Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 1 [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.603
Cevap
70
Favori
138.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spigen'de galaxy watch icin olan metal kayis satisa cikmis on siparisten kalkmis artik. Acaba kalitesi nasildir. Aliexpress'teki cogu urunde siyah olanlarda boya atmalari oldugu yaziyor. Bu urunun boyasi saglammidir acaba. Alan varsa yorum atarsa cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantı kesilip duruyor, bazen uygulama saati görmüyor dolayısıyla bildirimler düşmüyor. Samsung yıllar önce bıraktığım gibi aynı beceriksiz Samsung

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halukbek

    Spigen'de galaxy watch icin olan metal kayis satisa cikmis on siparisten kalkmis artik. Acaba kalitesi nasildir. Aliexpress'teki cogu urunde siyah olanlarda boya atmalari oldugu yaziyor. Bu urunun boyasi saglammidir acaba. Alan varsa yorum atarsa cok sevinirim.
    https://tr.aliexpress.com/item/22mm-Stainless-Steel-Watchband-for-LG-G-Watch-W100-R-W110-Urbane-W150-Replacement-Strap-Wrist/32717986635.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4f9c4c4dxO5kE1

    Bu üründen aldım 2 senedir kullanıyorum boya atması falan olmadı. Kola takıp çıkarması çok rahat tek dokunuşla açılıyor. Lg g watch r için almıştım ondan söküp galaxy watch 46 mm'ye taktım.




  • DarrkSkull kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün itibariye aldım saatimi, ana ekranda hava durumunu göstermesi gereken yerde bilgi yok diyor tıklayınca da yer seçin demesine rağmen seçtiğim bölgeyi ya okleyemiyorum yada yanlış bir şey yapıyorum orası hala bilgi yok diyor bir çözüm önerebilecek arkadaşımız var mıdır acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artsjew

    Ben de bugün itibariye aldım saatimi, ana ekranda hava durumunu göstermesi gereken yerde bilgi yok diyor tıklayınca da yer seçin demesine rağmen seçtiğim bölgeyi ya okleyemiyorum yada yanlış bir şey yapıyorum orası hala bilgi yok diyor bir çözüm önerebilecek arkadaşımız var mıdır acaba
    Saatin içinde dahili gps yok.Bu yuzden konum bilgisi alması için bağlı olduğu telefonun konumu açik olması la9zım.telefon internete bağlanıp saat uzerinden güncelle deyince havadurumu bilgileri gelecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 28 Ocak 2019; 18:16:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar saat benim telefonum ile bağlantı sorunu yaşıyor. Bluetooth kopuyor dakika başı. Diğer telefonlarla bu olmuyor. Garantiye versem bu sebeple yeni cihaz vermezler mantıken değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibariyle saati kullanmaya başlamış bulunmaktayım. İlk izlenimlerim:

    1) Çok şık duruyor, ama sanki gelecekte büyüklüğü aynı tutup biraz daha inceldiğinde daha da şık duracaktır diye düşünüyorum.
    2) İlk defa akıllı saat kullanıyorum, bezel kullanımı vb. ye hemen alıştım.
    3) Bildirimleri saatten takip etmek çok rahat.
    4) Uyku takibi için saatle uyudum, ne büyüklük ne de gece vakti ekranın uyanması gibi sebepler rahatsız etmedi.
    5) Analog saat yüzleri çok doğal gözükmedi gözüme (tabi ki bu cihazlara binlerce lira harcayıp, paralı saat yüzüne hayatta bakmayanlardanım ) dijital saat yüzleri daha hoş görünüyor gözüme. (şu an için iris22 diye bir yüz kullanıyorum)
    6) AOD yi kapalı tutuyorum. 1-2 hafta sonra pil ömrüyle ilgili görüşlerimi burada güncellerim.

    Bunun haricinde yürüyerek bir yere giderken kullanmak için bir navigasyon programı önerisi olan var mıdır? 1-2 program gördüm ama hem 10 tl hem de çok az yorum var programlarla ilgili, o yüzden güvenemedim.




  • Telefonunuzun bluetooth'unda problem olabilir. Iki cihazida sifirlayip deneyin bence. S3 frontier kullanirken bluetooth cekim mesafesi daha fazlaydi sanki bu arada bu cihazda ise yan odaya gittigimde hemen kopuyor telefon yanimda olmazsa geldigimde hemen baglaniyor otomatik ama sanki menzili kisa gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halukbek

    Telefonunuzun bluetooth'unda problem olabilir. Iki cihazida sifirlayip deneyin bence. S3 frontier kullanirken bluetooth cekim mesafesi daha fazlaydi sanki bu arada bu cihazda ise yan odaya gittigimde hemen kopuyor telefon yanimda olmazsa geldigimde hemen baglaniyor otomatik ama sanki menzili kisa gibi.
    Saati defalarca sıfırladım, weareble uygulamasını da çok kez tekrar yükledim fakat sonuç aynı. Yakın mesafede teşkil ediyor bu sorun. Fakat annemin telefonunda denedim herhangi bir problem yok.

    İnternette arastirdigimda bu sorunu yaşayan yabancı kullanıcıların sayısı dikkate değer sekilde fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin telefon ne acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emzik12

    Sizin telefon ne acaba?
    Huawei p smart 2019 cihazı daha yeni aldım. Bluetooth kulaklık kullanıyorum aynı zamanda herhangi bir kopma durumu olmadı. Yani sorun weareble uygulamasında büyük ihtimalle.

    Bu sorunu s9 ile yaşayanlar çoğunlukta. Ve çözüm bulamamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei olsa sadece, bu saatler herşeyle uyumlu olayı yalan diyeceğim. Ama s9 işin içine giriyosa hakkaten abez. Benim note 9 da kullanmaya başladımdan beri hiç sorun olmadı (24 saat bile olmadı o ayrı konu) Hatta telefondan uzaklaşıp bağlantı kopardım, ardından telefonu tekrar alınca hemen bağlandı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hareketsizlik uyarısı alan kimse var mı acaba 42 ya da 46mm de?
    Hem hareketsizlik uyarısını hiç almadım, hem de bazı geceler nabız takibi yapmıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 29 Ocak 2019; 16:52:36 >
  • Emzik12 E kullanıcısına yanıt
    Note 9 ve galaxy watch kullaniyorum ben. S8 ve s3 frontier varken mesafesi daha uzundu bluetooth'un. Ama 2 haftadir note 9 ve galaxy watch kullaniyorum odamdan mutfaga gidiyorum baglanti kopuyor yanina geldigim gibi baglaniyor ama. Onceki cihazlarimda 10 metre cekiyorsa atiyorum bunda 6-7 metre cekiyor gibi dusunun demek istedigim o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emirism kullanıcısına yanıt
    Menuden bir bakin bence hareketsizlikle ilgili uyari al diye bir secenek var belki o kapalidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halukbek H kullanıcısına yanıt
    Açık tüm ayarlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar spor aktivite algılama olayı yok mu bu saatin? Koşuya başlıyorum antrenman başlamıyor illa elimle mi başlatacağım. Yürüyüşe geçiyorum yine geçmiyor kendisi. Bir hata mı var, ayarlarda yapmam gereken bişey mi var yoksa bug mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garrrage G kullanıcısına yanıt
    aynı durum bende de var.
    tüm ayarlar açık olmasına rağmen sadece yürüyüş algılıyor ama diğer antrenmanları algılamıyor..
    yarın servise götürmeyi planlıyorum
  • Halukbek H kullanıcısına yanıt
    Başka cihazla karşılaştırmadığım için yorum yapamıyorum. Ignorance is bliss :):) söylediğiniz konu bende bile geçerli olsa bana rahatsızlık verecek birşey değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.