Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 3 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
37
Favori
56.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beratt06 kullanıcısına yanıt

    Yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekineren kullanıcısına yanıt

    Hocam bende iphone 11 var, galaxy watch 3 almayı düşünmüştüm tasarımı nedeniyle. Ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz, kullanmadığınız özelliği var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levcho L kullanıcısına yanıt

    Her türlü yöntemi denedim ama maalesef geri getiremedim. Sıfırlamak zorunda kaldım. İlk rehber silinmesi güncellemeden önceydi sanki ama tam hatırlamıyorum. Bu tür sorunlar olmaya devam edecek gibi.

  • ds4 D kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Bende 11 pro max ile kullanıyorum. Saati tasarım nedeni ile aldım. Ancak kendi eko sistemi olmayınca maalesef bazı sorunlar ve eksikler ile kullanabiliyorsun. EKG ve Tansiyon özelliğini kullanamıyorsun. Yakın bir zamanda da geleceği yok. Mesajlara cevap veremiyorsunuz. Benim yaşadığım sıkıntı telefona gelen mesajlar ve bildirimler saate aynı anda düşmüyor. Bazen aynı anda düşüyor. Örneğin telefon kilitli saat kapalı konumdayken düşmüyor. Saati uyandırdığımda düşüyor. Telefon açıkken herhangi bir bildirim düştüğünde saate aynı anda düşüyor. App store daki galaxy weareble uygulamasına girip orada ki yorumlara bakarsan herkesin aynı sorunlardan şikayet ettiğini okursun. Bu şekilde kullanmaya alıştım ancak iki seferdir rehber kaybı yaşadım. Umarım güncelleme ile bu sorunları düzeltirler. Yoksa apple saate geçmeyi düşünmeye başladım.

  • Saati farkli marka bir anroid telefonla kullandigimizda magazadaki diger watchfaceleri uygulayabiliyormuyuz?
  • Evet.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekineren kullanıcısına yanıt

    Merak ettiğim için soruyorum.

    Platform farkından dolayı ne gibi başka eksikler yaşıyorsunuz? Ben mesela Huawei kullanırken, Samsung marka telefonunda ayarlı alarmlar aktif olunca, uyarılar Huawei saate gelmiyordu.

    Sizde durum nedir? Mesela alarm/hatırlatmalar saate yansıyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Levcho

    Dostlar merhaba; GW3 saatime kavuştum ve tüm ayarlarını kendimce uyarladıktan sonra keyfini çıkarmaya başladım bile... :)


    Kısa bir "Huawei saat kullanım kronolojisi" yazmak istedim sizlere. Neden buraya yazdın derseniz, beni ancak Siz anlarsınız, GT2 grubunda bir şeyler yazdım, ancak doğru bakış açısı olmadığı için ve ordaki grupta saat kullanım kültür farkı olduğu için, beni orda anlayacak kimse yok.

    Unsurların tümüne reel ve objekitf bakmakta fayda var. Her şey ihtiyaç ve kulanım şekli meselesi.

    Huawei ve diğer çin markalarının sunduğu batarya süresi meselesi, parasını hak etmeyen cihazlara itibar edilmesine sebep olmuştur.

    GT2 Pro şu anda tamı tamına Samsung Watch 3 fiyatlarına satılıyor. 15 gün batarya süresi kesinlikle ulaşılamaz, en iyi ihtimalde 11-12 gün olsa dahi, özelliksiz ve tam anlamıyla AKILLI (SMART) bir cihaz olmadığı için ve isterse 1 yıl batarya süresi versin, kullanıcısına keyif ve hayat konforu yaşatmayacaksa, hiç bir anlamaı yok.

    Piyasa rakamlarına kıyasla, bence GT2 Pro'ya o para kesinlikel verilmez. GT2'ye verdiğimi paraya ben üzüldüm şahsen, zararına da satmış oldum.

    800-900 tl satışi bedeli ile Haylou, Oppo, Xiaomi ve başka markaların saatlerine belki verilebilir. Bu tarz cihazlar, bileklik özellikli cihazlardır, akıllı olarak kesinlikle etiketlenmemelidir. şu anda piyasada 150-500 TL arası bandında, GT2 özelikleriyel saatler kesinlikle vardır. Hatta görüntüsü ve malzeme kalitesi malım saati yakalayabilir.

    Diğer şanssız olduğumuz unsur da, ülkemizde döviz fiyatlarının yüksek olması ve her şeyin döviz bazlı fiyatlanması.

    Velhasıl kelam, kimse kimseyi kandırmamalıdır, ancak öyle bir dünyadayız ki artık, satıcıların para kazanabilmesi için etik olmayan ticari yaklaşımlar kullanmaktadır.

    Samsung benim "babamın oğlu değil" ancak adamlar işletim sistemi ve diğer platform cihazları ile uyumluluk listesi yapmış ve bu listeyi teşhir ediyor. Huawei de uyumluluk listesi yapmış olsaydı, belki beklenitye girmezdim ve bu cihazı almazdım.


    Özetle ; Arabayı alıp, ful eksta özellikleriyle kullanmak, keyfini çıkarmak isteyen ve ara sıra gazlamak isteyen, GW3 kullanır.

    şekli güzel, özeliksiz ve otobanda dahi hızlı yürümeyen arabayı, ancak 1000km menzil var diye öğünenler, GT2 pro kullanır.


    Her neyse, durumlar öyle. :)

    samsung'un yayinladigi uyumluluk listesi nerede?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Levcho

    delta ve x uzeri rakamlar ne anlama geliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

    delta ve x uzeri rakamlar ne anlama geliyor



    Alıntıları Göster

    Sayfanın altındaki madde madde açıklamaların karşılığı. Üstünde 14 yazan delta ise sayfanın altındaki 14. maddede açıklaması var anlamına geliyor. Akıllı saatleri kendi eko sisteminde kullanmak en mantıklısı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blueDr

    İphone marka telefonda Galaxy Health Monitör yüklemek veya GW 3 'ün tansiyon ve ekg özelliğini kullanabilmenin bir yolu yok mu..???

    Bende hep Huawei Telefon kullanıyorum Şuan Mate 40 Pro,Saat olarak da GW3 kullanıyorum,daha önce Active 2 ve GW da kullandım. Ama Gw3 de ki ecg ve tansiyon özelliğini kullanmak deveyi hendekten atlatmak gibi bir şey samsung olmayan cihazlarda,yeni yeni avrupaya güncellemeler geliyor,inşallah en yakın sürede bize de gelir.

  • xiaomi telefon ile uyumsuzluk var mi, gerek bildirimlerin iletimi gerek bt kopmalari vs. oluyor mu? Kız arkadasim icin dusunuyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de watch 3'ün uyku takibinin kötü oldugunu okudum. Duzenli kullanan var mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkrose511

    Miband 5 ile Huawei modelleri kıyaslanabilir. Emin olun tasarım dışında aynısı.

    Çok özellik olmasın tasarım saate benzesin diyorsanız Huawei. Huawei saatlerde rehbere ulaşamıyordunuz telefon arayan kaydı gözükmüyor. telefonda son arayanları göremiyorsunuz. Sadece 10 kişi saate ekleyebiliyorsunuz ve o ekledikleri izi saatten arayabilşiyırsunuz.sadece saatten aradıklarınız kayıtta görüntülenebiliyor. Saat üzerinden telefon görüşmesi son derece başarılı. Onun dışında spor aktiviteleri güzel. Bildirim konusunda emojiler gözükmüyor. Miband ile aynı.

    Ama smart saat istiyorsanız ve Apple telefonunuz yoksa tabiki Samsung Watch3 derim.

    Samsung gerçekten bir akıllı saat yapmış. Bisiklete biniyorum strava bağlantısı var nabız ve kalori takibi çok doğru sonuçlar veriyor. Bildirimler harika. Whatsaptan atılan resimleri görebiliyorsunuz.

    Benim Tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor. Şarj süresi az ama saatin sana verdiklerini düşünürsek normal denebilir.

    Edit: bu anlattıklarım Huawei gt2 pro için geçerli.

    Galiba Huawei gt2 de saat üzerinden görüşme yok

    Gt2'de konuşma yapılıyor. En azından hazır mesajla bildirim cevaplama olsaydı çok daha iyi bir saat olabilirdi. Bisiklet sürüyorum tamam konuşmaları cevaplayabiliyorum ama önemli bir bildirim gelince bisikleti durdurup telefonu cepten çıkarıp mesaj yazmak zor geliyor diyorum bu nasıl bir akıllı saat? :D Bilmiyorum Galaxy'e geçebilirim :/





  • Levcho L kullanıcısına yanıt

    Telefona kurulan alarmlar saate düşmüyor. Ancak takvime kurulan hatırlatmalar saate düşüyor. Mesela bağlantı kopmaları da yaşıyorum sık sık. Eğer bütçeniz uygun ise apple saat almanızı tavsiye ederim. Eşim watch 6 aldı ben bunu. Keşke bende apple alsaymışım. O çok daha stabil çalışıyor.

  • Ben düzenli bakıyorum. Uyuyup uyandığım saat tamamen doğru ama kendince ne kadar verimli uyuduğumuzu hesaplıyor o doğru mu yanlış mı bilemiyorum tabiki.
  • Rahat güzel ve şık bir kordon tavsiyesi olan var mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben apple watch Se kullaniyorum.... kardesim 7 plus kullniyordu ona watch 3 45mm aldik bana oldukca guzel geldis saat

    tansiyon ekg biiyorumda geri ozellikle oldukca uyumus ... saatten konusmada oldukca iyi apple ile ayni

    simdilik memnunuz... bildirimler hemen geliyor ama wp bildirimlerine cevap vermek icin program varmis onu nasil yapcaz bilemiyorum...

    ve yedek sarz aleti almamiz gerek... varmi memnun kalan ne oneririsiniz yedek sarz aleti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

    Metal mı?

    Silikon mu?

    Deri mi?

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.