Şimdi Ara

Samsung LE40A656 vs Sony W4000, Sony V4000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ürünlerden hangisi daha iyi arkadaşlar? 1 haftadır uğraşıyorum şu tv seçimi konusunda ama hala karar veremedim..Samsung özellik bakımından çok iyi neredeyse Sony KDL-X3500 den daha iyi özelliklere sahip fakat PS3 oynarken tepkisi yada blu-ray lerde tepkisi nasıl olacak bilemiyorum.Sony LCD leri bazıları çok tutuyor bazıları da PS3 için yetersiz kalır diyorlar özellikle 100hz ve motion flow olmayan modelleri...Ne yapıcam bilemiyorum arkadaşlar biri bana bir akıl versin..



  • Samsung'u salla bende çok iyi zannederken 6 serisi iyi değil ve baya bir sorunluymuş çokça yazdılar forumda...

    eğer illa lcd diyorsan, sd yayını az izleyorum genelde hd izliyorum diyorsan lcd'lerin motionhandling (hareketli sahnelerde cozurtması) gibi sorunları en az oranda içeren ve Tr şartlarındaki en iyi lcd'yi istiyorsan 40X3500 al,http://www.avrupasony.com/urun_detay.php?grupID=15&urunID=1919

    yazdığın cihazlar x3500 ile karşılaştırılabilecek cihazlar değil, onun için fiyatları böyleyken kaçırma.

    Ha digitürk maç vs. sd ağırlıklı izleyeceksende lcd alma, pioneer plazma al, o yayında en yüksek performansı al.




  • Cevap için teşekkürler...
    Sony her zaman sony bende yıllardır sony kullanıyorum biliyorum da markayı..Samsung un özellikleri dikkatimi çekti ve güzel özellikler.X3500 eski model ve sıfırını bulmak çok çok zor teşhir ürünleri var sadece...Ben sadece blu-ray ve ps3 için alıyorum zaten..Ama karar veremedim dediğim gibi.V4000 ide çok övüyorlar forum da fakat ps3 performansı nasıl olur bilemiyorum..? Yani V4000 aliyim fazla para vermiyim diyorum ama almışkende bir kere alınıyor böyle şeyler hata yapmakta istemiyorum acaba x4500 ü beklesemde x3500 ün fiyatları daha da düşünce mi alsam?
  • Toshıba zf atlamayın derim ilgili topic,i okuyun çok bilgilendirici +'x4500 ü beklesemde x3500 ün fiyatları daha da düşünce mi alsam? Mantıklı bir düşünce Saygılar...
  • X3500 piyasadan kalkıyor daha düşmesi mümkün değil, 46'' bitti nerdeyse bayilerin ellerinde 40'' çok az var, yanı sıra V4000 gibi giriş seviyesi cihazların X3500 ile karşılaştırılması mümkün değil, verdiğim linkte ellerinde kapalı kutu var bizzat sordum, eğer 3 bin civarı para verecekseniz düşünmeyin.
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz sağolun...
  • Çok ilginç daha burda bile yeni incelenmeye başladı X3500 nasıl kalmadı niye getirmiyorlar anlaması güç W4500 yok gibi birşey kriz'denmi korkuyorlar Panel yok piyasada ...Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.