Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S8 FE'nin ekran özellikleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab S8 FE'nin ekran özellikleri sızdırıldı
    Geçtiğimiz Eylül ayında Birdie kod adlı SM-X506B model numaralı Samsung'un yeni bir tabletinin Geekbench skorları sızdırılmıştı. Samsung Galaxy Tab S8 FE olduğu düşünülen bu tablet hakkında yeni bir sızıntıya göre cihaz, selefi gibi LCD bir panel ile gelebilir.



    Ayrıca Bkz.Samsung durmuyor: Galaxy Note 10 Lite için Android 13 güncellemesi yayında



    İşte şimdiye kadar Samsung Galaxy Tab S8 FE hakkında ortaya çıkanlar:



    Tabletin ekranı hakkında şimdiye kadar bir bilgi bulunmasada yakın bir zamanda güvenilir tipster Roland Quandt, Twitter hesabında Samsung Galaxy Tab S8 FE'nin olası ekran özelliklerini ortaya çıkardı. Paylaşıma göreyse cihazın LCD bir ekran paneli ile gelmesi oldukça muhtemel.



    Serinin diğer cihazları Tab S8 ve Tab S8 Ultra AMOLED bir ekrana sahipti. Yani Tab S8 FE'nin ekranı, serinin diğer cihazlarına kıyasla daha düşük bir performansa sahip olabilir. Ayrıca tipster paylaşımında kalem desteği için cihazın bir Wacom sayısallaştırıcısına sahip olacağını da iddia etti.



    Samsung Galaxy Tab S8 FE'nin ekran özellikleri sızdırıldı
    Geekbench sızıntısı ise cihazın 6nm MediaTek Kompanio 900T SoC'den güç alacağını ortaya çıkarmıştı. Geekbench listesi ayrıca Samsung Galaxy Tab S8 FE'nin en az 4 GB RAM ile donatılacağını ve tabletin kutudan Android 13 ile çıkacağını ortaya çıkardı. Bu da cihazın muhtemelen Samsung'un One UI 5 arayüzüne sahip olacağı anlamına geliyor.




    Kaynak:https://twitter.com/rquandt/status/1594686319061766144







  • İşlemcisi iş görür mü 5 yıl? Video, internet ve film için yeterli olur mu?

  • Kendi güncel bir işlemcisini koysaydı barı mediatek işlemcilerde bir süre sonra performans merformans kalmıyor Mi pad5 den pahalı olucaksa hiç bir şansı yok

  • Nasil alınır mi alınır mi nasil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi aralar snapdragon 865 falan vardı tabletlerinde bu işlemci nasıl? Duymadım hiç? 4gb ram çok az. Minimum 8gb olmalı. Ekranı da lcd kötü. En azından düşük kalite amoled koyabilir 500 nitlik falan. Bence bu devirde alınmaz artık tab S8 alıp geçmek daha mantıklı.

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    Hocam Snapdragon 865 kötü bir işlemci değil. Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 gibi işlemcilere göre eski kalıyor ama ginede iyi işlemci, iş yapar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.