Şimdi Ara

Samsung J7 2016 kamera veya genel performansı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus Zenfone 3 laser, Sony X compact ve bu telefon arasında kaldım.

    X compact daha pahalı ve bataryası çıkmıyor o yüzden o biraz ilgimi azalttı.
    Asus Zenfone 3 laser da bataryası çıkmıyor, o da beni düşündürdü.

    Öyle olunca eğer kamerası j7 2016 dan memnun olan yada olmayan kullanıcılar varsa yorumları duymak isterim. Dışarıda çiçek böcek çekerken yada akşam karanlık çekimleri vs. ne önerirsiniz?



  • Aksam cekimleri selfie olarak gideri var yeterli. S5 ten sonra gecince on kamerada cag atlamis gibi hissettim. Video cekimleri karanlikta a5 veya p9 lite kadar net degil. Konsere gidip video cekerken iphone 6 ile cekilen videolar cam gibiyken bu cihaz biraz yetersiz kapali ortam gece konser zamaninda. Pili tam bir canavar. Genel olarak cok stabil ios gibi neredeyse.Fakat subat mart guncellemesi birazcik bile olsa telefonu yavaslatti. Buna ragmen iphone 5s ve 6 dan kat kat performansli. Hizli ve iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J7 2016 orta segmentin en iyisi super amoled ekran 5,5 ınç 3300 batarya tam kendi olmuş yoğun kullanımda 2 gün net garanti klasik kullanımda 3 gün + kamerası gündüz çok iyi gece orta şekerli,selfie ise çok çok iyiki bu segmente göre fazlası ile yeterli ekran kasa oranı şık,lakin arka kasa görünümü dizaynı daha iyi olabilirdi ama arka kapakla buda çözülüyor,çok stabil telefona saçma sapan uygulamalar bilgisayar gibi şişirmeyeceksen yeterde artar,telefonda oyun oynanmaz zati saçmalık,resim kalitesi iyi olsun stabil olsun dersen ta kendisi,zati artık telefonlara onca para kimse vermiyor verilicek gibide değil hepsi aynı derenin balı ben 1050 tl aldım beyaz renk çok çok memnunum bundan önceki telefonumda General Mobile GM5 Plus,tı ve j7 2016 bana göre çok daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.