Şimdi Ara

Samsung i7500 Galaxy Yeni Başlayanlar İçin Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar "Samsung İ7500 : Samsung'un Android İşletim Sistemli Yeni Canavarı" başlıklı konuda arkadşalar değerli bilgilerini 21 sayfa boyunca paylaşmışlar ama herşey o kadar karışık ki anlamak neredeyse imkansız. Konu içeirsine yazdığım halde mesajıma cevap alamadım ve en son konuyu buraya açmaya karar verdim. Sağolsun pm atarak soru sorduğum ve üşenmeyerek uzun uzun cevaplayan "chaoticsense" isimli arkadaşa çok çok teşekkür ederim ama sürekli kendisini de rahatsız etmek istemiyorum burada değerli biligilerimizi yeni bir kullanıcının sürüm yükseltmesindne yedek almasına markete ulaşmasına kadar hepsini toplarsak hem DH'deki forum kalabalığı için çok iyi olur hemde ANDROID işletim sistemine yeni başlayan bizler için i7500 modeli hakkında bazı şeylere daha çabuk ulaşabiliriz zira ben 2 gündür uğraşıyorum daha yedek alıp yükleyemedim sebeplerini aşağıda sıralayacağım cevaplarsanız çok sevinirim.Şimdiden sağolun.

    *#1234# yaptığımda versiyonlar ile ilgili olarak I7500JTII3 yazıyor ürün bilgisi sürümü ise 1.5 yazıyor bunları sanırım yükseltmem gerekiyor tabiki sizlerin yarıdımı ile. yedek alabilmek için araştırmalar yaptım usb sürücüsü için android usb dirvier gibi birşeyden bahsediyor ama içerisinde exe dosyası yok benim işletim sistemim vista ve ben sürücüyü kuramıyorum ayrıca komut dosyasını açarken "c:" yoluna gidemiyorum beni direk "c:\user\kullanıcılar" klasörüne atıyor sorun değil komutları buradan gireerim ama sorun olurmu bu yükelem için?ve vista için en doğru şekilde bana yedek alabilmeyi anlatabilir misiniz?recovery'nin de versiyonları var oralarda ne yapmam gerekiyor önce bazılarını yükledikten sonra onların üzerine mi kurmam gerekiyor.

    içerisinde herhangi bir bilgim yok yedek internette çok var gerekirse buradan indiriri eski haline getirir yüklersin derseniz bana en uygun en kullanışlı versiyon sanırım 1.6.4 herhalde onu nasıl yükleyeceğimi anlatır mısınız?link olarak verdiğiniz yerlerde bazı eksiklikler oluyor ve soru soramıyorum örneğin 1.6.4 yüklemek için 1.6 yükelemEk gerekiyor mu gerekiyorsa bazı sitelerde böyle şeyler yazıyor 1.6.4 var ama 1.6 yok.

    Telefonda en çok kullanacağım ve en düzgün olmasanı istediğim özellikler sms,rehber,takvim,bluetooth ile alışveriş, wifi, pdf ve office dosyalarını görüntüleyebilmek ve film seyredebilmek.

    ARKADAŞLAR 2 GÜN OLDU DAHA REHBERİMİ BİLE ATAMADIM TELEFONU KULLANAMIYORUM TELEFON EVDE YATIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN ARTIK KULLANAYIM ŞU TELEFONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motaba1 -- 27 Ağustos 2010; 20:10:45 >







  • arkadaşım burası forum burada okuyup öğrenmen lazım.
    Orada tüm bilgiler var araştır bakalım neler çıkıyor. Aynı telefonla ilgili 1 konu varken böyle 2.si açılmaz

    bir de acil yardım yazarak özel mesaj atıyorsun. Bu mu acil yardım oluyor
  • eyvallah sağolasın da herşey çok karışık yani vista ile ilgili hiç bi bilgi yok mesela?benim için acil 2 gündür uğraşıyorum ne yedek alabildim nede yükleme yapabildim telefon öylece duruyor. ayrıca güncelleme ile ilgili ve yedek alınmasıyla ilgili toplu bi bilgi olması tek cevap içerisinde herkesin ihtiyacını özellikle yeni başlayanlar için çok fazlaca ihitiyacını karşılayacaktır. Cevaplamak istemezsen kendin bilirisn hocam.ayrıca 21 sayfanın 17'sini okudum istediğim genel bi yardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.