Şimdi Ara

Samsung Hw-s800b Soundbar Ev Sinema Sistemi 3.1.2 Kanal inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Soundbar için çok araştırma yaptım. Bütçemi de fazla zorlamayacak uygun fiyatlı bişey düşündüm. Tv samsung olduğu için smart thingsde çıkması için samsung modellerine baktım. En azından 2.1 kanal olsun dedim. En uygun fiyatli c450 modeli vardı. Teknosaya gittim. Teshirde iki model vardı. S800b ve c450. S800b nin fiyatı piyasaya göre uyguna geliyordu. C450ye göre aradaki farka değeceği için s800b aldım.

    Öncelikle tasarım olarak çok şık bir cihaz. Soundbarı çok ince. Diğer barlar kalas gibi duruyor. Wooferı da yine tasarım olarak küçük ve şık. Ama bu küçüklük yanıltmasın sesi muazzam veriyor. Tabi üst model cihazların sesi daha iyi ancak bunda hiç aratmadı bana. Bu modeli almamda inceliği önemli bir etken oldu.

    Tvye wifi ve hdmi kablosuyla bağlantı yaptığınızda dolby atmos özelliği aktif oluyor. Samsung Tv ve soundbardan aynı anda ses verme özelliği olan q semphony bu bağlantı türlerinde çalışıyor. Bluetooth ile bağlantıda bu özellikler aktif olmuyor. Netflix dolby atmos bir film açtığınızda dolby atmos yazısı çıkıyor. Yalnız tvde eARC girişine bağlamak gerekiyor.

    Cihaz yanında hdmi 2.1 kablosu geliyor. Tvye takılan ucu normal Hdmi, soundbara takılan ucu micro hdmi.

    Wifi ile bağlandığımda saniyelik ses kopmaları oldu bir kaç defa ama hdmi ile olmadı. Belki benim ağdan olabilir. Onu tekrar deneyeceğim.

    Bunların dışında farklı deneyimlerim olursa paylaşacağım.

    Samsung Hw-s800b Soundbar Ev Sinema Sistemi 3.1.2 Kanal inceleme


    Samsung Hw-s800b Soundbar Ev Sinema Sistemi 3.1.2 Kanal inceleme







  • Hayırlı olsun. Siz kaça aldınız acaba?
  • Woodpecker W kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. 8500 tl idi fiyatı. 250 tl indirimim varmış. 8250ye geldi. Ancak stoklarda olmadığı için teşhir ürünü aldım. 6 ay kadar önce bu fiyata satılıyormuş.

  • Soundbar hdmi ile bağlıyken iki kez ses kopması oldu. Neden oluyor anlamadım. Umarım sıklaşmaz.
  • Aslında benim ilk göz koyduğum model bu idi, beyaz olanı.

    Hocam, algıda seçicilik yanıltması olmasın. Subwoofer kapatın. Ve yoğun sesli bir görüntü açın, sesi baya açın, TV sesi ile soundbar sesi arasında sürekli geçiş yapın. Bir yabancı misafir sesin farklı cihazlar arasında değiştiğini algılayabilecek mi düşünün.
    O incelikteki bir soundbardan yeni nesil Samsung TV'nin ses kalitesinden çok da ayırt edilecek çok büyük bir farkı olur mu emin değilim.

    Bu soundbar modelini görünce aklıma geldi;
    Samsung'un mat ekranlı ve ekranı tablo olan ve çerçeve seçme olanağı olan modelini alacaktım. Beyaz çerçeveli olacaktı, bu soundbarın beyazını alacaktım, duvara asıldığında beyaz duvarda mükemmel bir estetik oluşturuyorlar. Tvyi dikey olarak da çevirebiliyorsun. Motorlu hareketli TV askısını arkaya takıp tvyi uzaktan kumanda ile yatay ve dikey olarak çevirebiliyorsun. Görüntü tablo da ona göre düzeliyor. Dikey tvyi gören tablo sanıyor, o kadar gerçekçi duruyor.
    Ben bu kombinasyonu bir yerde gördüm, ses farkının çok bariz olduğunu algılayamadım. İncelik büyük handikap. 800c ile ortalama aynı fiyat idi ama ses kalitesi kıyas bile kabul etmez.


    Samsung Hw-s800b Soundbar Ev Sinema Sistemi 3.1.2 Kanal inceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 15 Mart 2024; 7:13:18 >




  • asau kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Sesi çok güçlü boyutuna göre. teknosada satış temsilcisi q700c ve bunun sesinin dinletti. ikisi arasında bariz bir fark yoktu ama q700 bir tık daha tok geldi. s800 biraz daha tiz gibi. ben özellikle inceliğinden dolayı tercih ettim. Beyaz frame tv ile beyaz soundbar çok şık duru. benim tv siyah, sehba beyaz olunca siyah daha uyumlu olur diye düşündüm. Bir video çekktim. Sesi tam açamadım apartmanda yaşadığımız için. Dubleks katında kullanıyoruz ama yine de sorun olmasın dedim. Videoda kullandığım sesin orjinali bu:

    https://www.youtube.com/watch?v=TW9d8vYrVFQ


    edit: woofer kapalıyken tvnin sesi ile karşılaştıracağım. eminim yine çok fark olacak.


    Samsung Hw-s800b Soundbar Ev Sinema Sistemi 3.1.2 Kanal incelemebEKiR ilkyoutube
    Ultra Slim Soundbar HW-S800B ses performansı işbirliği yoktur.
    https://www.youtube.com/watch?v=l4I43EbT4eQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 15 Mart 2024; 12:25:6 >




  • Hocam müzik vs dinlerken keyif veriyor mu ? benim için önemli bi kriter bass vs tepkimesi hakkında ve kısa video çekebilirseniz cok iyi olur bende ses sistemi arayışındayım çünkü.

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Sizden önceki yorumda bir video paylaştım. Yeterli degilse özelden çekmemi istediginiz videoyu atın onu çekeyim

  • asau kullanıcısına yanıt

    Dediğinizi denedim. Subwooferı tamamen kapattım (fişini çıkardım). sonra müzik açıp geçişler yaparak denedim. benim tv hoparlörleri 20wat gücünde o yüzden aynı düzeyde sese ulaşmak için sesi daha fazla açmak gerekiyor. bu normal bişey ama tv hoparlörün sesi boğuk geliyor. (bu yüzden soundbar aldım) arada bariz fark var. subwoofer devreye girince aradaki fark dağlar kadar oluyor ama tv nin hoparlörleri 40-60 watt gücünde olsa belki bu farkı bu derece hissetmezdim.

  • bir detay subwoofer yerde daha iyi bass ses verir...

  • Öneri için teşekkürler. Video çektikten sonra yere koydum.

  • Soundbarı servis mi kuruyor biz kurabiliyormuyuz
  • cem650 kullanıcısına yanıt

    Teknosada ister kendiniz ister servis kurabilir dedi

  • osamanos kullanıcısına yanıt

    Müzik sesli video dosyası hiç bir fikir vermiyor. Müzik yerine yoğun efektli bir film dosyası ile denemek gerekir. Konuşma sesleri, hayvan sesleri, kırılmalar, dökülmeler gibi yoğun ses efektli bir video ancak bir fikir verebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 18 Mart 2024; 5:13:23 >
  • asau kullanıcısına yanıt

    Bu video fikir verir inşallah.

    Samsung Hw-s800b Soundbar Ev Sinema Sistemi 3.1.2 Kanal incelemebEKiR ilkyoutube
    Samsung Ultra Slim Soundbar HW-S801B Film Ses Performansı
    https://www.youtube.com/watch?si=khQU28wUTqO_y3c9&v=GkHFEw_xHaA&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.