Şimdi Ara

samsung LE-40F86BD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    bu modeli alamyı düşünüyorum, bir kaç yabancı sitede 100H ile ilgili problem olduğunu okudum. PC bağlantısı XGA olarak görünüyor, sanırım bu 1024*768 gibi bir çözünürlük demek.

    bir de yurtdışı sitelerde gördüğüm kadarıyla bu modeli 40M86BD serisi ile kıyaslıyorlar, ama aralarında belirgin bir fiyat farkı var. 40M serisi daha ucuz.

    bir rakibi de anladığım kadarıyla sony KDL-40X3500, ama bu model de samsungun fiyatının epey üzerinde.

    panel ile ilgili önerilerinizi güncel fiyatları da göz önünde bulunudurarak alabilir miyim?

    samsung 40F86BD: 3419 YTL (istanbul bilişim)
    sony KDL-40X3500: 5300 YTL (istanbul bilişim)

    bu arada samsungun istanbul bilişimdeki fiyatının piyasaya kıyasla bu düşük olmasının sebebi (başka deyişle götürüsü) nedir? (forum kuralları dahilinde bir soru değilse cevaplamayabilirsiniz.)

    şimdiden teşekkürler.







  • aynı konuda ben de çok hevesliyim sadece ben temmuz ayında alacağım. Ben çok fazla araştırma yapmadım 40F86BD düşünüyorum. Ne gibi problemler olduğunu okudun. Bu arada senin sorduğun sorular süper ben de merakla yanıtlanmasını bekliyorum
  • arkadaşlar ben geçen hafta aldım 40f modelini ve çok memnunum lcd den..fiyatı 3400 peşin 3600 vadeli anadolu garantisinde samsung bayiinden aldım..izmirdeyim ben bu arada...
  • Benim kanaatim şu anda paranın alabileceği en iyi LCD. Sony X serisi ile yanyana izledim hem siyah seviyesi hem renk kalitesi açısından bariz olarak kendini belli ediyor. Maddiyat mesele değilse F serisi, maddiyat işin içine girerse SonyV3000 veya 40d3500.
  • İstanbul Bilişim Türkiye distrübütorü Anadolu Grup tan almıyor Samsung ları kendi ithal ederek servis ve garantisini kendi veriyor bu yüzden daha ucuz . Forumda onlarla ilgili bir topic var, mağdur olan biri yok sanırım, genelde güvenilir bir firma olarak gözüküyor.
  • Bu kıyaslamaya philips 9732yi de sokarsak sizce hangisi?
  • cevaplar için teşekkürler.

    bu modeller konusunda o kadar uzun başlıklar var ki forumda, okurken defalarca fikir değiştiriyorum, kafam karışıyor.

    neredeyse televizyon işinden soğumaya başlamıştım.

    bu modelde karar kıldım, bir aksilik olmazsa istanbul bilişimden bu hafta sonu alacağım.

    şu an tek rahatsız edici nokta pc bağlantısının düşük çözünürlükte olması. ama dediğim gibi, daha fazla araştırmak istemiyorum, yoksa paramla kendime dert ediniyorum resmen.

    alınca almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olurum elimden geldiğince.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Birdblade

    aynı konuda ben de çok hevesliyim sadece ben temmuz ayında alacağım. Ben çok fazla araştırma yapmadım 40F86BD düşünüyorum. Ne gibi problemler olduğunu okudun. Bu arada senin sorduğun sorular süper ben de merakla yanıtlanmasını bekliyorum


    100HZ'in başarısız olduğunu, görüntüde bozulmalar (artifact,tearing) olduğunu okudum. Ama genellikle 100HZ özelliği olmasa bile verilen parayı hakeden bir televizyon olduğunu yazıyorlardı. (Zaten optimal ayarlarda 100HZ'in kapalı olmasını tavsiye ediyorlar)
    Sitenin linki aşağıda, anladığım kadarıyla LCD-Plazma konusunda otorite sayılan bir site.

    http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40F86BD/




  • F86 nın PC çözünürlüğünü bende araştırıyorum. ingiltere samsung resmi sitesinde download bölümünde kataloğunu indirdim PC için çözünürlüğü paşa paşa 1920X1080 60 Hz yazıyor. Düşük çözünürlük diye bilgi varan arkadaşlar neden böyle bir yargıya vardılar anlamıyorum.
  • walla arkadaşlar şuan tv başındayım ve bu lcd yi almaktan çok memnunum yani 40f86 yı gerçekten herkese çok tavsiye ediyorum...sd görüntü bile harika altın uçlu scartla tabi..playstation oynamaya doyamıyorum alın pişman olmazsınız... biraz reklam gibi oldu ama çok memnun olmaktan kaynaklanıyor :))
  • Diğer konudan devam edelim lütfen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22424128/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.