Şimdi Ara

Samsung Kronik Panel Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar
    2013 yılının sonunda aldığım 32 inç UE32F5070 modeli televizyonumun geçtiğimiz temmuz ayında görüntüsü gitti sadece ses geliyordu. Servis panel arızası olduğunu belirtti ve panel garantiden değiştirildi. Yaklaşık 5 ay sonra geçtiğimiz aralık ayında televizyonum yine aynı arızayı verdi. Garanti süresi dolalı 1 ay oldu aynı modelde aynı arızayla birden çok defa karşılaşıp benim durumumda olan birçok kullanıcı mevcut. Tekrar panel değişimi için 800-900 gibi bir para istiyorlar zaten tv nin yenisi o kadar değil. Servisteki ustayla görüştüm 250-300 gibi bir ücrete olur dedi ama bu sorunla birçok defa karşılaştıklarını 4-5 ay sonra tekrar aynı durumla da karşılaşabileceğimizi söyledi. Bu televizyonlarda kronik bir sorun olduğu açık. Bu durumla karşılaşıp tüketici haklarına vb. başvurup sonuç alan var mı aramızda?



  • Garantisi varsa nedemekmis öyle 300 400 tl para istemek tuketici hakem heyetine ver bak tipis tipis nasıl yapıyorlar tabi garantisi faturasi varsa
  • Malesef hocam garanti arızadan 1 ay önce bitti. Fakat bu televizyonun 5 ay arayla ikinci panel arızası. Servisteki personel de kendi ağzıyla bu durumla sıkça karşılaştıklarını söyledi. Sorun şu ki parayla yaptırsam bile 4-5 ay sonra yine aynı problemi yapabileceğini bu tvlerde bunun yaygın olduğunu söyledi. Ortada böyle kronik bir durum varken acaba benden önce bu durumla karşılaşıp hak kazanan var mı diye merak etmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.