Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.476
Cevap
145
Favori
561.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5 aydır gear s3 kullanıcısıyım ancak yeni tizen 3.0.0.1 güncellemesinden sonra ağırlaştı ve saat stilini facer uygulamasından kendi kendine donup değiştirmeye başladı. Asıl problem keşke bu olsa, donmalara ve stil değişiklerine çok aldırmadım yeni yazılım olduğu için ancak şuan saat tüm işlevlerini kaybetti ve hiçbir şey göstermiyor ekranda sadece menü tuşuna kısa basınca titreşiyor ancak bir eylem göstermiyor. Bir de menü tuşunu 10 saniye kadar basınca yeniden başlatıyor rebooting ediyor yani. Açılan ekranı görebiliyorum ancak samsung yazısı yazdıktan sonra gidiyor ve yine başa dönüyorum.ekranda hiçbir şey yok ve hiçbir şekilde kullanamıyorum. Ayrıca telefonu bluetooth üzerinden saate bağlayabiliyorum ancak gear uygulamasında pil ram gibi istatistiksel değerleri göremiyorum ve uygulama indirmeye çalışırken saati bağlamamı gerektiği hatasını alıyorum ancak telefonun bluetooth ayarlarında bağlı olduğunu görüyorum. Lafın kısası tizen 3 sisteminin çöktüğünü düşünüyorum. Garantiye yollamadan sorunu kendim halledebilmem için bir yol var mıdır? Teşekkür ederim.




  • Ahmtca kullanıcısına yanıt
    p10 plus ile kullanıyorum sıfır sıkıntı tavsiye ederim
  • porsuk_y kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşım iphonede mesajlara cevap veremiyorum demişti siz cevap verebiliyormusunuz saat üzerinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tizen 3.0.1 Cidden cuvalladı Yabancı forumlar da Bir cok kişi sorunlar yaşadıgını dile getiriyor sanırım yenı guncelleme gelebilir böyle giderse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derslerbol -- 27 Kasım 2017; 1:14:3 >
  • Arkadaşlar saatten notlarıma bakabileceğim bir uygulama var mıdır ? sınavda kopya için baya yardımı olacak gibi :)
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Bir güncelleme geldiğinde sıfırlama yapmak zorunda olmamalıyız. Sıfırlamayı kendisi yaptı ayrıca güncellerken (bütün shealth verileri silindi!!). Saat şekillerini kaldırıp tekrar kurmak bir çözüm olabilir. Ben saat şeklimi değiştirince şarj biraz daha normale döndü gibi.
  • bt kapalı nasıl kullanıyorsunuz ki o zaman normal saat takmaktan ne farkı var ?
  • merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 6 aydır frontier modelini kullanıyorum son güncellemeyi sabah yaptım bende henüz bir fark göremedim

    ben bileğim ince olduğu için kısa olan kayışı kullanıyorum eğer uzun olanı kullanan var ise kullanmadığımız kayışları değişebiliriz.
  • tizen 3.0 a ilk yayınlandığı gün geçtim ne saati sıfırladım ne birşey yaptım sadece güncellemeyi yaptım ve kullanmaya devam ettim. batarya performansımda bir değişiklik olmadı. şu an %30 şarjım var ve 3.gündeyim akşama kadar da yetiyor. hep 3 gün şarjım gider zaten 3. gün gecesi şarja takar yatarım. güncellemeden sonra değişen birşey olmadı. bt hiç kapatmam sadece gece 00:00-07:00 arası rahatsız etme moduna ayarlı geri kalan zamanda da normal ayarlar geçerlidir. güncellemeden sonra tek alışamadığım şey önceden geri yapmak için ekranı yukardan aşağı kaydırırdık şimdi üst tuşa basmak gerekiyor tek bu olaya alışamadım geri kalan herşey çok güzel ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: porsuk_y

    tizen 3.0 a ilk yayınlandığı gün geçtim ne saati sıfırladım ne birşey yaptım sadece güncellemeyi yaptım ve kullanmaya devam ettim. batarya performansımda bir değişiklik olmadı. şu an %30 şarjım var ve 3.gündeyim akşama kadar da yetiyor. hep 3 gün şarjım gider zaten 3. gün gecesi şarja takar yatarım. güncellemeden sonra değişen birşey olmadı. bt hiç kapatmam sadece gece 00:00-07:00 arası rahatsız etme moduna ayarlı geri kalan zamanda da normal ayarlar geçerlidir. güncellemeden sonra tek alışamadığım şey önceden geri yapmak için ekranı yukardan aşağı kaydırırdık şimdi üst tuşa basmak gerekiyor tek bu olaya alışamadım geri kalan herşey çok güzel ..

    +1 ben de de sorun yok hiç sifirlamadim bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hard reset nasıl yapılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AliYazıcı A kullanıcısına yanıt
    Bu bir zorunluluk değil zaten, öneridir. Güncelleme sonrası her cihazda sorun olmuyor. Olursa sıfırlayın diye öneriliyor. Sonuçta her cihazın kullanım şekli aynı değil. Benim saatimde şarj dahil hiçbir sorub olmadı ama ben temiz kullanım için yine de sıfırladım. Ayrıca her güncelleme öncesi verilerin yedeklenmesi de önerilen başka bir durumdur. Telefonlarda da durum aynı. Akıllı telefonlar çıktığından beri bu böyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 kere sıfırladım hard reset attım ve Sürekli Kontrol ettim Sürekli Farklı farklı uygulamalar fazla güc tüketiyor her sıfırlamada Baska bir uygulama fazla güç tüketiyor 1 saatte %8 gidiyor hiç kullanmadıgım halde. Sorun yaşamayan arkadaşlar şanşlısınız :D
  • Böyle birşey yok ya gece 22.00 sabahh 08.00 hiç kullanmadım uçak modunda iken %20 gitmiş şimdi ne olduda bu tiZen 3 yükledik samsung yine içine etti bu güncelleme ile yüklemeyin boşuna pil su gibi gidiyor ha saat olarak kullanacaksanız fark yok yükleyin gitsin 40 gün saat olarak çalışma süresi var aktif kullanıcılar uzak dursun sıkıntılı yabancı forumlarda ateş püskürüyor millet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akdum

    Arkadaşlar bilindiği üzere whatsupp uygulamasından sadece son gelen mesajı saatte görebiliyoruz. sanırım whatshistory gibi 2. yazılımlarla geçmiş mesajlarıda görebiliyoruz. bunun yolunu bilen anlatabilecek bir arkadaş varmı. programlar sanırım ücretli . bunun yolunuda anlatırsanız çok sevinirim. hangi programları almalı yada nereden indişrmeliyiz. bu konuyu xda yada baktım ancak dil yetmedi. teşekkürler.

    Bir kişi yokmudur arkadaşlar whatsupp kullanan.
  • Resetle sorunu çözen varmıdır yokmudur bilemem fakat cihazı resetlediğim halde bende şarjı çok çabuk bitiyor. Cihazı şarjdan 1 saat önce çıkardım ve kurcalamadığım halde %15 azaldı bile. Bluetooth açık zaten açıkta olmak zorunda telefonla bağlantısı olmadıktan sonra sanırım bu saati kullanmanın da pek bir mantığı kalmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akdum kullanıcısına yanıt
    var :) bende de oldu bu sorun genelde bildirimlere saat üzerinden baktığım için telefondaki bildirimleri kapatırım. fakat whatsapp tan titreşimi kapatınca saate bildirim geliyor ama titreme vs yok.
    açınca saatte de bildirim titreşimi oluyor anlamadım.
  • recepix kullanıcısına yanıt
    peki ufak bir soru samsung mu iphone mu kullanıyorsun, ve whatsapp gelen mesajlara hızlı cevap verebiliyormusun?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende biraz önce alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Güncelleme konusunda kararsız kaldım güncellesem mi güncellemesem mi diye. Daha cihazı açmadım tam şarj yapıp kullanmaya başlayacağım.
  • Güncelleme sonrası programlarda kendini Tizen 3 e adapte etmesi lazım. Gear programında fazla şarj yiyen ne olduğuna bakın isterseniz bazen saat şekilleri bazen shealth fazla şarj yiyor. Zamanla gelen güncellemelerle durum toparlacaktır. Saati seviyorum. Dün gece 12 de şarjdan aldım . Gün boyu aod açık telefon görüşmeler ayarlara saatte 20 dk turlama falan şu an %63 . Ben memnunum. Not: güncelleme sonrası sıfırlama yaptım. Hard reset yapmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.