Şimdi Ara

Samsung LCD de görüntüde üstten kırılma ve katlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2-3 gün önce samsung LE40R88BD modelini aldım,bu tv ye PS3,Xbox360 ve Next 2000 Xcıs plus receiver bağladım,oyun makineleri HDMI olarak bağlı,receiver ise scart bağlı.Sorun şu ; Harici1 girişte receiver RGB olarak kaliteli scart bir kablo ile bağlı,fakat beyaz yoğunluğunun fazla olduğu yayınlarda üstten görüntü kırılma ve katlanma yapıyor,hatta bazen ekran 1 saniyeliğinede olsa kararıyor sonra görüntü tekrar geliyor.HDMI ile bağlı olan oyun konsollarındaki görüntüde bu sorunlar yok.Servis ile görüştüm salı gününe kadar geleceklerini bu arada receiver ayarlarından CVBS seçip denememi istedi,fakat aynı sorun devam ediyor.Bilgisi olan arkadaşların bu konudaki fikirlerini bekliyorum ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innocence -- 22 Mart 2008; 10:28:32 >



  • Farklı bir uydu receiver bağlayınca sorun düzeldi !

    Samsunglarda böyle bir sorun genel olarak varmı ? yani scart rgb girişinden cihaz seçiyormu,uyumsuzluk sorunları vs varmı ?
  • valla benim next de böyle yapıyor, şimdi tam hatırlamıyorum, ama menüde ekranı seçtiğin (16:9, 4:3 vs..) yerde alttaki ayarlardan birinde sadece düzgün gösteriyor. diğerleri sanki ayna görüntüsü gibi kırık gözüküyor.. evde hangisinin düzgün çalıştığına bakar yazarım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Innocence

    Farklı bir uydu receiver bağlayınca sorun düzeldi !

    Samsunglarda böyle bir sorun genel olarak varmı ? yani scart rgb girişinden cihaz seçiyormu,uyumsuzluk sorunları vs varmı ?

    ben hemen düşünmüştüm ama siz cevabıda yazmışsınız,afedersiniz ama dünyanın en kötü uydusunu almışsınız,gerçi dünyada böyle bir ürün yok bizim uydurma markamız ama kötününde kötüsüdür o cihaz,

    iyi günler.
  • cihazı alınca servıs gelıp butun ayarlarını yapmıyormu???
  • Next te receiverda özel seçeneklerde brightness ve contrastı 12 ye getirince düzeldi sorun,renk ayarıda 13 te,daha önce tüm bu ayarlar standart 15 teydi,sanırım contrast ve ışık güçlü olunca bu sorunu yarattı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.