Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.270
Cevap
159
Favori
200.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben çok heves ediyordum saate ama Ağustostan beri kullanıyorum hevesimi aldım ve aslında internet olmayınca istediği kadar wear os olsun akıllı bileklikten öteye gidemiyor.


    Dün saatimin şarjı %80'di ve telefonumun şarjı bitti gece eve dönerken. Tam telefonla arama yapacakken kapandı tel. e-sim destekli bir saat olsa, telefon kapanınca saat aktif olacaktı muhtemelen ve telefon görüşmesi, mesajlar vs işini halledebilecektim.


    Dün telefon kapanınca, saat ekranlı bir adet oyuncağa döndü resmen.  


    Tansiyon ekg heves ediyordum. ilk 4 ay güzel kullandım meraktan Sonra kalibrasyonu bile unuttum bak 1,5 ay geçmiş yapmadım. İhtiyaç duymadım çünkü. sporda kullanıyorum hala, gidince açıyorum ama açmasam da olur, kalp ritmini görsem neeee görmesem ne, kalori yakımı zaten tahmini yine. Spor modları yetersiz, arka arkaya ekleme yapamıyorsun, bitir tekrar aç bitir tekrar aç olarak yapabiliyorsun.


    Bir kere spor programını açmayı unutmuşum, otomatik antrenman algılama var aslına ama o kadar göğüs, sırt çalıştım saat uyarı vermedi. Duşa girdim çıktım saati taktım giyiniyorum, 10dk'dır antrenman yapıyorsunuz diye uyardı. O hızlı hızlı giyinmemi spor olarak algılamış  


    Yine ilk heves uyku takibini yapmıştım aldığımda. Horlama takibi falan yaptırmıştım çok güzel sonuçlar alıyorsun. Ama şu konuda kaç kişi aktif olarak her gün uyku takibini sabah kalkınca kontrol ediyor ? İşine yarıyor mu ?




    Bilemiyorum benim için geçici bir hevesmiş. Akesuar olarak güzel, ekosistem olarak güzel ama mobil internet olmaması büyük eksik. WEAROS olmasının artısını ben yaşamadım, belki ilk wearos saatim ve diğerlerini kullanmadığım içindir ama ne ek program kurdum aldığımdan beri ne de ihtiyaç duydum. üçüncü parti spor programı kullanmıyorum, çünkü hepsi paralı ve ucuz olanları leş. Zaten samsung health ile senkron olsun diye almıştım. Whatsapp var ama onu yazan yayımlayanın ben .... hiç doğru düzgün çalışmıyor saatte. bildirimler geç geliyor o yüzden sildim whatsapp'ı. Telefonun kendi bildirimi daha elverişli. youtube spotfy kurdum, hoparlörü var alarm çalıyor, konuşma yapıyor ama kısık kısık bir müzik çalamıyor mesela. Şart mı bilemedim ama olsa güzel olurdu herhalde.


    BT kulaklık bağladım, telefon ile saatin arasında dağlar kadar ses kalitesi farkı var.



    Ben memnunum ama almasam da olurmuş diyorum bazen. upgrade etmeyi kesinlikle düşünmüyorum, mobil internetli bir modele geçmedikten sonra boşa masraf.


    İşi gücü spor olan, sürekli kayıt alıp bunları inceleyecek ya da kaliteli üçüncü parti program varsa onu kullanacaklar için saat iyi ama normal kullanıcı için ya akesuar ya da geçici hevesten başka bir şey değil. Bildirime bakmak, arama cevaplamak, yeri geldiğinde konuşmak, spor kaydı yapmak ve en önemlisi 2 bilemedin zorlasan 3 gün şarjı gitmeyecek alternatifler bulunabilir. Bütçe kısıtlıysa da bence hiç gerek yok saate falan almasanız da olur :D





  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır bu kadar aynı fikirde olduğum bir yorum okumamıştım.
    Benim alternatif bir kullanım senaryom var.

    Evde telefonu uzakta şarj ederken, wp dan cevap yazabilmek işime yarıyor.
    Sleep as android ile kullandığımda smart alarm olarak güzel çalışıyor. Uyanmam gereken saatten 15 20 dk önce uykumun hangi evresindeyim ona bakıyor ve light sleep e geçince, uyanma saati daha gelmemiş olsa da dürterek tekrar derin uykuya geçmemi engelliyor.

    Bir de telefonda tasker uygulaması ile bir otomasyon yaptım .

    Sleep as android i aktive edip uykumu takip etmeye başladıktan sonra video izlerken eğer uykuya dalarsam, uygulamayı ve ekranı kapatıyor.


    Kendi yetenekleri ile değil de telefonla entegre yetenekler ile yetişkin oyuncağı olarak kullanılabilir hale geliyor ama biraz çaba gerekiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    E-sim olsa çok işe yarayacak bir saat aslında.


    Bu şekilde de biraz işe yarıyor ama e-sim + wear OS şart.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dionysos1977 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle öyle, tek başına yeten bir ürün değil. Anca telefonla senkron programlar kullanınca keyfi çıkıyor. Bende de uyurken otomatik olarak sessize al sabah kalkınca telefonu normale döndür gibi modlar aktif. Uyandığımı jet hızıyla algılamasa da işe yarıyor yine de :D


    Kışın zorlanıyoum saati kullanırken. Mont ve eldiven takınca koldaki saate bakmak yerine eldiveni çıkartıp telefonu cebimden almak daha kolay hale geliyor. havalar sıcakken kısa kollu vs giydiğinde çok rahat ediyordum. Bisiklete binerken bildirime bakıyorum önemli mi değil mi diye, durmama gerek kalmıyordu.


    Ben wp kurmadım mesela wp dan bildirim gelince kendisi gifleri bile oynatıyor. Cevap falan da verebiliyorum, google klavye kurdum sesle yazma da güzel çalışıyor. wear os olmayan cihazlarda bu iş nasıldır bilmiyorum. huawei falan alsam belki böyle rahat edemem.


    ama en büyük hevesim asistanı kullanmaktı. telefondaki gibi stabil değil asla. Sesi dinle aktifken zaten şarjı içiyor, aktif etsen de işe yaramıyor asistan. Annemi ara diyorsun gidiyor annemi internette arıyor. Dil değiştirme ile falan halloluyor o ama bu sefer de başka komutlar bozuluyordu, 10dk sonra uyandır diyince bu sefer de onu algılamıyordu. Birinden birini seçmek gerekiyor.


    Şarj zaten başlı başına saçmalık. snapdragon olsa nasıl gider şarjı acaba. exynos yüzünden mi ? 3 gün gidince müthiş diyoruz :D





  • vgun V kullanıcısına yanıt

    kesinlikle, e-sim desteği olsa müthiş olacak. Yarım kalıyor alet.

  • 4 gün ve bir kaç saat giden pil garip bir şekilde son 2 şarjdan sonra 2 gün anca gidiyor.
    Hiç nir şekilde ne bir uygulama yükledim nede kaldırdım.
    Kullanım senaryomda aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft Edge kullanıcısına yanıt
    En son gelen güncellemeyi yaptınız mı?

    Ben Samsung gear Sport kullanırken şarj 4 gün gidiyordu, bir güncelleme geldi ve şarj süresi 1.5 gün 2 günlere düştü. Artık gelen güncellemeler resmen cihazın ömrünü kısmaya yönelik gibi geliyor bana. Hadi bakalım heni ürün çıkardık onu da satın al diyorlar sanki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ainstain -- 26 Ocak 2024; 3:22:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Microsoft Edge kullanıcısına yanıt
    Yan tersi durum benim için. 48 saati çok zor gören saat şu anda bıraksam 68 saatte karar dayanacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ainstain A kullanıcısına yanıt

    Son güncellemeden sonra 1 gün kadar fazla gitmeye başlamıştı :) taa ki 4 5 gün öncesine kadar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft Edge kullanıcısına yanıt

    Son uygulamalardan bakın, çalışan ya da arka planda çalışan bir uygulama olabilir. Ayrıca saati yeniden başlatmayı da deneyebilirsiniz.

  • Microsoft Edge kullanıcısına yanıt
    Format candır :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar gri watch 5 pro ma siyah orjinal (benzeri) kordon alacağım alıp kullanıp memnun olan varsa link verebilir mi. Bi tane aldım mıknatısı 1 haftada pert oldu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhsin_cepelli M kullanıcısına yanıt

    n11'den Samsung Galaxy Watch 5 Pro İçin Silikon Kordon Kayış-ky76 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

    https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-watch-5-pro-icin-silikon-kordon-kayis-ky76-38966785?magaza=elektromaxx


    Ben bunu almıştım. Mıknatısı gayet güzel silikonu orjinal gibi yalnız tokası çizilebiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhsin_cepelli M kullanıcısına yanıt

    bileğiniz inceyse orjinali gibi sert olanı almak lazım. Ben ucuzlardan denedim. yumuşak silikon güzel oluyor ama orjinalininki gibi saatkısmı sert olmadığı için dönüyordu sürekli. Bileği kalın olanlarda sorun olmaz muhtemelen ama benim bilek ince olunca rahat olmadı. Onun yerine cırt cırtlı beaz kayış aldım. Çok memnunum ondan.

  • Arkadaşlar watch 5 pro şarjını kaybettim. Uygun ne alabilirim?

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Bileğim orta kalınlıkta dönme olmuyor bende bi tane aldım siyah arkadaşın attığı linkten ama pimin olduğu yerden yırtılma yaptı belki ben zorladım belki de ürün çok dandik ve mıknatısı yerinden çıktı onuda yapıştırdım şimdilik kullanıyorum ama kaliteli siyah kordon bulursam alırım. Kumaş veya cırtlı istemiyorum ıslanınca kötü oluyor onlar ki günde 3-4 kez abdest alırken neredeyse hiç kurumaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yavuz42 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler benim daha önce aldığım yerde buymuş ama kordon yırtıldı pim bölgesinden (azıcık) ve mıknatıs çıktı onu da yapıştırdım. Şimdilik idare ediyor. Dün de saati nereye vurduysam koruyucu cam kırılmış. Ne alacaz koruyucu cam watch 5 pro ya üzerindeki aldığımda vardı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhsin_cepelli M kullanıcısına yanıt

    abi kendi cami saglamdir. koruyucu camlar kirilir ve cizilir zaten. bu kadar korumaya gerek yok bence. ne telefonda ne saatte bir sey kullanirim. telde sadece kılıf var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    Ya eski watch 46mm saatim çizilmişti tam ortada gıcık etmişti memnun olduğum saati çizik yüzünden satmıştım onun için çizilmesin istiyorum ki bunun cami çizilmez diyorlar ama emin olamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İos a geçmem sebebi ile huawei saate geçtim arkadaşlar. Samsung 5 pro saatim satılıktır.

    ilgilenen olursa özelden yazabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 28 Ocak 2024; 23:48:39 >
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.