Şimdi Ara

Samsung LE37A450 + PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi gunler,
    Evime ps3 ile beraber kullanmak icin bir tv almayi planladim ve kendime 1800ytl limit koydum.Bugun saticilarda gezerken Ankara Ankamall'da basliktaki modeli pesin 1750ytl'ye buldum ve fiyatina gore tipi,ozellikleri hosuma gitti.Sizce fiyat ve urun nasil?Bu limitte baska onerileriniz var mi?(urun markanin bilinen distrubutorunden olmali)
    PS3'un HD destegi var o yuzden HDli bir model almak isterdim ancak hem butce hem de 1 sene sonra yurtdisina gidecegim icin limitimi cok yukselmek istemedim.Acaba PS3 ile beraber kullaniminda bu tvnin performansi nasil olur?



  • Bir sey daha sormak istiyorum.Internetten indirdigim blueray-rip filmler hep 720p.Bu filmleri izlerken hd ready ile full hd'nin bir farki olur mu? sonucta ikiside inputtan daha yuksek cozunurluge sahip.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: habecan

    Bir sey daha sormak istiyorum.Internetten indirdigim blueray-rip filmler hep 720p.Bu filmleri izlerken hd ready ile full hd'nin bir farki olur mu? sonucta ikiside inputtan daha yuksek cozunurluge sahip.


    Merhaba 720p bir filmde çok yakından bakmadığınız sürece hdready ve fullhd tvler arasında farkı görmeniz çok zor .

    Tv konusuna gelirsek , genel olarak güzel bir tv ancak ps3 sizin için çok önemliyse fullhd bir tvye yatırım yapmak daha mantıklı .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: duncan21

    Merhaba 720p bir filmde çok yakından bakmadığınız sürece hdready ve fullhd tvler arasında farkı görmeniz çok zor .

    Tv konusuna gelirsek , genel olarak güzel bir tv ancak ps3 sizin için çok önemliyse fullhd bir tvye yatırım yapmak daha mantıklı .

    Hadi diyelim butceyi biraz arttirdim ancak bu durumda en iyi ihtimal 37" veya 40" full hd bir tv alabilirim.Bu boyutlarda cozunurlugun 720p veya 1080p olmasi hissedilir mi ki?(hic arastirma yapmadan foruma dalmis gibi oldum :) , okudugum kadariyla hissetmek cok zor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habecan -- 16 Temmuz 2008; 21:34:38 >
  • Öncelikle Samsung'un bu serisinin SD performansının ciddi manada kötü olduğunu yazıyorlar forumlarda, dikkat diyorum

    Peşin 2000'e Sony 40D3500 bulabilirsiniz zannedersem, buna yönelseniz bence çok daha iyi olur...
  • 40" fullhd olarak 40d3500 olabilir . Şu anda f/p olarak harika bir ürün . Ps3 performansı da çok daha iyi olacaktır .

    Ama 1 senelik bir yatırım demişsiniz ozaman gerek yok tabi , uzun vade fullhd tv nin avantajı ortaya çıkar .
  • ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim.Aslinda o modeli gordum ancak ozelliklerinde "1800:1 ekran kontrast oranı beraberinde çarpıcı netlik için 16.000:1 dinamik kontrast oranı " gibi ibareler gorunce emin olamadim.Buradaki 16000 bahsi gecen Samsung'taki 10000le ayni oranda bir deger mi?
  • Evet aynısı dinamik kontrast ikiside
  • Aklimi celdiniz valla :) cok mantikli geldi.
  • Dostum o tv sadays hocamın arkadaşı olan bayide 1690 ytlye peşin satılmakta ve ücretsiz kargo yapmakta istediğin yere Ben bununla fiyat olarak arasında az fark olan 37a557 düşünüyorum fullhd ve 5 serisi 4 e göre daha üstün diğer özelliklerdede şu anda bunun fiyatı 2000 ytl civarında şuanda 40d3500le aynı para şimdi alsan kesinlikle 40d3500 tercih edilir ama 40d3500 artık ömrünün tamamladı ve piyasadan çekilecek yavaş yavaş daha fazla indirim olmaz ama bu tvde daha çokkk indirim olacak ama beklersen eğer.... iyi yerlere gelecektir bu tv 2 ay önce 2800 ytl idi, ben bunu takibime aldım bu tv istediğim yere gelince almayı düşünüyorum... bende senin gibi ağırlıklı olarak ps3te ve hdriplerde kullanıcam arada az fark varken fullhd almak en doğrusu olacaktır




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.