tek sorun uzaktan kumanda ile yazı yazmak bir video aramak zor. Burada keşke pc den liste yapsak login olsak ve videoları tv üzerinde uğraşmadan direkt listeden seçsek fena olmazmış. Bu arada Internet TV yi bilmeyen samsung elemanlarını kınıyorum, burada IPTV ile karıştırıyorlar, TTNET'in bu hizmeti henüz hazır olmadığından çalışmıyor vs. diyorlar aslında kastettikleri IPTV hizmeti ancak bu Internet TV bilememişler !
    6- Uzaktan kumanda ve menüler gayet rahat. Kumanda üzerinde aydınlatma tuşu zekice düşünülmüş
    7- Görüntü ayarı ile biraz uğraşmak lazım, yayınlar standart ayarlarda görüntü biraz ingiliz dramalar gibi sarımtırak. Ancak en ince renk ayarlarını yapmak mümkün
    8- DLNA özelliği olan bir storage alıyorum DLNA ile ilgili bu topici güncellerim




  • 9- Wii bildiğiniz üzere grafik olarak 480p ve bazı oyunlarda 576i çalışıyor, çok bir beklentim yoktu ancak burdada fena değil, TV elinden geleni yapıyor :) Wii'yi elektronik mağazalarda LCD lerde çok kötü performans ile görürdüm, bozbulanık ve mat (birde o kadar güzel wii oyun varken kocakafa mii oyunları ile sunulunca ayrı bir tiksinc) ancak 46 inch te dahi gayet renkler vs güzel.
  • Led Tv kullanan arkadaslardan merak ettigim ayri bir konuda daha yorum bekliyorum.

    TV'nin goruntusu bencede standart LCD'lere gore cok daha canli ve gercekci.

    Soyle bir sorudan bahsediyorlar. Karanlik goruntulerde parlak hareketli cisimler iz birakir gibi oluyormus. Bunu farkeden oldu mu? Ya da deneyebilir misniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatft -- 2 Kasım 2009; 10:55:46 >
  • valla ben geçen gün teknosa da led leri inceledim çok canlı ve gerçekçi duruyodu fakat karanlık görüntüde lcd ekran daha iyi göteriyodu birde led ekranda altyazıda kasma hiç olmuyodu lcd lerde ise altyazıda kasma oluyodu
  • Ben genel olarak çok memnunum.Pc den hd film ve digitürk hd kanalları izliyorum.Özellikle digitürk hd kanallar çok net.
    Yanlız sıkıntı veren bir durum var,teknik ismini bilmediğimden tarif etmeye çalışacağım.

    Karanlık sahnelerde kontras kendi kendine düşüyor.Bunu şuradan anladım.

    Karanlık bir sahne varken altyazı ve kanal logoları soluklaşıyor,parlak sahnelerde ise normal şekilde görünüyorlar.
    Buna dikkat eden var mı?Sanırım forumda birisi daha bahsetmişti.
  • 46" 8 Serisi kullanıyorum.. UE46B8000XW tam model adı..

    TV'ye INPUT olarak Kablo, HDMI(PC) ve Ethernet bağlı..
    TV'den Output olarak ta optik çıkışından PC'ye SPDIF olarak sesi taşıyorum.

    İzlenimlerim:

    - Ses kalitesi alet 3 cm'den daha ince olduğu için oldukça kötü. Sıfır bas ve tizler de boğuk. O yüzden TV'nin üstünde değişik türlerde Audio Out'lar mevcut.
    - Görüntü Kalitesi tek kelime ile mükemmel. Analog Kablo'dan gelen kanalları bile hakettiklerinden iyi gösteriyor. Digital Kablo olarak Teledünya üyesi oldum. DVB-C desteği olduğundan sadece bir Conax Module ile Set Top Box kurulmadan TV'nin kendi tuner'ı ile kanalları dolaşabiliyorum. Bazı yerlerde CLouding'ten bahsedilmiş ama ben özellikle kontrol ettim, ben de yok ya da ben göremiyorum :)
    - Aşırı Hareketli görüntülerde iz kalıyor kısmı kısmen doğru. Bu 200Hz Motion Plus'ın ayarlarından kaynaklanıyor. Clear mod'a aldığınızda o izlerin hiçbiri çıkmıyor.
    - Ekran kendi ayağı üstünde dönebiliyor ancak tek elle tek taraftan ittirerek yapmamak lazım, çatırdıyor ve sanki esnemeden ötürü zarar gelecekmiş izlenimi uyandırıyor.
    - Menüleri ve işletim sistemi son derece başarılı GNU kullanıyor. %99'u türkçe bir menüye sahip ama Türkçe'miz teknik terimlerde zayıf olduğundan ben İngilizce kullanıyorum.
    - Dediğim gibi HDMI'dan PC'ye bağlı. 1920x1080p bir çözünürlüğü 60Hz olarak alıyorum. PC'den hem oyun oynuyorum hem de DVD/Blu-Ray oynatmaktayım. Tek sıkıntım klavye ve mouse hareketlerim ekrana çok çok az da olsa gecikmeli yansıyor.
    - PC'de Oyun oynacağım zaman Game Mode'una alıyorum. Renkler canlanıyor ve ve daha akıcı keskin görüntüler gelmeye başlıyor. Çok zevkli diyebilirim.
    - PC'de Windows kullandığım zaman 3 metreden rahatlıkla tüm karakterler, grafikler vb. seçilebiliyor. Herhangi bir bozulma veya yatay çizgiler dahil tarama, titreme vb. yok
    - PC'de Blu-Ray oynattığım zaman hiçbir Blu-Ray'i aratmıyor. Ve istenirse 24p veya MotionPlus efektleri üzerine uygulanabiliyor. Siyah Alan güçlendiricisi ile film içindeki her siyah satıh ayrı ayrı seçilebiliyor.
    - Samsung'un Websitesinden en son İşletim Sistemi güncellemesi ile menu daha da hızlanmış.
    - 2 kumanda geliyor. Biri RF, diğeri klasik infra.. Infra olanın üstünde 5 tuş var ON/OFF,PROGRAM-/+,VOLUME-/+.. Diğer büyük kumandayı başına birşey gelmesin diye saklıyorum genelde.
    - DLNA desteği var. PC'deki tüm arşivim ethernet üstünden TV'de aynen kütüphane olarak listeleniyor ve istediğimi TV'den oynatabiliyorum. Bunun için sadece ethernet bağlantısı yeterli HDMI filan kullanılmıyor. TV'nin kendi içindeki codecleri M2TS dosyaları hariç tüm video ve ses içeriklerini oynatabiliyor, fotoğraflardan slayt show yapabiliyor. Internet'ten dizi indirdiğimde bunu TV'den 200Hz izlemek ayrıca bir keyif.
    - USB'den her türlü medyayı aynı şekilde okuyup yine dosyaları oynatabiliyor.
    - Content Manager özelliği biraz basit bir özellik. İçinde basit bir bowling oyunu, yemek tarif programları, çocukları için karaoke ve meditasyon programları var. Bir çoğu lüzumsuz ancak içindeki bir takım slayt showlar ise TV'nin ne derece şahane görüntüler sunabildiğini güzel müzikler eşliğinde izleyebiliyorsunuz.
    - Samsung Türkiye sitesinde hiç bahsedilmeyen ve normalde Türkiye ürünlerinde çalışmayan Internet@TV özelliği var. Gizli Servis bölümünden bu özelliği çalıştırdığınızda TV'niz PC'den bağımsız internete girebiliyor. Youtube'ta dolanıp videoları yine LED TV kalitesinde izleyebiliyor veya havadurumuna bakabiliyorsunuz.
    - Bunun haricinde kendi ses sistemi oldukça kötü olduğundan Sesi Optical Out üstünden PC'nin Optical In'ine alıp 7.1'e yayıyorum. Kendi ses sistemi kötü ancak yine de SRS Surround desteği var. Ayrıca Dolby Digital Plus decoder'i ile PC'ye gerektiğinde 7.1 ses yollayabiliyor.

    Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Sorularınızı yanıtlamak isterim.

    TV'yi MediaMarkt'tan aldım. Sony almaya gittiydim yanyana 20-30 TV arasından Samsung'un görüntüsü en hoşuma giden oldu onu alıp çıktım. Sony'nin yakın özelliklerdeki modelinden de daha ucuzdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodycik -- 5 Kasım 2009; 23:39:24 >




  • Merhaba arkadaşlar, ben de birkaç haftadır Samsung Led TV serisini detaylı olarak inceliyorum. Henüz almasam da ürün hakkında alıp kullananlar kadar bilgi sahibi oldum. Samsung ile görüştüm, onlar ürünü çok detaylı tanımıyorlar. O yüzden elektronik aletlere meraklı olan arkadaşların bu gibi forumlarda yazdığı yorumlar çok daha yararlı bence. Ürünü satan firmalarda çok inceledim ama bir arkadaşımın arkadaşı 55" 7 serisini 6 aydır kullanıyor, ona gidip ürünü bir de yakından incelemek istiyorum.

    Madem kullananlar var, birkaç şey öğrenmek istiyorum...

    1. Bu ürünü almak istememin en önemli nedenlerinden biri, üzerindeki tunerin DVB-C desteğinin olması. Ben digiturk üyesiyim ama Teledünya hizmetine geçmek istiyorum. DVB-C özelliği sayesinde herhangi bir receiver almadan yayınları izleyebiliyorsunuz. Bu konuda bodycik arkadaşa sormak istediğim şey receiver olmadanki kullanımda bir sıkıntı var mı? Reciver ile gelen özellikleri (program hakkında bilgi görme, bir sonraki programı görme, v.s.) receiver olmadan kullanabiliyor musun yoksa bunlar yok mu? Bu bağlantıyı sağlamak için Conax Module gerektiğini söylemişsin, bunu nerden alacağız? KabloTV elemanları mı veriyor? Bu durumda sen HD receiver (210 TL) almadan sorunsuz izliyorsun değil mi? Teledünya'dan memnun musun?

    2. DLNA desteğini kullanabilmek için USB girişine Samsung'un bir adaptörünü takmak gerektiğini öğrendim. Bahsettiğim arkadaş yurtdışından 60 USD gibi bir fiyata getirtmiş. Türkiye'de satılmıyormuş. Bu alet internet erişimi için mi yoksa wireless üzerinden internet erişimi için mi? Bu alet olmadan ethernet kablosu ile de bilgisayara bağlanabiliyor musun?

    3. 6 serisinde yok ama 7 ve 8 serisinde USB 2.0 Movie özelliği geliyor. Bayağı bir divx formatını ve altyazıyı destekliyor. Aynı şekilde USB'den de divx film izleyebiliyorsun. Türkçe altyazıda sorun yaşadın mı?

    Son olarak aynı boyutta 2500 TL civarında bu özelliklere sahip Samsung LCD modelleri (6 ve 7 serisi) de var. İki katı para vermek mantıklı mı sizce?




  • @CBR1000RRFireblade

    Led 6 serisinde usb 2.0 Movie özelliği yok demişsin ancak Led 6 tv olan bir modele Vatanda baktım ve 2* Usb çıkışı var.bir tanesinde Usb yazıyor diğerindede Usb (HDD) yazıyordu.Ve tüm Divx formatlarını ve altyazılarını destekliyor.Satış elemanı ilede konuştum,doğruladı.Led 6 Serisinden baktığım tv nin Modeli B6000 idi sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CBR1000RRFireblade

    Merhaba arkadaşlar, ben de birkaç haftadır Samsung Led TV serisini detaylı olarak inceliyorum. Henüz almasam da ürün hakkında alıp kullananlar kadar bilgi sahibi oldum. Samsung ile görüştüm, onlar ürünü çok detaylı tanımıyorlar. O yüzden elektronik aletlere meraklı olan arkadaşların bu gibi forumlarda yazdığı yorumlar çok daha yararlı bence. Ürünü satan firmalarda çok inceledim ama bir arkadaşımın arkadaşı 55" 7 serisini 6 aydır kullanıyor, ona gidip ürünü bir de yakından incelemek istiyorum.

    Madem kullananlar var, birkaç şey öğrenmek istiyorum...

    1. Bu ürünü almak istememin en önemli nedenlerinden biri, üzerindeki tunerin DVB-C desteğinin olması. Ben digiturk üyesiyim ama Teledünya hizmetine geçmek istiyorum. DVB-C özelliği sayesinde herhangi bir receiver almadan yayınları izleyebiliyorsunuz. Bu konuda bodycik arkadaşa sormak istediğim şey receiver olmadanki kullanımda bir sıkıntı var mı? Reciver ile gelen özellikleri (program hakkında bilgi görme, bir sonraki programı görme, v.s.) receiver olmadan kullanabiliyor musun yoksa bunlar yok mu? Bu bağlantıyı sağlamak için Conax Module gerektiğini söylemişsin, bunu nerden alacağız? KabloTV elemanları mı veriyor? Bu durumda sen HD receiver (210 TL) almadan sorunsuz izliyorsun değil mi? Teledünya'dan memnun musun?

    2. DLNA desteğini kullanabilmek için USB girişine Samsung'un bir adaptörünü takmak gerektiğini öğrendim. Bahsettiğim arkadaş yurtdışından 60 USD gibi bir fiyata getirtmiş. Türkiye'de satılmıyormuş. Bu alet internet erişimi için mi yoksa wireless üzerinden internet erişimi için mi? Bu alet olmadan ethernet kablosu ile de bilgisayara bağlanabiliyor musun?

    3. 6 serisinde yok ama 7 ve 8 serisinde USB 2.0 Movie özelliği geliyor. Bayağı bir divx formatını ve altyazıyı destekliyor. Aynı şekilde USB'den de divx film izleyebiliyorsun. Türkçe altyazıda sorun yaşadın mı?

    Son olarak aynı boyutta 2500 TL civarında bu özelliklere sahip Samsung LCD modelleri (6 ve 7 serisi) de var. İki katı para vermek mantıklı mı sizce?


    1. Ben teknik anlamda bir sıkıntı yaşamıyorum. Ancak Teledünya bildiğiniz üzere Türksat'ın. Türksat ta devletin. O yüzden işletmesi de bir özel işletme gibi değil maalesef. İzmir Karşıyakadayım ve bnm apartmanımın bağlı olduğu şebekede bir takım teknik sorunlar nedeniyle bu mesaj anı itibariyle 3-4 adet kanalı ve EPG Bilgilerini(tüm kanalların) alamıyorum. Bu benden veya TV'den kaynaklanmayan bir durum, çünkü eskiden alıyordum ama yine de belirtmek istedim. Dediğiniz Program bilgileri zaten EPG olarak geçiyor literatürde. Bunları alıyorsunuz ama menü tasarımı Samsung'un.. Dolayısıyla Digitürk teki gibi her tarafı reklamlı ve ultra yavaş menülere tabii değilsiniz, ayrıca kanalların yerlerini de değiştirebilir, hatta silebilirsiniz. Bunun dışında, evet HD yayınları aynen alabilirsiniz. Zaten şebekede hiçbir kart vs. gerektirmeden açılan Teledünya'nın kendine ait biri SD diğeri HD 2 kanal var onlarla test edebilirsiniz. Dediğiniz HD Receiver'a(forumda ve yine literatürde STB-Set Top Box olarak geçiyor) gerek yok. Ancak yine bu forumda linklerini bulabileceğiniz sitelerden bir CONAX Module almanız gerekiyor. Teledünyadan gelen kartı bu modüle, modülü de tv'ye takıyorsunuz. Teledünyanın aylık maliyeti dışındaki tek maliyeti bu olacaktır size.

    2. DLNA standardı herhangi bir arayüz şartı koşmaz. Dolayısıyla USB zorunluluğu yoktur. Sizin duyduğunuz Media Player'ın özelliğidir. TV'nin menülerinde DLNA ibaresi altında göründüğü için sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. DLNA üzerinden hem ethernet hem USB ile tüm arşivinizi tv'den izleyebilirsiniz. USB zorunluluğu yoktur. Ethernet zorunluluğu da yoktur. Hangisini takarsanız veriler o yoldan gelir sadece. USB ile Ethernet arasında sadece bir fark var, o da ethernet üstünden bağlandığınızda fotolarınızdan slayt gösterisi yaptığınızda arkaplan müziği için mp3 seçemiyorsunuz. Özetle Adaptör gerekmiyor. USB portlarına da direk bir USB Flash Disk veya USB HDD takabilmeniz mümkün.

    3. Türkçe altyazılı bir filmi sadece bu soru üzerine denedim ve hayır türkçe karakterler dahil hiçbir sorun yaşamadım. Bu TV zaten lisanslı bir DiVx ve DivX VOD oynatıcısı olduğundan codecleri de DivX tarafından gerektiğinde güncellenebiliyor. Ayrıca izlediğiniz tüm filmler yine 200Hz(8 serisi için) ve MotionPlus olarak izlenebiliyor. Youtube'lar bile PC'de göründüğünden çok daha kaliteli..




  • @bodycik arkadaşım, vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim. Ben USB den takılan adaptörü karıştırmışım, USB üzerinden kullanılan Samsung'un bir parçası var, o parçayı yurt dışından temin ettiğinizde USB portuna tkarak ethernetten kablo ile bağlantı yerine wireless özelliği eklemiş oluyorsunuz. Anladığım kadarıyla smart kart dedikleri parçayı conax modüle bunu da TV ye takıyorsun. O zaman conax modul denen parçanın gireceği özel bir slot falan mı var TV üzerinde? Bugün teledünya ile telefonda konuştum sanıyorum smart kartı 10TL ye conax modülünü de 60TL ye satıyorlar.

    Sonuç olarak Samsung 46" 7 serisi LED TV aldığımda ve teledünya abonesi olup smart kart ve conax modül aldığımda başka birşey almama gerek kalmıyor sanırım. Bu durumda Boxa 210TL vermek yerine 70TL harcayarak HD yayınlar da dahil izleyebiliyoruz.
  • Benim tek merak ettiğim nokta, LED aydınlatmanın televizyonun hangi yönlerinden yapıldığı.
    Yani karanlık bir ortamda, siyah bir ekran açıkken ekranın sağında solunda altında veya üstünde hafif bir renk açıklığı oluyor mu?
    Gün itibarı ile Sharp LC40LE700 ile Samsung UE-40B6000 kıyaslamasında bulundum ve Sharp'ın full LED denilen teknolojisi yüzünden Samsung'tan biraz uzaklaştım. Samsung'larda Köşelerden led'ler aydınlatılırken, Sharp'ın her pixel'ine 1 ampül düşecek şekilde tasarlanmış bu sayede renk'ler daha da oturtulmuş. 1 tane Samsung'u deneme şansım oldu ve gerçekten sağ alt ve sol alt köşelerde hafif bir ışık hüzmesi gördüm, ancak Sharp'ı inceleyemedim bu kadar iyi. Samsung kullanan arkadaşlar bunu bir zahmet deneyebilirlerse çok sevinirim, ona göre seçimimi yapacağım... Teşekkürler
  • Evet dediğniz durum var.Köşelerde hafif bir ışık sızması var.Ayrıca kontras ani şekilde değişiyor.Karanlık sahnede kanal logosu ve altyazılar soluklaşıyor.Parlak sahneye geçiş olduğunda ise tekrar normal parlaklığına kavuşuyorlar.En azında bende durum böyle.Bu bahsettiğim durumu tecrube edenler var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CBR1000RRFireblade

    @bodycik arkadaşım, vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim. Ben USB den takılan adaptörü karıştırmışım, USB üzerinden kullanılan Samsung'un bir parçası var, o parçayı yurt dışından temin ettiğinizde USB portuna tkarak ethernetten kablo ile bağlantı yerine wireless özelliği eklemiş oluyorsunuz. Anladığım kadarıyla smart kart dedikleri parçayı conax modüle bunu da TV ye takıyorsun. O zaman conax modul denen parçanın gireceği özel bir slot falan mı var TV üzerinde? Bugün teledünya ile telefonda konuştum sanıyorum smart kartı 10TL ye conax modülünü de 60TL ye satıyorlar.

    Sonuç olarak Samsung 46" 7 serisi LED TV aldığımda ve teledünya abonesi olup smart kart ve conax modül aldığımda başka birşey almama gerek kalmıyor sanırım. Bu durumda Boxa 210TL vermek yerine 70TL harcayarak HD yayınlar da dahil izleyebiliyoruz.


    Evet, öyle Wireless bağlantı için bir aparat olduğu Kullanma Kılavuzunda da yazıyor ama RJ45 Ethernet Portu varken wireless için bir USB Portunu feda edesim gelmedi. O yüzden hiç düşünmedim Wireless kurulum ve bundan ötürü parçanın zaten ülkemizde satılmadığını da ilk sizden öğreniyorum:)

    Evet TV'nin arkasında Laptop'lardaki PCMCIA girişine benzer bir CI Slot var. Büyükçe bir slot. İçinde kart olan modülü oraya yerleştiriyorsunuz. Ben daha geçen hafta Teledünya üyesi oldum ve yaklaşık yarım saat telefondaki bayana Box ihtiyacım olmadığını sadece karta ihtiyacım olduğunu anlatmaya çalıştım. Artık daha fazla uzatmasın diye elektronik mühendisiyim yalanı uydurmak zorunda kaldım. Ama bayan da modülü kendi imkanlarımla edinmem gerektiğini söyledi. Demekki artık modül de satıyorlar bunu da ilk sizden öğrendim:). Ben benim modülümü söylediğinizin yaklaşık 2 katına malettim:(

    Tespitiniz aynen geçerli. Samsung benim bildiğim speclerini değiştirmediyse dediklerinizi düşük maliyet ile daha sorunsuz, çift kumanda, kablolama olmadan daha özgürce(kanalların yerlerinin değişimi, silinmesi vb.) edinebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.