Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab GT-P1010 TV-OUT KABLOSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab GT-P1010 markalı tablet pc'im var. Yalnız TV-OUT KABLOSU'nu bulamadım. İnternette Samsung Galaxy Tab GT-P1000 sürümlü tabletine uygun TV-OUT kablosu var. Ben bu modele uygun kabloyu alsam benim tablette işe yarar mı acaba? benim tablettede çalışır mı destekler mi acaba? bir fark olur mu ? veya Samsung Galaxy Tab GT-P1010 uyumlu TV-OUT kablosu varsa nerden alabilirim araştırdım ama pek yok gibi.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: emregrl

    Samsung Galaxy Tab GT-P1010 markalı tablet pc'im var. Yalnız TV-OUT KABLOSU'nu bulamadım. İnternette Samsung Galaxy Tab GT-P1000 sürümlü tabletine uygun TV-OUT kablosu var. Ben bu modele uygun kabloyu alsam benim tablette işe yarar mı acaba? benim tablettede çalışır mı destekler mi acaba? bir fark olur mu ? veya Samsung Galaxy Tab GT-P1010 uyumlu TV-OUT kablosu varsa nerden alabilirim araştırdım ama pek yok gibi.

    bildiğim kadarıyla p1010 lar tv out kablosu desteklemiyor. ancak wifi üstünden yayın yaparak aktarma yapabilirsiniz. yanılıyor da olabilirim.
  • http://www.pazarizyon.com/kablo-ve-ceviriciler/samsung-galaxy-tab-p1000-p1010-icin-tv-video-av-kablo-14m-111006113706
    isterseniz bi inceleyin ben sipariş verdim bekliyorum deniycem oluyormu olmuyormu.biri oluyor biri olmuyor diyor en iyisi deneyip görmek
  • teşekkür ederim denedikten sonra beni de bilgilendirirsen sevinirim.
  • çalışmıyor en azından tüplü tv de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.