Şimdi Ara

SAMSUNG LC27JG54QQMXUF 27'' 144Hz 2K QHD FreeSync 4 MS 2099 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 144 olmuşken 4 ms nedir yahu yapsalar ya 1ms ya 0.5?
  • 2100 lira bandında hem 2k hem 144 hz hem VA panel hem Samsung kalitesi alıyorsun kardeşim üstüne 1ms olsa bu fiyata bu kur'da bırakmaları imkansız olurdu. Bende bu monitörden alacağım acaba bu monitörle CJG54'ün farkı nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afonso54

    2100 lira bandında hem 2k hem 144 hz hem VA panel hem Samsung kalitesi alıyorsun kardeşim üstüne 1ms olsa bu fiyata bu kur'da bırakmaları imkansız olurdu. Bende bu monitörden alacağım acaba bu monitörle CJG54'ün farkı nedir ?
    Neymiş bu samsung kalitesi?
    Oyun oynayan adam için 360hz olsun 4 ms olduktan sonra kocaman bir çöp.
    Çok zor bir şey istemiyoruz 144 hz koyan üretici ekrana 1ms'den daha fazla input lag koymasın. Öyle bi yorum yapmışsınız ki sanki 2100 lira değil de 210 liradan bahsediyor gibisiniz.
  • Öncelikle yanlış anlama hocam. 1ms yazdıkları zaman 1ms olduğunu düşünüyor musunuz. Çoğu 4 5ms zaten. Vrb diyen elmb diyen mprt diyen 1ms birşey ifade etmiyor en azından benim tecrübelerime göre. Şuan monitör bende var aynı özelliklere sahip aoc 1ms olanı da var yan yana ikiside aynı sonucu veriyor. Eğer TN değilse bahsettiğiniz sonuç hep aynı bu fiyatlardaki va ips panellerde daha üst ürünleri bilemiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar monitörü bende yeni aldım. Her şeyden çok memnundum. Ancak dp kablosu vermedikleri için gidip bugün bir kablo satın aldım. Eve geldim taktım görüntü yok. Hdmi kablosunu geri taktım gene görüntü yok. Ömrümden 3 sene gitti baya uğraştım. Sistem kapalıyken dp kablosunu hiç bulaştırmadan hdmi taktığımda görüntü verdi. Böyle saçma sapan bir şeyle uğraştığıma inanamıyorum. Tekrar dp kablosunu tek denedim gene hiçbir şekilde görüntü alamadım. Sizce sorun monitörde mi ? Kabloda mı ? Ekran kartında mı ? Kabloyu yarın büyük ihtimal arkadaşta denerim bozuksa Vatan'a değişime götüreceğim. Yoksa bunun bir ayarı var biz mi beceremedik ? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: varevolverine

    Yüksek yenileme hızı güzel, 60hz monitörden geliyorsanız farkettiriyor. Benim monitörümde kenara yakın ufak bi ölü bölge var ama gidip değiştirmeye üşeniyorum. Video izlerken farkedilmiyor ama sabit renk varsa görülüyor(turuncu şeritte):

    Satan elemana özellikle söyledim ölü piksel olursa getiririm bak diye, gün içinde getir hallederiz dedi ama gidip gitmeme konusunda kararsızım
    Şuan oyunlarda çok yüksek fps alamadığım için test edemiycem tam olarak ama 1050TI için g-sync aktif etmeye çalışıcam bakalım nasıl olacak.
    Merhaba,

    G-SYNC denediniz mi acaba? Ne durumda?




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.