Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
67
Favori
85.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S24 ve Fold 5 kullanıyorum ikisinin arasında wi-fi çekim gücü olarak çok fark var,s24 iki çubuk bağlanırken fold 5 wi-fi ağına bağlanamıyor.
    https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-Fold/Please-Enable-Wifi-7-on-the-Fold-5-and-S23-Yes-the-hardware-is/td-p/2787729

    Fold 5'te wi-fi 7 standardının desteklendiği ancak Samsung'un bunu aktif etmediği gibi konular var,bu durum için fikri olan var mı ?
  • Her yeni güncellemede biraz daha kötülesecek telefon arkadaşlar hiç iyilik beklemeyin, malum 6 çıkacak.
  • onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    Telefonu ilk aldığım gün, evdeki modeme en uzak odada wifi sürekli kopuyordu, sonra aynı gün yine, yeni aldığım için hazırda gelen ilk güncellemeyi kurdum, o sorun ortadan kalktı, şu an biraz az da çekse sorunsuz bağlanıyor, kopma olmuyor.
  • ysertac kullanıcısına yanıt
    En sagliklisi cihazı geldiği şekilde kullanıp güncelleme yapmamak bence de
  • onaralemdar O kullanıcısına yanıt

    Kısmen yanlış bilgi anladığım kadarıyla. Söylediği yonga Qualcomm'a göre Fold 5'te yok. S23 Ultra'da ise var ama onda da 7 desteği yok herhalde. Ancak yonganın yani destekleyen çipin olması yeterli değil. O çipteki o özelliği faydalı hale getirecek anten, filtre vs. donanımlar da gerekli.



  • Benim gibi z fold 5 için kılıf ararken zorlananlar varsa bu kılıfı tavsiye edebilirim arkadaşlar. İnce kalemli orijinal kılıfı dahil iki üç kılıf değiştirdim. En memnun kaldığım ve işime yarayanın bu olduğunu gördüm.
    SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt

    Kalem de takılsa iyiydi.

  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Ya da bir iki kere güncelleme yapacaksın hocam
    . Tahminlerim ve tecrübelerime göre bunda haziran a gelenlere yaparsın ama fold 6 yaklaştığında öyle bir güncelleme yapacaklar ki resmen soğuyacagiz telefondan. O yüzden ben bununla birlikte maks bir kere daha yaparım güncelleme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysertac -- 17 Mart 2024; 21:34:8 >
  • ysertac kullanıcısına yanıt
    Gunumuz icin Büyük bir kesimin buluştuğu nokta guncellemelere güvenmemek sanırım, diğer ihtimaller şunlar cihazın geldiği yazilimdan sonra gelen ilk güncellemeyi yapıp bırakmak, 6 sürümüyle gelen cihazı 7 ye kadar güncelleyip bırakmak ve en son ise 7 yi de son güncellemeye kadar yükleyip bırakmak, tabii bunları yaparken hayatı yerlerde Hard format ile kalıntı dosya sıkışması gibi yüklerden kurtulup tam randıman almaya bakmak. Eğer param olsaydı bu ihtimalleri deneyeceğim 4 cihaz alıp kendimce sonuçları ölçüp fikir edinmek isterdim, hiç güncellemeden kullanılan ile diğer durumları yapınca fark ne derece hissedilir diye, gerçekten merak konusu, birde tüm güncellemeleri yapanlar en iyi deneyimi yaşıyor sonucu çıkarsa bak sen şu işe de , hiç sanmam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 18 Mart 2024; 10:45:46 >
  • Planlı eskitme konusunda daha önce birçok haberi okuduk. Donanım olarak güçlü telefona yenisini satabilmek için önceleri güncelleme vermiyordu Samsung. Örnek Note 2. Şimdi Apple ile yarışabilmek için güncelleme işine eğildiler lakin yenisini satmak için bir pazarlama taktiği yapmaları lazım. Yapay Zeka son modellere verilecek isteyen yeni modeli almak zorunda kalacak. Eskiden custom rom kurardık aşardık bazı kısıtlamaları lakin artık orjinal rom da kalmak mantıklı.
  • POLMEN P kullanıcısına yanıt
    Samsung ai reklamları baya iştah kabartıyor gerçekten hayatı baya kolaylastiracak gibi
  • Dostlar, Mavi renk Fold 5 512 GB telefonum var. Daha 21 Ay Samsung Türkiye garantisi var. Sıfır ayarında ve Samsung'un orijinal S-Pen'li kılıfı da var. Satmayı planlıyorum. Telefonumun ortalama fiyatı ne eder acaba?

  • Arkadaşlar selam, fold 6 hakkında bilgisi olan var mi? S pen ile mi gelecek? Hangi fiyat aralığında olur? Belki takip eden arkadaşlar vardır diye sormak istedim
  • osmanp82 O kullanıcısına yanıt
    S pen olmayacak diye biliyorum.
  • rock steady kullanıcısına yanıt

    fold 6 fe çıkacak muhtemelen, fold 6 da kalem olma ihtimali olabilir hocam


    bu arada fold5 256 gb ve classic6 satıyorum, model düşürmem gerekiyor, eğer ilgilenen varsa ben 47 bin dedim, cihaz 21.9.23 faturalı, bilginiz olsun, temiz cihaz kullanırım, ikinci el cihaz arayanlar istanbulda olanlar düşünebilir

  • osmanp82 O kullanıcısına yanıt

    Şu zamandan daha 5 - 6 ay sonra çıkacak telefon için çok da öngörüde bulunmak zor. Kalem olmayacak gibi ama kasanın genişletilmesi söz konusu, genişleyen kasayabir kalem yerleştirebilirler. Ancak incelirse de kalem çok ince olacağından kullanımı çok keyifli olmaz.

    Fiyat da seçimden sonra her şeye zamların yükleneceği beklentisi doğrultusuda öngörülmesi çok zor. 100 bin bile olabilir hani. Samsung indirimle vs. 99.999₺ diyebilir. Bekleyip göreceğiz bazı şeyleri. :)

  • SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]
  • Fold 3 mart güvenlik yaması geldi.
  • fold 6 için beklenen yenilikleri yazmış bu arkadaş.. S pen olmaması daha muhtemel diyor yazısında.




    SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]yeux1122님.. | 블로그네이버 블로그 | yeux1122님의 블로그
    갤럭시폴드6 주요 개선 사항 및 주요 관련 내용
    https://m.blog.naver.com/PostView.naver?blogId=yeux1122&logNo=223362586627&navType=by



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 21 Mart 2024; 8:56:26 >
  • Fold 6 da muazzam bir değişiklik bence olmayacak. Sd3 olacsk kamerası şu andaki S24 gibi olacak (ultra değil) kasayı titanyum diyecekler menteşe değiştirdik diyecekler. Pilini 5000mah yapacaklar.
    Bunlar yani başka bişey yapacaklarını asla düşünmüyorum. En büyük değişiklik yaparlarsa kalem koyacaklar kalınlığı şu andaki fold 5 den ince olacağını düşünmüyorum.
    Yani kısacası merak etmeye gerek yok diyr düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.