Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
67
Favori
82.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt

    bu yeni gelen pil özelliği ile ilgili olabilir mi? 3 mod var ve onlardan biri sanırım gece ile sabah arası pil dolma hızını arttırma yavaşlatma yapıyordu, isterseniz pil bölümünü kontrol edin, bende mesela pil koruma açıktı ve güncelleme sonrası otomatik %80 den sonra kes e geçti, yani %85 de değil 80 de duruyor şarjım artık, sizde de bununn benzeri olabilir, 2 saatin başka açıklaması olamaz zira

  • 1 saat 20 dk.da yüzde 27'den yüzde 100 oldu beniimki biraz önce...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Özellik tamamen kapalı hocam. Açık olsa evet bağlantısı olabilir fakat seçenek tamamen kapalı durumda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • z fold 6 nın protitipi sızdı.. ekran genişlemiş herkesin beklediği gibi ...



    ICE UNIVERSE (@UniverseIce) on Xtwitter
    This is the prototype of Galaxy Z Fold6.
    https://twitter.com/UniverseIce/status/1775442428759306274
  • Yeni güncelleme geldi arkadaşlar 6.1 yapay zeka başarılı gibi. Telefonda herhangi bir kasma donma yok hatta baya akıcı geldi bana. Özellikle yüz tanıma çok gelişmiş anında açılıyor. Pil durumunu gün içinde izlerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme 1 hafta önce geldi. Cihaz Z flip 5.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün fold 5 aldık aldıkta kılıf bulamadık. Ankara’daki tüm Samsung bayilerini aradım stok yok.
    Kum rengi standlı..
    Amazon sağolsun imdadımıza yetişti yurtdışından gelecek biraz teslimat uzun. Bu ara için geçici kılıf önerilerimiz nedir?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.Z fold 3-4-5 modellerinde çift fiziki sim+e sim olduğu söyleniyor.Sorum şu 2 fiziki sim demek 2 farklı imei demek ayrıca e sim ile 3 farklı imei barındırıyor demektir bu telefonlar.4 ay kayıtsız kullanma hakkımız varken 3 imei ile bir yıl yani ömürlük kayıtsız bir şekilde bu cihazları Türkiye’de kullanabilir miyiz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 8 Nisan 2024; 3:9:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz S kullanıcısına yanıt
    Sahibinden.com da bu şekilde bilgi verip yurtdışı kayıtsız z fold 4 satan bir telefoncu görmüştüm geçen sene z fold alma arefesindeyken araştırmıştım.Fakat ben garantili olması ve diğer avantajları sebebiyle yurt içi garantili z fold 5 almıştım nitekim telefon arıza yapınca Samsung sağolsun garantiden yenisiyle değiştirmişti yurtdışı cihaz olsa özellikle ırak üzerinden gelen bir cihaz arızalanınca elimde patlardı heralde....Yani tek hat kullanan birisi 3 simi de tek tek kullanıp simleri değiştirerek her yıl hakkı sıfırlanacağı için 360 gün kayıtsız da kullanılabilir diyordu üstü kapalı biçimde sahibinden ilaninda...Teorik olarak olabilir diye akla geliyor.Bu arada 120 günü tekrar 180 güne.farklı bir şekilde çıkardı devlet 2 Nisan 2024 tibarıyla 30 ar günlük uzatmalar vs.şeklinde...Haber içeriği aşağıdadır.Saygılarımla.

    "...Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, yurt dışından getirilen cep telefonlarının 120 günlük kayıtsız kullanım süresinin, e-Devlet üzerinden 180 güne çıkarılabileceğini duyurdu.

    Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin paylaşımında "Yurt dışında ikamet eden ve beraberinde mobil cihaz getiren vatandaşlarımız, 120 günlük kayıtsız cihaz kullanım sürelerini otuzar günlük sürelerle 2 defaya mahsus olarak 180 güne kadar e-Devlet Kapısı üzerinden uzatabilirler" ifadelerine yer verildi..."

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 240 gün kullanabiliyor maksimum 3sim olayı yok

  • Sucre Maricruz S kullanıcısına yanıt

    E sim 3. değil 2. SIM gibi geçiyor. Yani IMEI nolarının biri normal SIM ve E SIM arasında paylaşılıyor. Zaten telefonda da 2 tane IMEI görünüyordur, bunlardan başka para ödeyip gizli IMEI koymazlar cihaza.

    Ben de eskiden o şekilde 2 SIM + E SIM bir yıl kullanılabiliyor sanıyordum ama kullanılmıyormuş.

  • Fold 3 için 6.1 gelecek mi sizce ileride...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nisan güncellemesi gelmiş,yine bilinen vaatler verilmiş, performans, kararlılık iyileştirmesi vs ama ayrıca yeni ve geliştirilmiş özellikler demesi bi vay be dedirtti, bakalım

  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Herkes geniş ekran bekliyor gibi görünüyor ama bence kesinlikle suanki gibi kalmalı ele cok güzel oturuyor ekran genişlerse incelse dahi (ki enfazla 1 2 mm incelir) kaba olur bir de kılıf eklenince, katlanmış haliylr ön ekran günlük yapılacak işlerde yeterli kesinlikle onun dışında keyifle instsgram,twitter ya da bişiler izlemek için açıp takılmak daha mantıklı benim görüşüm tabi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt

    Güvenlik güncellemesi sadece, boyutundan belli. :)

  • niyyoo N kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Beğenilmeyen ekran genişliği gelmiş geçmiş en çok satan akıllı telefon olan iPhone 6 kadar geniş aslında. Tek elle kullanabilmek bir nimet.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Yazıyorlar ya insan bi hoş oluyor lan şimdi uçup kaçacak batarya daha istikrarlı gidecek falan stabil , umut fakirin ekmeği diye boşuna dememişler ve bir de şu var neyin güvenliği bu her ay geliyor nasıl bir sıkıntı yaratıyor acaba Android açık sistem diye yazilimcilar merak ediyorum, adım adım izlemelerini engellemek içün herhalde bu aylık guncellemele geliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • niyyoo N kullanıcısına yanıt
    Rakiplerde 8+ inç ekran varken fold 7.6 haliyle mutlaka bu cihaz biraz daha büyüyecek bugün olmasa yarın, kaçınılmaz son

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba, Z fold 4 kullanicisiyim genel bir sorum olacak;

    Biliyorsunuz cihazin ekrani hassas ekranda ki jelatin senede 1 kere degismesi gerekiyor. Benim cihazda jelatin degisimi geldigi zaman Istanbulda tedarik sorunundan dolayi ekran jelatini degistiremedim. Boyle kullanmanizda sorun olmaz demisti aradigim bayiler ancak bir sure sonra buyuk ekranimin önce dokunmatigi bozuldu daha sonra ekran tamamen gitti. Ön ekranla bir sure idare ettikten sonra kavga dövüş cihazin saatlik onarimdan ekranini degiştirebildim.

    Fold4 ekrani suan 20 bin TL olmus cihazin garantisi bittiginde ekranda bir sorun olmasi durumunda telefon fiyati kadar ekran parasi ödemek gerekecek.

    Samsung'da arabalarda oldugu gibi garanti suresi uzati mi var mi ? Eger bu durum yoksa fold cihazlarimizi 2 yilda bir yenilemek gerekecek gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boltman34 B kullanıcısına yanıt

    Senede bir ekran jelatininin değişmesi gerektiği bilgisi nerede var? Jelatinde bir hasar olmadıkça değiştirmeye gerek yok bence. Değiştirirken ekranı daha fazla zorlayabiliyoruz.


    Dokunmatikteki sorun nasıl başladı, ekranın tamamında mı parça parça mı?


    Teknosa vs. yerler bazı ek garanti seçenekleri sunuyordu. Direk Samsung'tan alınmış ise Samsung bir şey yapıyor mu bilmiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.