Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 7 Pro'nun batarya özellikleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Watch 7 Pro'nun batarya özellikleri ortaya çıktı
    Teknoloji devlerinden Samsung'un, bu yılın sonlarına doğru yeni akıllı saat serisi Galaxy Watch 7'yi piyasaya sürmesi bekleniyor. 3 cihazdan oluşması beklenen seriden Galaxy Watch 7 Pro ise yakın bir zamanda BIS sertifikası aldı ve böylece batarya ayrıntıları ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp'ta kişilere not ekleme devri başlıyor



    İşte Galaxy Watch 7 Pro'nun beklenen özellikleri:



    Yakın zamanlı yeni bir rapor, BIS sertifika sitesinde B-705ABY model numarasına sahip yeni bir batarya tespit etti. Galaxy Watch 7 Pro'ya ait olduğu düşünülen bu batarya, önceki sızıntılara göre 600mAh kapasiteye sahip olacak. Bu kapasite ile Watch 7 Pro, Wear OS akıllı saatler arasında en büyük bataryaya sahip cihaz olabilir.



    Samsung Galaxy Watch 7 Pro'nun batarya özellikleri ortaya çıktı
    Son olarak Galaxy Watch 6'ya göre güç verimliliğinde yüzde 50 artış sağladığı söylenen yeni bir 3nm çipe sahip olması beklenen Galaxy Watch 7 serisinin ayrıca en son sürüm olan Wear OS 5'i çalıştırması kuvvetle muhtemel.




    Kaynak:https://www.91mobiles.com/hub/samsung-galaxy-watch-7-pro-battery-bis-certification/







  • %50 olsa ne yazar ki, zaten 1,5 gün giden cihaz 2,5 güne mi çıkıyor. Hanım watch 5 i kullanmaya başlayalı 1,5 sene olmuştur herhal. Artık çoğunlukla takmıyor bile, sürekli şarja takmaktan sıkılmış ki öyle ne saatten konuşuyor ne de sürekli tansiyon neyim ölçüyor. Yani aslında teknik olarak 14 gün giden band lerle aynı özellikleri kullanıyor sayılır ama yine de 1,5 maks 2 gün dayanıyor. Şunun 1 hafta 10 gün dayanabilenini yapsalar kendime de alırım anneme de alırım.

  • Samsung watch ta kendi üretimi çipset kullanıyorsa verimliliğinin (!) Sebebini anlarım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Ben watch active 2 ye 3 ay zor dayandım, huawei band e geçtim. Dediğin gibi zaten band deki özellikleri kullanıyorsun çoğunlukla. Konuşma felan istersen Watch fit 2 iyidir, ben de 3 ün çıkmasını bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 sene önce aldığım Gear S3 ün şarjı hala normal kullanımda 4 5 gün gidiyor.. Android kaynakları tüketen gereksiz bir çok servise sahip oysa Tizen gereklileri barındırıyordu ve üstelik iOS 'da bile çalışıyordu.



    Samsung acilen Tizen'a geri dönmeli...

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Huawei akıllı saatleri ortalama 6 gün dayanır hocam, tavsiye ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sensörleri değiştirirler umarım artık Watch 4 den beri aynı sensörler Apple Watch arşa çıktı bunlar yerinde sayıyor.

  • Mesele batarya kapasitesi değil ki, sistem optimizasyonu ve verimliliği. 600 mAh mis gibi batarya, istersen rahat 30 günü çıkarır. :D

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Ben de her gördüğüm akıllı saat meraklısına Huawei saatleri öneriyorum, IOS'ta Apple watch, android'de Huawei'n rakibi yok.

    Şuradaki bilimsel testleri bir inceleyin, dediğimin kanıtı burada.https://www.youtube.com/@TheQuantifiedScientist/videos

  • @fettah7ve7 @uchihaitachi


    Valla zaten benim marka takıntım yok. Ben de mesela honor band kullanıyorum da, misal anne babalar tansiyon hastasılar, sırf onlar için ekstra tansiyon ölçebilme avantajından dolayı samsung watch kovalıyordum. Ama 1,5 günde bir şarj ile kullanmazlar yani bana küfür ederler biliyorum. Zaten teknolojik şeylere alışkın değiller.


    Bir de yani garip olanı, tansiyon hariç diğer tüm özelliklere sahip olan diğer markalar 1 hafta 10 gün giderken, samsung'un 1,5 gün gitmesi tansiyon özelliğini kullanmasan bile. Hani aynı özellikleri kullanıp niye 5 kat daha az gidiyor onu anlamıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.