Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.084
Cevap
119
Favori
432.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Garantisi bitmis olan active 2 under armor saatimi satılığa çıkardım, geçtiğimiz sene kordon harici garantide değişti. 3 farkli renk kordon ve 540 tl değerindeki spigen kılıf-kordonu birlikte vereceğim. Kutusu ve evrakları mevcut. 1500 tl istiyorum, düşünen varsa iletişime geçebilir.
  • isikayhan kullanıcısına yanıt
    İse yaramadi niyeyse
  • Vyl kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bu linkteki sırayla tekrar uygular mısınız.

  • Maestrosdt kullanıcısına yanıt

    2. saat bağlantısı görünmüyorsa bu saati unut yapın baştan bağlayın diyor bluetooth ayarlarından. bu aygıtı unut deyince saat sıfırlanıyor diye hatırlıyorum, saat şekilleri vs. doğru mu? öyleyse bi daha uğraşmıyım saat şekillerini bulmaya.

  • Vyl kullanıcısına yanıt

    Ben de geçen hafta yaptım 2. bağlantıyı, hiçbir sorun da yaşamadım. Aygıtı unut derseniz muhtemelen tekrar bağlantı için saati sıfırlamak gerekiyor diye hatırlıyorum. Sıfırlayınca her şey gider.

  • Maestrosdt kullanıcısına yanıt
    Sadece saatten konusma islevi geliyor dimi 2.baglantiyla? Baska faydasi oluyor mu?
  • Vyl kullanıcısına yanıt

    Benim bildiğim sadece konuşma açılıyor.

  • Son 1 aydır sürekli telefonla bağlantı kesiliyor tekrar bağlanmak için saati sıfırlamam gerekiyor. Bu gibi sorunla karşılaşan var mı? Telefeon Samsung A50

  • Merhaba arkadaşlar, saatimi, spigen kılıfını ve renki kordonlarını satıyorum. ilgilenen olursa sahibinden linkini paylaşabilirim.

  • tansiyona güncelleme geldi ayrıca bazı uygulamalarada günceleme gelmiş, günceleme yaptım sıfırladım tekrar kurdum ayrıca kilit sistemi gelmiş desen gibi yoksa daha önce varmıydı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 16 Ocak 2023; 13:53:36 >
  • Arkadaşlar active 2 den watch 4 e geçiş yapan var mı acaba? Geçiş yapmaya değer mi sizce?

  • Herkese merhaba,


    3 senedir watch active 2 kullanıyorum. NFC yi bu saatte aktif edebilen oldu mu acaba? Zira bun saat Tizenn işletim sistemli ancak Konu ile alakalı wear os sistemli watch 4 ve sonrası için yapanlar olmuş. watch active 2 içinde çözüm bulabilen olduysa değerli bilgilerini paylaşırsa kucak dolusu sevgilerle selam ederiz.


    Watch 4 ve sonrası için yapılan uygulamalar aşağıdaki linkte paylaşıyorum:


    Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

  • Merhaba uzun süredir kullandığım WA2 44mm Çelik Kasa Saatimi, Watch 5 Pro geçişi sebebiyle satmak istiyorum. Çok temiz olduğunu ve yaklaşık 1 yıl önce Ana kart-Pil-Ekran değişimi yapıldığını söylemek isterim. İlgilenen olursa özelden mesaj atabilir.

  • Arkadaşlar, geçen sene saatimin bataryasını garantiden değiştirtmiştim. Şimdi yine aniden 1 günü bile çıkarmamaya başladı.


    Son dönemde değiştirme işlemi yapan var mı?


    Maliyet ne kadar?


    Bir de aniden bu kadar hızlı bitmesi normal mi? öncekinde bu kadar ani azalmamıştı.

  • selamlar
    bu sabah uyanıp saate bakınca ekran kasadan ayrılıp aşağı sarktı. darbe, ekran korumayı sökmeye çalışma, suya havuza sokma vs hiç bu gune kadar. garanti biteli 10 ay oldu. ne yapmamı tavsiye edersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkozgen -- 14 Ağustos 2023; 9:4:49 >
  • Merhaba, benim kullandığım Samsung galaxy watch active 2 44mm saatin arka kapağın çıkmasına alışmışken ekranın da kasadan ayrılmasına çok şaşırmıştım. El yıkamada ki su sıçramalarının haricinde kesinlikle suyla temas ettirmedim.


    Doğru yapıştırıcı mı bilmiyorum ama o an bende bulunan bu pattex kontakt yapıştırıcı olduğu için onunla yapıştırdım.


    Yapışkanı bir yere döküp ince iğne, çivi vs ile kasanın dışına taşımadan uygularsanız daha temiz bir uygulama olur.


    Sözde suya dayanıklı saatin arka kapak ve ekran, kasadan ayrılıyor.


    Galaxy Watch6 Classic satın alma işleminde, değişim kampanyasından faydalanmak için bu saati gönderdim, henüz geri dönüş yapmadılar sonucu beklemekteyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandini -- 20 Ağustos 2023; 21:0:31 >
  • cenkozgen C kullanıcısına yanıt

    dandini

    cenkozgen

    Trepeci



    Öncelikle herkesi nasıl etiketleyeceğimi bilemediğim için bu şekilde isimlerinizi yazdım. Kusura bakmayın arkadaşlar.

    Active 2 (44mm) çok güzel zamanlarım oldu, hiç bir sorun çıkartmadı hatta hayatımı kurtardı (önceki yazdıklarımı okuyabilirsiniz). Bu kadar yaşanmışlığa rağmen darbesiz, çiziksiz, su teması olmaksızın kullandım. Geçenlerde koltuğa oturduğum zaman, kolumu kaldırmadan saatime bakarken, saatin ekranının yapışkanından kurtularak, kasasından ayrıldığını ve öylece sallandığını gördüm.

    Ertesi gün Kadıköy Samsung Destech (Destek) servise gittim ve durumu hem anlattım hem gösterdim. Ücret karşılığı saate tamir edebileceklerini(garantisi haliyle bitti), bunun haricinde Samsung müşteri hizmetlerini arayarak görüşmem gerektiğini ilettiler. Bu arada ekranı sadece yapıştırmaları halinde kullanabileceğimi ilettim ama;

    "Ekranı sadece yapıştıramıyoruz, öyle bir yapışkan tek başına gelmiyor. ekran ve pilin birlikte değişimi gerekiyor."

    dediler.

    Sonrasında müşteri hizmetlerini aradım, 3 gün sonra gelen cevap ne yazık ki;

    "Garantisi bitmiş 1.300 TL' ye yapılabilir"

    şeklinde oldu.


    Geçen yıl (2022) Kasım ayında Watch5 44mm almıştım ama ekranı safir olduğu için her yere dokunarak kullanım zorluğu çıkartması, pilinin 1 gün bile gitmemesi, titreşiminin hissedilmemesi, GPS bulmaması gibi sorunları olması nedeniyle iade etmiştim (Watch5 formuna da bunları yazdım). Haliyle bir daha watch5 almak mantıklı değildi.


    Yazının bu kısmı Trepeci arkadaşımız için olacak sanırım.

    Aktif olarak bu saati kullandığım, yüzerken de fit2 kullandığım için watch6 çıkana kadar idare edebileceğimi sandım ama olmadı. Henüz 7 aylık, 17-aylık daha garantisi olan, tam koruyucusu ve fazladan kordonları olan (siyah) Watch4 44mm 1800-TL' ye aldım.


    Her gün bu forma girip yeni yazılan bir şey var mı diye bakarken, sizlerin yazdıklarını görünce bu konuda yalnız olmadığımızı anladım.


    Active 2 saatimin pili şiş değil, halen 2 gün götürüyor (Son kullandığımda). şu an kullanmıyorum ve (active 2) saati "zipli" poşet içinde, hava almayacak şekilde, nem alıcı küçük "şeylerle" birlikte kapalı olarak muhafaza ediyorum.


    Yazılanlardan anladığım kadarıyla, cihazın gizli ayıbı mevcut ve gizli ayıp ortaya çıktığı zaman -garanti süresi dolsa dahi- üretici bu cihazdaki ayıbı gidermek zorundadır.


    Active 2 den watch4' e geçen bir kullanıcı olarak;

    -şarjı az gidiyor (sürekli kalp, uyurken horlama, oksijen, güç tasarrufu açık. kol kaldırarak uyandırma, wifi, GPS [günde 2 saat aktif, bunun haricinde kapalı], otomatik parlaklık kapalı olarak 1 gün 21 saat)

    -Titreşimi watch5 ile aynı ve hala alışamadım. Tüitreşimi ayarladım, uzun ve güçlü (thats what she said).

    -Spor yaparken (dış mekan koşusu ve spor salonu, haftada 3 gün) çok zorluyor. Örneğin, spor modları Tizen işletim sistemindeki gibi dörtlü kartlar halinde seçilip eklenemiyor.

    -Spor, yürüyüş yaparken GPS açık değilse, sizden açmanızı istiyor (Active2 deki gibi 10dk sonra) fakat sonrasında siz kapatana kadar GPS açık kalıyor. Active 2 kapatıyordu.

    -Wifi otomatik aç ve kapası var. En azından açılında otomatik, kapanınca "otomatik" yazıyor. Yani tam kapalı mı, otomatik mi emin değilsin. Acitve 2 bu konuda Tizen sayesinde daha iyiydi.

    -Gece uyurken düştüm ve algılaması çalıştı. Evet, düştüm.

    -Watch4' ün hafızası 16 gb. Spotify kullanıyorsanız güzel bir şey.

    -NFC halen bir işe yaramıyor. Bu husus Türkiye' deki mevzuat ile ilgili. Teşekkürler Türkiye.

    -Active 2' de GPS her zaman açıktı ve basınç uyarıları alıyordum. Bunda henüz uyarı almadım (kaya tırmanışı yapıyorum, yüksek rakımlı yerlerde bulunuyorum, bu yaz aylarında bile çok soğuk, çok sıcak, ani sel baskını olan yerlere gittim)

    -Watch4 mesaj yazmak çok kolay bir şey. Google işletim sistemine teşekkürler.

    -Watch4 assistan kullanmak çok iyi. Tuş ataması yaptım, o şekilde kullanıyorum.

    -Watch4 nabız, EKG, tansiyon ölçümleri daha tutalı. Active 2, nabız için tutarlıydı.

    -Watch4 saat arayüzlerini bulmak çok zor. Playstore da kayboluyorsun. Sıralama yapamıyorsun. Active 2 böyle değil.

    -Watch4 google keep kullanmak süper süper süper. Teşekkürler Google.

    -Watch4 ile gelen animasyonları (gif) görebiliyorum. Active 2 de bu yoktu.

    -Watch4 arada gelen bildirimlere ilişkin bilgilendirme yapmıyor. Active 2 de hiç böyle bir şey yaşamadım.

    -Watch4 açık alanda (ağaç, çakıll, taş vb.) 15 metreden fazla çekim gücüne sahip. Active 2 değil.

    -Watch4 güncelleme alacak. Active 2 değil.

    -Watch4 pil tasarrufunda işlemciyi de yavaşlattığı için (haliyle yavaşlatacak) cihaz takılıyor ama öldürmüyor. Active 2 hiç takılma yaşamadım.

    -Watch4 bixy routines özelliği ile çok uyumlu. Arabaya binince, saat ekranını değiştiriyor ve saate bakmama daha rahat oluyor.


    Aklıma gelen şeyler bunlardı. Para birimimiz iyice değer kaybettiğinde yani 1.300 tl, 130 tl gibi bir şey olduğu zaman ya da yurt dışına çıktığım zaman Active 2 saatimi yaptıracağım.


    Cihaz bilgilerim;

    Active 2 ile kullanmaya başladığım ilk telefon s9+, devamında s10+.

    Watch4 ile kullanmaya devam ettiğim cihaz s10+ (Özellik olarak kırpmadıkları cihaz bekliyorum. Hafıza kartı, kalp ve oksijen sensörü, daha yüksek ram miktarı, ön çift kamera ya da retina okuyucu [s9+] gibi)

    Buds kulaklıklar ile kullanmaya başladım ve buds pro ile kullanmaya devam ediyorum.


    Eğer Active 2 saatinizi benim gibi gün içerisinde iş hayatında ve sonrasında spor amaçlı kullanıyorsanız, pili de 2 gün gidiyorsa, değiştirmeniz tamamen parasal bir şey.

    Fark ettiyseniz, telefon ile konuşmadan hiç bahsetmedim çünkü konuşmuyorum :-)


    Okuduğunuz için teşekkür ederim.


    Hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ederim.

    "...Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." M.K. ATATÜRK





  • Merhaba yine ben.

     

    Bir önceki yazımda yazdıklarıma ilişkin bir şeyler yazacağım ve umarım herkes faydalanabilir.

    Ne yazık ki insanlarımız/ kullanıcılar, teknolojik aletlerde “şarj konusunda ve önceden cevaplanmış ya da cihazı alırken belli olan konularda” şikayet edip, yazı yazmak için bu sayfalara giriyorlar.

    Bazen bakıyorum sayfalarca şarj konusu, yazılım desteği konusu ve karşılıklı atışmalar var. Üzücü. Bu kısımda gördüklerimi dile getirmek istedim.

     

    Asıl konuya giriyorum.

    Bir önceki yazımda saatin ekranının durduk yere çıkması ile ilgili olarak gizli ayıp olduğunu dile getirmiştim ve bu yazıyı yazdıktan sonra da (31 Ağustos) Samsung’ a mail attım (evet e-mail). Bazı kullanıcıların yaptığı gibi “bir daha samsung almam, nasıl cihaz yapıyorsunuz, sizin suçunuz” şeklinde şeyler yazmak yerine, gerçekleri düzgün bir şekilde tek tek, zaman çizelgesine uygun olarak yazdım. Hatta bu formda yazılanların da ekran görüntüsünü alarak mal içeriğine ekledim.

     

    Bu mailden (mail 31 Ağsutos öğleden önce gönderildi) 2 saat sonra Samsung Genel Müdürüğü’ nden arandım. Arayan kişi, mailin/ yazdıklarımın ilgili birimlere ulaştığını, yaşadıklarımı tekrar bana sordu, durumun inceleneceğini belirtti ve cihazı hangi servise ne zaman teslim edebileceğimi, buna göre servise bilgi verileceğini iletti.

    Cihazımı Cumartesi günü Samsung Kadıköy servisine teslim edebileceğimi belirttim. Sonrasında Cumartesi günü sabah işim olduğu için teslime gidemedim AMA Samsung Genel Müdürlük tarafından Cumartesi günü öğlen 12 civarında aradılar ve “bir sorun mu oldu, cihazı henüz teslim etmediğiniz bilgisine ulaştım.”  Dediler. Öğlen 15 gibi cihazı bırakabileceğimi ilettim ve teşekkür ederek kapattım.

     

    Cumartesi günü servise gittim, cihazı teslim ederken sorunlarımı belirttim ve kendilerine (servise) mail olarak bilgi verilip verilmediğini sordum. Konu ile ilgili kendilerine mail ile bilgi verildiğini belirttiler.

     

    Cumartesi öğleden sonra 15:30 gibi cihazı teslim ettim,

    Pazar tatil,

    Pazartesi günü Samsung tarafından arandım ve parça beklediklerini, bu nedenle biraz uzadığını belirttiler,

    Salı günü aradılar ve cihazın hazır olduğunu, istediğim zaman alabileceğimi, belirli bir gün, saat verirsem servise bilgi vereceklerini ilettiler.

    Çasşamba günü de hem Samsung Genel Müdürlük’ten hem de Samsung Kadıköy Servis’ ten msj geldi ve hatta Samsung Servisi tarafından aranarak bilgilendirildim.

     

    Okuduğunuz kısımda bir şeyi söylemedim. Ne kadara yapıldı?

    Sıfır.

    Cihaz ekranı, pili değişmiş, kasası da sıfırlanmış bir şekilde tarafıma teslim edildi.

    Tüm bunları yazmadan önce, Samsung Genel Müdürlük’ ten beni arayan hanım arkadaşa “yaşadıklarımı yazıp anlatabilir miyim” diye sordum ve bunları da verilmiş olan “tabi” şeklindeki onaya göre yazıyorum.

     

    Bu arada, benim gibi sorun yaşayan diğer arkadaşlarım, sizlerden de bahsettim. Dedikleri şu şekilde oldu “İlgililerin bize ulaşması ve gerekli inceleme sonrasında kendilerine bilgi verilebilir” denildi.

     

    Tüm bunları yazarken;

    Watch4’ ün pilinin bitmiş (1 gün 16 saat) (48dakikadır şarjda ve 42’ i doldu)

    Active 2’ nin şarjının tamamlanmış (1saat 15dk. Civarında şarjı doldu) olduğunu da belirtmek isterim.

     

    Not: Active 2 cihazımı sıfırlamamışlar.


    Dip not: Cihaz içerisinde Samsung Diagnostic uygulaması var ama nasıl kullanılacağını bilmediğim için ellemedim.

     

    En Dip not:Şu an watch4 için kullandığım kayış Active 2 için uyumlu olmadığından Active 2’ yi (en azından 5saat boyunca) kullanamıyorum. Çok özlemişim. Video değil ama gif oluşturdum. Yapabilirsem buraya ekleyeceğim.

     

    Okuduğunuz için teşekkür ederim.

     

    "Milletimiz davranışlarında ve gayretlerinde sarsılmaz bir bütünlük gösterdiği için başarılı olmuştur." M.K. ATATÜRK





  • Bauw B kullanıcısına yanıt

    Bilgilendirme için kendi adıma teşekkür ederim. Geçmiş olsun. 2 adet cihazım var birinin 10 ay olmuştur sanırım alt sensör kapağı durduk yere düştü. Hemen samsung merkezi arayıp bilgilendirdim ve cihazı servise yönlendirdim bulunduğum yerde olmadığı için kargo ile gönderdim. ( göndermeden önce resim video çekmiştim yazmıştım sanırım burada da). sensör ve alt kasa ücretini ödememi istediler sorun benlik olmadığı halde su geçirmedi vs herhangi düşme yok kasa temizdi çünkü. Ne dediysem olmadı mecbur ödeme yaptım garantisi olmadığı için gelen cihaz bildiğiniz tornavida ile çizilmiş idi. Samsung a hemen ilettim servisi aradım geldiğinde kargodan tutanak tutturduğum halde itiraz edildi. cihaz böyleydi diyerekten bende olan kayıtlı videoları resimleri kolilemenden önce olanların hepsini ilettim. 2-3 hafta sonra zoraki defalarca aramalarımdan dolayı değişim yapıldı ücretsiz bir şekilde. en son güvenlik kameralarınız vardır servis içerisinde dedim ve var dedikleri için inceleyin bakın cihazıma kayıtlarını istiyorum diye direttikten sonrasında değişim yapıldığını söyleyebilirim. İlgili bir kişiye düşmüşsünüz benim ilk aradığımda sorun olmaz iyi ilgilendiler çözerler dediğim halde malesef zorla çözüldü. Sizin adınıza sevindim. 500 civarı tutar ödedim ben. diğer saatin üst camı durduk yere çıktı şimdi kargo ile göndersem ondanda ücret istenecek diye düşündüm açıkcası. Tekrar iletişime geçeceğim servisle.





  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.