Şimdi Ara

Samsung Galaxy SIII mü Samsung Galaxy Note II mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kısacası S3 mü Note 2 mi Ben anlamam öyle çok teknik özellikten. s3üm var 4-5 ay önce aldım. Ama şöyle iki telefonu karşılaştıran sitelerden baktığımda arada kalemi ve ekran boyutu dışında dişe dokunur çok özellik göremedim. Dipnot: Gerçekten telefon teknolojisinden hiç anlamıyorum.. Sadece karşılıklı baktım o kadar. Birde Note 2 çok büyük yaa. s3 ü zor tutuyordum elimde. Note2 tek ele sığmayacak kadar geniş bir ekrana sahip.. Sıra sizde arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.



  • Bu her kullanıcıya göre değişir. Her zaman yeniler en öndedir bence. Eğer benim için ekran boyutu sorun olmaz diyorsan Note II, yok ben ekranı fazla büyük istemiyorum diyorsan Galaxy S3.
  • Zaten beni iten ekran boyutu yoksa ben incelediğimde s3 ten çok fazla bir farkı göremedim ( teknoloji cahili olarak) ama kalemi süper bişeydi zaten aklımı onda bırakan sebepte oydu
  • Merhaba, bundan bir ay kadar önce s3 kullanıyordum.Yaklaşık olarak 5 gündürde Note 2 kullanıyorum,her iki cihazı kullanmış biri olarak şunu diyebilirim ki;Eğer 5.5 ekran sizin için sorun olmayacaksa +1 gb ram farkı ile toplam 2gb ram bence tabiki Note 2 androidde ne kadar çok ram o kadar köfte..Özellikle interneti çok sık kullanıyorsanız ekranın büyük olması son derece rahat oluyor...Ayrıca pil konusuna gelirsek 3100 lük pil size + olarak geliyor ve 2 gün pil ömrü sunuyor,seçim tabiki sizin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.